Categories: Alegeri

Jurnal de alegeri (III): Horia Cristian da cu nisip doar la sectia de votare

Horia Cristian a făcut deszăpezire în fața secției de votare. Candidatul USL pe Colegiul 1 Deputați și-a păstrat forțele pentru binele public, astfel că n-a putut da cu lopata și în fața propriei case. UPDATE: Cristian a făcut curățenie și în fața BEJ.

Nu știu cum se circulă în tot orașul, că nu-s bătut în cap să ies cu mașina pe vremea asta, dar luptându-mă cu nămeții până la secția de vot mă tot întrebam cât mai durează până ce Horia Cristian, vecinul meu și candidat USL, va ieși public să critice deszăpezirea în Timișoara, cum justificat a făcut-o pe vremea când primar era Gheorghe Ciuhandu. Ajungând pe strada parlamentabilului, ce să vezi? Minunea.

O fadromă curăța străzile din jurul domiciliului dlui Cristian, făcând astfel ca deputatul de Circumvalațiunii să nu mai aibă motive imediate să critice administrația Robu. Dacă era corect însă, candidatul Horia Cristian ar fi luat atitudine când ar fi ieșit din casă, pe trotuarul plin de zăpadă (vezi foto). „Cine-i leneșul ce stă aici, în casa mea?!”, ar fi strigat Horia Cristian, într-un film în care se făcea că nu e deloc ipocrit și lumea poate avea încredere în el.

Horia Cristian a ajuns la secția de votare de la Școala Generală 19, la ora 8.30, ocazie cu care s-a constatat și de ce nu apucase să-și curețe trotuarul din fața casei: păstra nisipul pentru o cauză nobilă. După ce și-a exercitat dreptul constituțional de a pune ștampila, Cristian s-a dus la mașina personală, a scos din portbagaj un sac de nisip și a împrăștiat materialul antiderapant până la intrarea în secția de votare. „Am votat pentru o democrație competentă și eficientă”, a spus deputatul, în timp ce turna nisip.

UPDATE: Horia Cristian a venit cu o echipă de susținători PNL și la sediul Biroului Electoral Județean. Ei au curățat de zăpadă treptele de la intrarea în instituție. Politicianul a declarat că e un gest cetățenesc.

Share
Published by
editor

Recent Posts

Lucrările la Centura Sud au depășit pragul de 80 la sută din total/Foto

Luna iulie ca termen pentru finalizarea lucrărilor la Centura Sud de ocolire a Timișoarei va…

O oră ago

A fost demarată licitația pentru noul pod de la Tapia

Administrația județeană a lansat, în sfârșit, licitația pentru realizarea unui nou pod peste canalul existent…

2 ore ago

Se lucrează la reabilitarea și dublarea căii ferate dintre Lugoj și Timișoara

Lucrările la mult așteptata reabilitare a căii ferate dintre Caransebeș și Arad, care include și…

2 ore ago

Mutare surprinzătoare la Prefectura Timiş. Subprefectul Ovidiu Drăgănescu va fi schimbat cu Sorina Ciurlea, şefa femeilor PNL

Potrivit unor surse din PNL, Ovidiu Drăgănecu va fi demis din funcţia de subprefect, în…

3 ore ago

Ghiroda, victorie importantă la Filiaşi. Poli pierde acasă cu Bihorul

Liga 3 a ajuns la runda a 5-a din play-off şi play-out. Ghiroda continuă să…

3 ore ago

Modelul Piedone. Neavând voie să candideze, primarii PSD din Recaş şi Şandra vor să lase primăriile moştenire fiilor lor

Sâmbătă au venit deciziile definitive în privinţa candidaturilor primarilor PSD din Recaş şi Şandra, Teodor…

3 ore ago