Arhiva pentru eticheta: silviu balaure

Silviu Balaure, aruncat ca o masea stricata de la Poli, dar transferat de campioana Romaniei!

Silviu Balaure, aruncat ca o masea stricata de la Poli, dar transferat de campioana Romaniei!

Poli Timişoara are unul dintre cele mai reprezentative centre de copii şi juniori din România, dar jucătorii extrem de talentaţi din propria pepinieră ajung să se afirme la alte echipe, din cauza amatorismului cras de la nivelul conducerii şi băncii tehnice. Ultimul exemplu este cel al mijlocaşului Silviu Balaure.

Balaure nu i-a impresionat pe Velcea si Rosenblum, dar Sunda l-a promovat la nici 18 ani

În jocul câştigat de Poli Timişoara cu 1-0 în faţa Oţelului Galaţi a fost consemnat debutul celui mai tânăr fotbalist din Liga I în acest an. Este vorba despre timişoreanul Silviu Balaure, care va împlini 18 ani la începutul lunii februarie. Balaure a debutat mai devreme într-un joc oficial la seniorii lui Poli, dar în Cupa României, în meciul pierdut de timişoreni în faţa Stelei Bucureşti.

La nici 18 ani, Balaure ar putea debuta in jocul cu „U” Cluj

Jocul de luni seară de la Cluj ar putea consemna un nou debut la Poli Timişoara pentru un junior extrem de talentat. Faptul că Aurel Şunda a fost responsabil, în calitate de director tehnic, al centrului de copii şi juniori la Poli Timişoara va avea efecte pozitive în ceea ce priveşte promovarea juniorilor la prima echipă.

Un antrenor de la juniorii lui Poli sufera de sindromul „Emil Sandoi”

Smardoiul Emil Săndoi, selecţionerul naţionalei de tineret care şi-a luat la palme un elev în pauza jocului cu selecţionata Insulelor Feroe, are un corespondent la Timişoara. Un antrenor de la centrul de copii şi juniori de la Poli a luat la palme doi juniori, la o competiţie oficială. În loc să-şi asume răsunătorul insucces de la Piatra Neamţ, unde juniorii A au participat la semifinala Campionatului Naţional, Cristian Contescu s-a pus să-i pălmuiască pe juniori, într-un exces de furie.

Junior de la Poli, amenintat cu exmatricularea daca nu joaca pentru LPS Banatul!

Unul dintre cei mai talentaţi juniori de la Poli Timişoara a fost ameninţat de directorul sportiv al LCS Banatul cu exmatricularea de la şcoală, dacă nu pleacă de la clubul finanţat exclusiv din bani publici la liceul cu profil sportiv. Gestul directorului sportiv de la LPS Banatul este extrem de grav, în condițiile în care Călin Rosenblum deţine aceeaşi funcţie la Poli Timişoara.

Top