Categories: Pe surseUltima ora

Cristian Busoi sapa din greu la soclul lui Robu

Ape tot mai tulburi în PNL Timiș în ultima perioadă. Ocupat cu treburile primăriei, președintele Nicolae Robu pare să fi scăpat hățurile din mână. Ipoteza tot mai vehiculată că el ar putea pierde procesul cu ANI – și, în consecință, funcția de primar – a dat și mai multă apă la moara contestatarilor săi.

Cel mai agitat dintre aceștia este mitico-mehedințeanul Cristian Bușoi, care a început deja să facă tot felul de jocuri pe sub masă. El a reușit să bage zâzanie chiar și printre partizani ai primarului Robu. Momentul cel mai așteptat pentru ca Bușoi să se impună îl reprezintă alegerile la organizația municipală a PNL, care vor avea loc pe data de 23 mai.

Bușoi a format deja o echipă cu care vrea să preia controlul total al acestei organizații, lăudându-se și cu o susținere de la București. Surse din partid afirmă că lucrurile au ajuns atât de departe, încât, dacă Bușoi nu va reuși să câștige bătălia, are toate șansele să fie rejectat din filială pentru toate măgăriile pe care le face. Bușoi se mai poate lăuda și cu susținerea fraților Cristescu, care se cred niște patroni spirituali ai USL Timiș. În treacăt fie spus, săptămâna trecută, Bușoi împreună cu Marius Cristescu și alți doi indivizi au „spart” într-o seară 42 de milione de lei vechi într-un club din Timișoara. Pentru conformitate, e vorba de Fratelli.

Share
Published by
deBanat.ro

Recent Posts

Prefectul Mihai Ritivoiu îi răspunde lui Alin Nica, pe tema procesului cu CJT: ”Disperare fantastică? O fi, dar nu la mine”

La câteva ore de la declarațiile de presă ale lui Alin Nica, pe tema procesului…

42 de minute ago

Dominic Fritz și Alin Nica și-au depus candidaturile la funcția de primar al Timișoarei și președinte al Consiliului Județean Timiș

Alianța Timișoara Unită, care îl susține pe Dominic Fritz la Primăria Timișoara, respectiv Alianța Dreapta…

2 ore ago

Dominic Fritz are carte nouă de rezidență permanentă în Timișoara

Dominic Fritz, primarul Timișoarei, a primit o carte de rezident din partea autorităților române și…

4 ore ago

Jurnal de campanie (8). Patologia minciunii. Robu minte de îngheaţă apele chiar şi atunci când minciuna e de prisos

Fostul primar Nicolae Robu minte cu o debordantă naturaleţe chiar şi atunci când minciuna este…

5 ore ago

Președintele CJT acuză “Prefectura PSD” că tergiversează procesul fondurilor bugetare de echilibrare, în scop politic

Alin Nica, președintele CJT, acuză Prefectura Timiș că tergiversează procesul în care a contestat modul…

6 ore ago