Peste 100 de suporteri polisti la UTA – Poli!

A rămas mai puţin de o săptămână până la debutul lui Poli în retur. Primul joc va fi şi cel mai important, dacă luăm în calcul orgoliul născut cu prilejul oricărei confruntări dintre Poli şi UTA Arad. Fotbaliştii pregătiţi de Valentin Velcea vor evolua pe terenul eternei rivale UTA Arad.

Fiecare joc disputat de Poli la Arad a atras sute de suporteri timişoreni, care au luat drumul oraşului în care evoluează UTA. Au fost momente în care membrii galeriei poliste au încurajat chiar şi alte echipe din Timişoara, UMT sau CFR, atunci când au evoluat cu UTA Arad.

Jocul de vineri cu UTA poate fi hotărâtor pentru formarea viitoarei galerii, care are nevoie de o scânteie pentru a-şi recăpăta strălucirea de altă dată. Există informaţii că pentru jocul de vineri şi-au anunţat intenţia de a se deplasa la Arad pentru jocul dintre UTA şi Poli peste 100 de timişoreni. Cei mai mulţi dintre ei sunt foşti componenţi ai galeriei, care au preferat să fie neutri în războiul fratricid dintre ASU Politehnica şi ACS Poli.

Evidenţa spune clar că majoritatea au ales Politehnica, în detrimentul lui Poli, dar mare parte din suporterii care au crescut pe arena „Dan Păltinişanu” nu a mers, în turul campionatului, la jocurile niciuneia dintre echipe. De aici va veni surpriza, unii dintre aceştia fiind decişi să facă deplasarea la Arad, pentru a susţine Poli Timişoara. Deplasarea la Arad se va face cu cel puţin un autocar. O altă parte a suporterilor timişoreni va merge pe cont propriu, dar, indiferent de felul în care vor ajunge la Arad, toți vor sta împreună în peluza care le va fi destinată.

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

37 comentarii pentru acest articol

suporter a spus: (martie 3rd, 2013 at 15:46 )

sa mergem cat mai multi la arad! daca nu acum, atunci cand!!! sa invadam aradul!

alb violet a spus: (martie 3rd, 2013 at 16:07 )

Trebuie sa lasam orgolile deoparte si sa fim prezenti alaturi de POLI la arad. Toti cei ce avem POLI in singe si am stat deoparte in acesta lupta interna penibila, e momentul sa ne intoarcem acolo unde ne este locul, pe DAN PALTINISANU. Daca nu acuma in deplasarea de la arad,atunci cind? FORZA POLI FORZA VIOLA

raspuns a spus: (martie 3rd, 2013 at 15:52 )

Batrana Doamna e curva noastra !! Forta viola :X

adrian a spus: (martie 3rd, 2013 at 16:15 )

corect, alb-violet. la arad trebuie sa fim cat mai multi. echipa are rezultate bune iar asta inseamna ca merita respectul timisorenilor. asa e, trebuie sa lasam orgoliile in cutia timpului si sa mergem la arad sa-i sustinem pe baieti.

Etern a spus: (martie 3rd, 2013 at 16:22 )

Sunt unul din cei ce-au stat deoparte in „razboiul” fara scop si tel SS-ACS . Macar la acest meci , cu aradul , trebuie sa lasam orgoliile deoparte si sa ne unim … este timisoara? este …este poli? este ..este arad? este ..”Etapa viitoare , cu toti in deplasare” Muie UTA !

Pop a spus: (martie 3rd, 2013 at 16:47 )

Am auzit ca merge si sluga lui iancu,brancovan si ca i.ar fi dor sa stea din nou ineluza!!

Pop a spus: (martie 3rd, 2013 at 16:47 )

Am auzit ca merge si sluga lui iancu,brancovan si ca i.ar fi dor sa stea din nou in peluza!!

dan a spus: (martie 3rd, 2013 at 16:59 )

AC Recas redenumita Acs poli Tim nu este Politehnica vă faceti de rîs

vendetta a spus: (martie 3rd, 2013 at 17:17 )

care poli ? Spiritul echipei Politehnica este pe arena Stiinta ac recas nu e Poli ! ne mintiti mai bine spus vor merge peste 100 de suporteri usl asa va mai credem , multi o sa spuneti da de ce s-a sustinut aek si bragadirul si nu acuma si pe recas ? au fost alte vremuri si nu mai vrem sa repetam aceeasi treaba , plus ca viitorul este foarte negru pentru echipa domnului primar robu ani trec , mandatul se duce si peste 4 ani adio si ac recas . Apoi ce va urma un nou compromis cu alt hibrid ?

@dan si vendetta a spus: (martie 3rd, 2013 at 17:39 )

bai baieti, acum 10 ani pe ce stadion mergeati? pe dan paltinisanu? ok, eu mergeam pe stiinta, pentru ca acolo juca asu politehnica. din motive cu totul straine de fenomenul ultras, dintr-o ambitie prosteasca, v-ati aciuit acum pe stiinta, sa-i demonstrati ceva lui robu. nu sunt fan robu, dar sa nu uitati ca el e membrui fondartor al acestei echipe de care ati auzit si voi abia acum un an. v-as ruga sa nu mai dati lectii despre istoria clubului, pentru ca nu sunteti in masura. ati stat drepti in fata lui iancu si nu ati latrat o vorba cand ala facea tot felul de nebunii, care au dus pana la urma la sfarsitul lui poli. pardon, bragadiru. va deranja cand lumea in tara scanda aekaka? daca e asa, atunci abtineti-va. daca nu, faceti-va voi o echipa a voastra si lasati inclusiv asu politehnica in pace, pentru ca aceasta echipa nu trebuie sa aiba legatura cu rautatile a vreo cate sute de oameni din oras. s-a inteles?

Ionut a spus: (martie 3rd, 2013 at 17:59 )

Haideti la Arad! Galeria lui ACS POLI trebuie sa renasca ! …apropo sper sa nu fim iarasi 20 ca si la meciul cu FC Botosani 😐

POLI este NUMAI UNA a spus: (martie 3rd, 2013 at 18:21 )

Nu conteaza ca la meciul cu Botosani a fost o mica galerie, cum nu a mai fost LA UN MECI AMICAL de vreo 7 ani(nici pe vremea lui Iancu…)! Nu conteaza daca merge cineva la Arad, sau cati merg!SINGURUL LUCRU CARE CONTEAZA este CA POLI EXISTA, fie ca unii vor, sau nu vor! Si ca POLI TIMISOARA are sanse din nou SA FIE IN LIGA lui MITICA! Restul e can-can politic.

.|. a spus: (martie 3rd, 2013 at 19:49 )

galeria ACS trebuie intai sa se nasca pentru a putea mai apoi renaste 🙂

se v-a naste si galeria a spus: (martie 3rd, 2013 at 20:47 )

pt. multi care nu pot trai de grija altora, fratilor nu va ratati viata, cu sau fara voia voastra galeria lui POLI se va naste si v-a si renaste !

DANC TUDOREL a spus: (martie 3rd, 2013 at 21:20 )

Vom fi si infiltrati.
Si normal vom sustine pe Poli.

Ion a spus: (martie 3rd, 2013 at 23:26 )

Asa se aude ca o parte din Drukeria care nu se inteleg bine cu Brancovan si co ,vor sa vina inapoi in peluza sud!Si se mai aude ca vor sa se faca mai multe grupari de galerii si sa o sustina pe Acs !

Pruteanu a spus: (martie 4th, 2013 at 00:00 )

@ se V-A naste si galeria:

pacat ca a murit gramatica….In rest – multa bafta Recasului in derby-ul vestului cu Fortuna Covaci.

sorin a spus: (martie 4th, 2013 at 08:11 )

mult succes pt recas la arad!!!! din false si imbecile orgolii i-am facut pe cei de la arad dusmani de moarte! succes in acest razboi imbecil! una este sustinerea echipei si alta imbecilitatea cu dusmanii nostri aradeni:)))) istoria lui poli nu este creatia robului si nici a unor asa zisi lideri de galerie. istoria lui poli sr scrie acolo unde sunt prezent drukeri si ceea ce este pe DP reprezinta 1% din drukerii de la ASU. dati apa la moara ambitiilor idioate ale magalomanului robu…un iancu al administratiei publice:))))
facem pariu ca acest comentariu va fi sters???:))))))

@sorin a spus: (martie 4th, 2013 at 10:05 )

cum vine asta? daca voi mergeti la foresta stalpeni, inseamna ca acolo e poli? esti prost sau te faci, alta explicatie nu prea am. e politehnica implicata la acs poli? este! poli e aia care joaca pe dan paltinisanu. chiar si adusa de pe la recas. cand bragadiru a venit aici ati decretat ca aia e poli, dar adevarata poli se infiinta si juca la mv. la cate jocuri ai fost acolo in 10 ani de cand e echipa ai infiintata? aha, ai fost doar in ultimul an. eu merg de la inceput. sa insemne asta ca timp de 10 ani ai fost fan bragadiru, in timpo ce eu tineam cu adevarata poli? iesiti atunci public si marturisiti asta. dar nu e asa, iar voi stiti. asa ca mai usor cu pianul, ca nu impresionati pe nimeni. cu sau fara voia voastra, in timp lumea va merge pe dan paltinisanu.

Batrana Doamna IN PIELEA GOALA a spus: (martie 4th, 2013 at 10:33 )

Veniti vineri la Arad sa vedeti batrana doamna in pielea goala! Sexul se vinde!

@brancovan a spus: (martie 4th, 2013 at 10:44 )

un singur lucru nu imi place la tine, brancovene. faptul ca te bucuri de un eventual esec al acs poli. te impici, cantaresti, cunosti, dar refuzi sa dai o sansa acestui proiect. pacat.

Aditzaaa a spus: (martie 4th, 2013 at 11:20 )

@ Pretene cu domnu’ Iancu ai vazut echipe care nici doamna ta nu le mai vede vreodata. Cu domnu Iancu am jucat in CL si in EL si inca o data cu domnu Iancu ne’am batut cu slugile comuniste Rapid , Dinamo si Steaua … Am pus si Rapid pentru ca eu unu nu pot sa fiu sluga unor miticii cum sunt unii din galerie…Frati cu Rapid Bucuresti…mie cam sila.

drukeria-membriidepartid a spus: (martie 4th, 2013 at 11:24 )

la arad vor fi infiltrati si ‘baietii lu’ herzog’ (drukeri), dar nu sa incurajeze pe Poli, ci sa provoace scandal sa aduca mesaje anti-Poli, cu tenta politica, mesaje care deriva din motto-ul lor:”sa-l facem pe robu!”
baieti lu’ herzog, drukeria, singura galerie din lume intrata in politica si culmea, herzog si ceilalt drukeri consilieri si partidul lor au votat desfintarea echipei pe care o incurajau! INCREDIBIL!
am citit postarile de mai sus in care unii sugereaza ca ‘baietii lu’ herzog’ vor incuraj poli la arad… eu nu cred, ci mai degraba ma astept sa tina cu uta asa cum au facut si la meciul din tur!

Anonim a spus: (martie 4th, 2013 at 11:27 )

Ii prea distrus Brancovan asta!!! Imi aduc aminte cand si-a luat un pumn in fatza la un meci…Chiar de la un prieten de a lui…Off offf :))))

DAN a spus: (martie 4th, 2013 at 11:30 )

AU SAU NU AU DREPT DE PROMOVARE ACS POLI TIMISOARA FOSTA ACS RECAS ?l.Articolul 4 – Cesiunea
Cluburile nu au dreptul să facă operațiuni juridice care au ca efect transmiterea către alte
structuri sportive a dreptului de participare în competiții a echipei/echipelor lor ( prin cesiune,
divizare, comasare, schimbarea acționariatului, schimb de locuri sau altele asemenea)3
Modificarea formei juridice, a structurii unui club sau orice operaţiune care are ca scop
transmiterea/dobândirea dreptului de participare în competiţii sau/şi facilitarea obţinerii licenței pentru campionatul unei ligi naționale, altfel decât prin promovare, retrogradare sau menţinere
într-o categorie competiţională ca urmare a participării efective în competiţii este interzisă.
Constituie modificări ale formei juridice sau ale structurii unor cluburi ori operaţiuni care sunt
interzise următoarele: comasarea sau divizarea unor cluburi, schimbul de locuri între ele,
schimbarea sediului în altă localitate, schimbarea denumirii, transferarea acţiunilor între cluburi
sau cesiunea dreptului de participare făcută cu titlu oneros sau cu titlu gratuit. Aceste modificări
sau operaţiuni sunt interzise numai în măsura în care sunt făcute în detrimentul integrităţii
competiţiei sportive şi numai dacă au ca scop obţinerea dreptului de participare în competiţhttp://www.frf.ro/sites/default/files/ROAF%202011%20TIPAR%20FINAL.pdf ART 4,5,6!!MA INTREB CUM ARE DREPT DE PROMOVARE ACS ASTA DOAR DACA OFICIAL IN ACTE SUNT AC RECAS CU SEDIUL TOT LA RECAS SAU DOAR CU COMPLICITATEA FRF.
http://frf.ro/sites/default/files/ROAF%202011%20TIPAR%20FINAL.pdf
http://www.frf.ro

drukeria-membriidepartid a spus: (martie 4th, 2013 at 12:04 )

@DAN: recasu te preocupa?! bragadiru nu te-a preocupat deloc?!!
dute d aici ca mirosi a politica!

@Aditzaaaaa a spus: (martie 4th, 2013 at 12:15 )

lasand-o la o parte pe doamna mea, iti marturisesc ca am apreciat ce a facut bun iancu la poli? dar ce a facut? a bagat milioane si milioane de euro si nu a castigat nimic. dar absolut nimic! locul 2 nu se premieaza, prietene. si in detrimentul cui a pierdut? urziceni si otelul, echipa care aveau un sfert din bugetul lui poli. de ce nu a castigat poli titlul? prea multe blaturi si smenuri facute de iancu. hai sa ne mai calmam cu marile performante ale umflatului, pentru ca treburile nu stau chiar asa.

marius a spus: (martie 4th, 2013 at 12:20 )

Incet incet veteranii se vor intoarce pe Dan Paltinisanu unde au infiintat in 1995 CVUCS(Commando Viola).
Parerile lor nu mai coincid demult cu atitudinea noilor lideri de galerie.Unii din acestia (noii lideri) au aparut in peluza odata cu performantele din era Iancu.Altii au trecutul de dinamovisti sau stelisti.Iar banateni adevarati (cum se vor ei) sunt putini.

leo a spus: (martie 4th, 2013 at 14:07 )

am o intrebare. de unde pleaca autocarul spre arad

doar POLI a spus: (martie 4th, 2013 at 14:27 )

IN FIECARE ZI DE MARTI PINA JOI DE LA ORA 17 LA 19 SE FAC INSCRIERI PENTRU DEPLASAREA SUPORTERILOR LA arad PT MECIUL uta-POLI. RELATII SI LA TEL. 0726446747

ASU Poli nu e Poli ! a spus: (martie 4th, 2013 at 15:22 )

Hai cu totii in deplasare ! ACS Poli e echipa noastra ! Sa fim 2000 de suporteri. dar fara Drukeria care e betivi si e huligani.
HA HA HA HA HA !

druckeria a spus: (martie 4th, 2013 at 15:26 )

@leo , autocarele pleaca din centru.
centru Recasului.

drukeria-membriidepartid a spus: (martie 4th, 2013 at 15:34 )

drukerii+uta= Love !

Nick Slave a spus: (martie 4th, 2013 at 15:56 )

EU personal voi conduce galeria la Arad, am procurat vuvuzele (nu ma refer aici la anajatii mei din presa), voi renunta la gelul estompator pentru 2-3 zile, astfel incat freza mea sa fie in culorile clubului si voi lua si chitara cu mine. Forţa, forţa acese!!! Acese-victorie!

NESTOR-ESCU a spus: (martie 4th, 2013 at 20:20 )

CUM POTI SA FII ASA O SLUGA NETREBNICA . SI SA FII CUMPARAT CU BERE DE CATRE UN OPORTUNIST NUMIT HERZOG……AVEAM IMPRESIE MAI BUNA DESPRE EL MAI ALES DUPA DEPLASREA DE LA DONETK UNDE AM STAT DE VORBA CU EL….PAREA UN OM DEVOTAT CLUBULUI…DAR VEZI CUM MAMA POLICA TE SCHIMBA BRUSC SI DEVII UN DEMON PE LANGA ASTA MAI SI ATRAGE SUGATIVELE CARE PT UN PET DE AMARUIE DIN HAMEI FAC CE LE CERI….IN FINE CONCLUZIA ESTE CA BEREA LA NEVOIE SE CUNOASTE……

cerci a spus: (martie 5th, 2013 at 19:11 )

ie devarat ca care merge la arada si canta primim ceva pachetde la club?daca ada de unde miau paghetul?

cerci a spus: (martie 5th, 2013 at 19:19 )

ie devarat ca care merge la arada si canta primim ceva pachetde la club?daca ada de unde miau paghetul?
sa ma contactese cineva pe masenger la cerci_xherciu ca sami spuna de unde se ia paghetul de la club ca merg la deplasarea de la arad

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

aeroportul-timisoara-stuttgard

Administratie vezi arhiva Administratie

gauss-topografie-timisoara_728x90px

Politica vezi arhiva Politica

CCIAT, misiune economică în SUA

Sport vezi arhiva Sport

Primele competiţii, primele medalii pentru luptătorii de la CS Heracle

Şapte medalii este bilanţul sportivilor de la clubul Heracle după primul weekend competiţional din 2020. Luptătorii de greco-romane care se antrenează la Vila Heracle din comuna Ghiroda s-au deplasat în Slovacia şi în Belarus pentru primele concursuri din acest an. Cele mai multe medalii, şase, au fost obţinute la Nesvady, în sud-vestul Slovaciei. Acolo, Alexandru...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Primele competiţii, primele medalii pentru luptătorii de la CS Heracle
Iulius Town

Social vezi arhiva Social

galaxia-imaginarului-728x90

Economic vezi arhiva Economic

Sesiune de informare privind reglementări în domeniul protecției mediului

Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș și Agenția pentru Protecția Mediului Timiș, organizează un seminar de informare și instruire a agenților economici asupra reglementărilor în vigoare, sub genericul: „Obligații legale ale agenților economici în domeniul protecției mediului, gestionarea deșeurilor conform prevederilor legii nr....
Citeşte tot articolul Citeste articolul Sesiune de informare privind reglementări în domeniul protecției mediului

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Preşedintele USR Timiş, Cristian Moş, salută decizia PNL de a-l sprijini pe Nicuşor Dan la Primăria Capitalei. Pe de altă parte, Moş îl provoacă pe Orban să facă acelaşi lucru şi la Timişoara, respectiv ca PNL să nu mai susţină “clovnul care își bate joc de sute de mii de oameni”.
Citeşte tot articolul Citeste articolul Cristian Moş îi face o propunere pentru Timişoara lui Ludovic Orban: “Să scăpăm de clovnul care își bate joc de sute de mii de oameni”
Anunţarea candidaturii lui Marius Craina la funcţia de primar al Timişoarei, din partea Pro România, i-a adus acestuia un control de la Ministerul Sănătăţii. Unul care a „picat” exact la momentul oportun, având ca scop intimidarea celui vizat, spune fostul manager al Spitaului Judeţean Timişoara. Craina se întreabă de ce un asemenea control a apărut...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Marius Craina acuză: controlul de la Ministerul Sănătăţii e făcut pentru a intimida
S-a ajuns la ultimul aviz pentru centura de ocolire a Timișoarei pe partea de Sud a orașului. Călin Dobra, președintele Consiliului Județean Timiș, se află la București, unde se dă ultimul aviz pentru centura de ocolire a Timișoarei în ceea ce privește demararea construcției. Centura de Sud leagă ieșirea din Timișoara spre Utvin, Sânmihai cu...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Centura de ocolire a Timișoarei – varianta Sud – ultimul aviz! Se depune documentația pentru ordinul de începere a lucrărilor!
Veste extrem de proastă pentru PSD şi Gabriela Firea. PNL a încetat să mai caute un candidat la Primăria Bucureştiului în interiorul partidului, urmând să-l susţină pe Nicuşor Dan. Anunţul a fost făcut chiar de preşedintele PNL, Ludovic Orban. Aproape sigur, Nicuşor Dan va candida ca şi independent, susţinut de o largă coaliţie a partidelor de dreapta.
Citeşte tot articolul Citeste articolul Mintea cea de pe urmă a liberalilor. Nicuşor Dan, susţinut de PNL la Primăria Capitalei
Şapte medalii este bilanţul sportivilor de la clubul Heracle după primul weekend competiţional din 2020. Luptătorii de greco-romane care se antrenează la Vila Heracle din comuna Ghiroda s-au deplasat în Slovacia şi în Belarus pentru primele concursuri din acest an. Cele mai multe medalii, şase, au fost obţinute la Nesvady, în sud-vestul Slovaciei. Acolo, Alexandru...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Primele competiţii, primele medalii pentru luptătorii de la CS Heracle
În România a fost înființată o linie telefonică TELVERDE pentru a oferi cetățenilor informații despre coronavirus. Linia a fost înființată de Institutul Național de Sănătate Publică. Dacă doriți informații despre situațiile legate de coronavirus puteți apela numărul 0800800358, iar numărul unic de urgență 112 folosiți-l doar pentru situații de urgență. Aveți la dispoziție această linie...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Număr de telefon pentru informații despre coronavirus – TELVERDE!
Primăria Timişoara a scos la licitaţie proiectarea şi studiul de fezabilitate aferente reabilitării podului pietonal peste Bega, de la Parcul Copiilor. Cine va câştiga contractul va obţine 60.000 de lei din partea municipalităţii. Se caută firmă care să se ocupe de realizarea serviciilor de proiectare şi studiul de fezabilitate pentru Pasarela Îndrăgostiţilor, podul care face...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Proiectarea pentru Pasarela Îndrăgostiţilor costă 60.000 de lei. Cea veche dispare
Top