Categories: PoliticaUltima ora

Fratii Cristescu isi pun trei oameni in conducerea PSD Timis

Oamenii de afaceri timişoreni Marius şi Emil Cristescu îşi asigură spatele în PSD Timiş. În noul birou de conducere al PSD Timiş, cel puţin trei persoane vor vota aşa cum le dictează cei doi. Retras de la alegerile din organizația municipală, viceprimarul Traian Stoia nu va rămâne și de această dată pe dinafară.

La conferinţa judeţeană a PSD Timiş, programată pe 5 aprilie, vor fi aleși preşedintele organizaţiei, singurul candidat fiind Titu Bojin, dar şi Consiliul Judeţean al PSD Timiş, format din 160 de membri. Abia ulterior cei 160 de membri vor desemna vicepreşedinţii şi membrii biroului de conducere al PSD Timiş.

Sursele noastre din PSD susţin că fraţii Cristescu au reuşit deja să-şi impună trei oameni în conducere. Consilierul local Radu Ţoancă, marele învins al alegerilor de la PSD Timişoara, va obţine o funcţie de vicepreşedinte la judeţ. Tot vicepreşedinte PSD Timiş va fi şi directorul Hotelului „Timişoara”, consilierul judeţean Ioan Szatmari. Un alt om al Cristeştilor este viceprimarul Traian Stoia. Conform statutului partidului, el va deveni automat membru în biroul judeţean al PSD Timiş.

Stoia s-a retras în ultimul moment din alegerile de la PSD Timișoara, după ce iniţial voia să candideze pentru un loc de vicepreşedinte la municipiu. „Moş Stoia” a decis să se retragă după ce a cerut sprijin la cel mai înalt nivel în PSD Timiş. Efectiv, el a solicitat ca mai mulți delegați să fie convinși să-l voteze necondiționat. A fost refuzat diplomatic şi, pentru a nu se face de mirul lumii,  a renunțat.

Share
Published by
Alex Nestor

Recent Posts

Polistele, pătimesc în continuare! Opt înfrângeri la rând

Seria interminabilă de înfrângeri pentru prim-divizionara de fotbal feminin Politehnica Timişoara continuă. Cum la echipă…

O oră ago

Păcătoşi! Eşec greu de digerat într-un meci în care s-au ratat multe şanse de salvare

CSC Dumbrăviţa a pierdut meciul disputat azi, la Mioveni, cu FC Argeș, în penultima etapă…

5 ore ago

Cartierul Tipografilor rămâne cel mai scump din Timișoara

Cartierul Tipografilor continuă să rămână surpriza imobiliară a Timișoarei. Prețurile cerute pentru locuințele de aici…

8 ore ago

Buziașul caută furnizor pentru trei microbuze electrice, pentru realizarea transportului în comun

Orașul Buziaș dorește introducerea transportului în comun în localitate, dar și în localitățile din jur.…

8 ore ago

Ada Hausvater, directorul general al Teatrului Național din Timișoara, inclusă în Capital Top 100 Manageri, ediția 2024

Capital Top 100 Manageri reprezintă rezultatul analizei desfășurate la nivel național, privind rezultatele manageriale notabile și…

10 ore ago

Vinerea Patimilor, zi de post negru

Vinerea Mare reprezintă pentru creștinii ortodocși ziua când a fost răstignit pe cruce Fiul lui…

10 ore ago