Categories: Poli Timisoara

Rosenblum nu mai este Balaur(e), conducerea lui Poli se face ca ploua

În urmă cu mai bine de o săptămână a izbucnit un scandal de proporţii la Poli Timişoara. Totul, după ce Călin Rosenblum, manager sportiv la Poli şi director sportiv la LPS Banatul, l-a amenințat Silviu Balaure, junior la formaţia timişoreană şi elev la liceul cu profil sportiv.

O banală discuţie între Călin Rosenblum, care l-ar fi vrut împrumutat pe Balaure de la Poli la LPS Banatul, s-a transformat într-o avalanşă de ameninţări din partea oficialului polist la adresa juniorului, care s-a încăpăţânat, susţinut şi de părinţi, să rămână la juniorii echipei din Liga a II-a.

Rosenblum a făcut uz de funcţia sa de director de la LPS Banatul şi l-a ameninţat pe internaţionalul de juniori Under 17 că, în cazul unui refuz, îl va exmatricula de la liceul la care Balaure este elev. Ameninţările au avut loc înaintea unui joc oficial al juniorului, iar la reacțiile inadecvate ale lui Rosenblum au asistat mai mulţi părinţi, care s-au declarat şocaţi de felul în care un important oficial de la Poli tratează un junior din pepiniera clubului.

Ameninţările nu au fost negate de Rosenblum, care spunea la vremea respectivă că Balaure este un copil problemă, avâd peste 40 de absenţe, ceea ce ar putea să ducă la exmatricularea lui. El n-a ținut cont însă că majoritatea absențelor au apărut în timp ce juniorul era convocat la naționala Under 17.

În ciuda gravităţii celor întâmplate, clubul timişorean nu a avut nicio reacţie oficială, preferând să ascundă sub preş acest eveniment şi sperând că, o dată cu trecerea timpului, comportamentul incalificabil al oficialului polist va fi dat uitării. Dar cine are garanţia că, în eventualitatea altor selecţii la naţionala de juniori, Silviu Balaure nu va fi aspru taxat de conducerea LPS, în cazul în care mai face câteva absenţe? Ce reacţie va avea conducerea lui Poli dacă juniorul va refuza viitoarele selecţii la națională, de frică să nu fie exmatriculat de directorul sportiv al liceului, care este şi în conducerea formaţiei din Liga a II-a?

Share
Published by
Cosmin Bradu

Recent Posts

Prefectul Mihai Ritivoiu îi răspunde lui Alin Nica, pe tema procesului cu CJT: ”Disperare fantastică? O fi, dar nu la mine”

La câteva ore de la declarațiile de presă ale lui Alin Nica, pe tema procesului…

6 ore ago

Dominic Fritz și Alin Nica și-au depus candidaturile la funcția de primar al Timișoarei și președinte al Consiliului Județean Timiș

Alianța Timișoara Unită, care îl susține pe Dominic Fritz la Primăria Timișoara, respectiv Alianța Dreapta…

7 ore ago

Dominic Fritz are carte nouă de rezidență permanentă în Timișoara

Dominic Fritz, primarul Timișoarei, a primit o carte de rezident din partea autorităților române și…

9 ore ago

Jurnal de campanie (8). Patologia minciunii. Robu minte de îngheaţă apele chiar şi atunci când minciuna e de prisos

Fostul primar Nicolae Robu minte cu o debordantă naturaleţe chiar şi atunci când minciuna este…

10 ore ago

Președintele CJT acuză “Prefectura PSD” că tergiversează procesul fondurilor bugetare de echilibrare, în scop politic

Alin Nica, președintele CJT, acuză Prefectura Timiș că tergiversează procesul în care a contestat modul…

12 ore ago