Peste 100 de suporteri polisti la UTA – Poli!

A rămas mai puţin de o săptămână până la debutul lui Poli în retur. Primul joc va fi şi cel mai important, dacă luăm în calcul orgoliul născut cu prilejul oricărei confruntări dintre Poli şi UTA Arad. Fotbaliştii pregătiţi de Valentin Velcea vor evolua pe terenul eternei rivale UTA Arad.

Fiecare joc disputat de Poli la Arad a atras sute de suporteri timişoreni, care au luat drumul oraşului în care evoluează UTA. Au fost momente în care membrii galeriei poliste au încurajat chiar şi alte echipe din Timişoara, UMT sau CFR, atunci când au evoluat cu UTA Arad.

Jocul de vineri cu UTA poate fi hotărâtor pentru formarea viitoarei galerii, care are nevoie de o scânteie pentru a-şi recăpăta strălucirea de altă dată. Există informaţii că pentru jocul de vineri şi-au anunţat intenţia de a se deplasa la Arad pentru jocul dintre UTA şi Poli peste 100 de timişoreni. Cei mai mulţi dintre ei sunt foşti componenţi ai galeriei, care au preferat să fie neutri în războiul fratricid dintre ASU Politehnica şi ACS Poli.

Evidenţa spune clar că majoritatea au ales Politehnica, în detrimentul lui Poli, dar mare parte din suporterii care au crescut pe arena „Dan Păltinişanu” nu a mers, în turul campionatului, la jocurile niciuneia dintre echipe. De aici va veni surpriza, unii dintre aceştia fiind decişi să facă deplasarea la Arad, pentru a susţine Poli Timişoara. Deplasarea la Arad se va face cu cel puţin un autocar. O altă parte a suporterilor timişoreni va merge pe cont propriu, dar, indiferent de felul în care vor ajunge la Arad, toți vor sta împreună în peluza care le va fi destinată.

Share
Published by
Alex Nestor

Recent Posts

Alin Nica: La 9 iunie avem de ales între trecut și viitor

Am decis să candidez pentru al doilea mandat de președinte al Consiliului Județean Timiș în…

55 de minute ago

Presiune redusă la apă miercuri în Freidorf şi Dâmboviţa. La Liebling se ia apa câteva zile

Miercuri, 8 mai, între orele 00-21 se va executa o conectare de conducte la intersecția…

O oră ago

România, a dominat Europenele de culturism. Peste 100 de medalii obţinute, printre performeri şi o timişoreancă

La Campionatele Europene de culturism de la Santa Susana (Spania), România a câştigat 105 medalii:…

2 ore ago

Programul de lucrări al SDM în ziua de 7 mai 2024

Societatea Drumuri Municipale (SDM) face cunoscut programul zilei de 07.05.2024, unde se vor executa reparaţii…

5 ore ago

Supărare mare la PNL Timiș. Alin Nica le ”fură” candidatul la funcția de primar în Dudeștii Noi, pe ultima sută de metri

Partidul Național Liberal Timiș se vede în situația de a nu avea candidat la funcția…

14 ore ago

Accident mortal pe DN 6 în a doua zi de Paşte

Familie îndoliată în a doua zi de Paşte. Accident rutier pe DN6, localitatea Sadova Veche,…

15 ore ago