Arhiva pentru eticheta: galerie

Exerciţiu de imagine sau e pe bune? Premierul Marcel Ciolacu promite stadion Timişoarei

Exerciţiu de imagine sau e pe bune? Premierul Marcel Ciolacu promite stadion Timişoarei

Prezent la Timişoara pentru a participa la Conferinţa Judeţeană de alegeri a PSD Timiş, premierul Marcel Ciolacu s-a întâlnit cu lideri ai galeriei lui Poli Timişoara. El le-a promis acestora că se va implica personal pentru a debloca proiectul viitorului stadion. Proiectul viitorului mare stadion al Timişoarei este blocat undeva prin sertarele Companiei Naţionale de

„Peluza Sud este o jignire a ce a fost odata”! Posibila scindare in galeria lui ASU Poli

Comportamentul huliganic al unor membri din galeria lui ASU Poli ar putea duce la scindarea acesteia. Jucători de la echipele adverse ameninţaţi şi chiar bătuţi, arbitri înjuraţi şi scuipaţi, acesta este tabloul dezolant creat de o parte a galeriei Politehnicii Timişoara. Ultimul incident s-a petrecut la jocul de Cupa României, cu Mama Mia Becicherecu Mic, când suporterii au înjurat jucători adverși și arbitri și au avariat o mașină.

O parte din CVUCS revine pe „Dan Paltinisanu” pentru meciul cu Steaua

Stadionul „Dan Păltinișanu” va fremăta din nou precum în vremurile bune. Sâmbătă dimineața erau deja vândute peste 15.000 de bilete, iar cererile erau pe un trend acendent, în pofida prognozei meteo nefavorabile. Se estimează ca în tribune să ia loc în jur de 25.000 de oameni, ceea ce înseamnă doborârea recordului din meciul din prima etapă disputat cu Dinamo.

Primarul Robu umbla beat din apa rece

E o vorbă românească cu nepriceputul care n-ar fi nepriceput destul dacă nu e și fudul. Totuși, sper să fie doar vorba de nepricepere și nu de altceva când mă refer la primarul Nicolae Robu declarând: „Galeria noii Poli este tot stadionul și asta așa trebuie să rămână!”. Aiurea în tramvai.

„Galeria e tot stadionul”. Asa sa fie?

Mult dorita resuscitare a galeriei lui Poli Timişoara nu s-a produs. Nu au apărut nici cei 200 de studenţi anunţaţi de Robu, iar numărul băieţilor din galerie nu a crescut nici după „cooptarea” lui Paul Prodana. Poli Timişoara continuă să fie o echipă fără galerie, chiar dacă jocurile din Liga I sunt frecventate de o medie de peste 10.000 de spectatori.

Liderul galeriei lui Poli despre Velcea: „E slab”

Lipsa rezultatelor şi mai ales jocul extrem de slab al lui Poli Timişoara în primele etape din retur nu aveau cum să nu provoace reacţii în rândul iubitorilor de fotbal din oraş. Raul Filca, noul lider al galeriei de pe arena „Dan Păltinişanu”, l-a luat în vizor pe Valentin Velcea, ale cărui calități de antrenor le critică pe Facebook.

Fost lider Druckeria, noul lider al galeriei de pe „Dan Paltinisanu”

A fost timp de trei ani liderul Druckeria şi a coordonat oamenii care formau galeria lui Poli până când şi-a anunţat retragerea după un incident din timpul unui joc cu Steaua Bucureşti. După scindarea suporterilor polişti din vara trecută, a preferat să stea deoparte, fără să se implice în vreunul din cele două proiecte. Până la începutul acestei săptămâni.

Suporterii Politehnicii, gest inimos pentru colegul lor Stresi

Suporterii Politehnicii Timişoara reuşesc să surprindă pozitiv în fiecare săptămână. De această dată, inimoşii susţinători ai echipei de fotbal din al cincilea eşalon sunt solidari cu unul dintre colegii lor, care a avut un grav accident de maşină. Răzvan Curta a fost spulberat de o maşină, fiind internat acum la Casa Austria.

Nicolae Robu anunta inregimentarea a 200 de studenti in galeria lui Poli!

Primarul Nicolae Robu nu se lasă şi îşi continuă demersul pentru crearea unei noi galerii la Timişoara. În loc să dialogheze cu adevăraţii lideri ai suporterilor, Robu se încăpăţânează să formeze artificial o entitate care să susţină ca în vremurile bune Poli Timişoara.

Liga I: Sumudica o are mica, da’ Sabau il intrece!

Deci, până la urmă, Șumudică a demonstrat că „o are mică“. Io, ca să mă dau viteaz acu’, am zis de la început că băiatu’ ăsta n-are cum să facă treabă la o echipă unde se vrea perforrmanță. Poate că are ceva urme de materie cenușie între umeri și a fost un atacant bunicel pentru Românica, da’ mi se pare prea „băiat de cartier“, prea golănaș…

Razboiul galeriilor sau al suporterilor-postaci de partid?

Lupta fratricidă dintre susținătorii celor două echipe Poli din Timișoara pare tot mai crâncenă pe zi ce trece. Ea se dă încă în spațiul virtual, dar la modul în care se poartă războiul nu ar fi imposibil să depășească acest spațiu. Și ar fi păcat! Mai bizar este faptul că stupidul război nu se duce cu argumente fotbalistice, acestea fiind lăsate cu totul și cu totul pe dinafară.

Rectorul Serban ameninta cu desfiintarea ASU Poli

Viorel Șerban, rectorul Universității Politehnica, instituție care patronează echipa de fotbal din Liga a V-a, ASU Politehnica, cunoscută și ca echipa suporterilor, și-a anunțat apropiații că s-ar putea retrage din campionat. De vină sunt incidentele extrem de grave petrecute la Ictar Budinț în urmă cu două săptămâni.

Top