Categories: SocialUltima ora

Gino Manzotti, de la DJ Project, implicat intr-un accident / FOTO

Patru mașini au fost implicate, sâmbătă dimineață, într-un accident, într-una dintre cele mai mari intersecții din Timișoara. Într-unul dintre autoturisme se afla Gino Manzotti, de la DJ Project, care nu a fost însă rănit.

Accidentul s-a produs din cauza unei șoferițe care, se pare,  a intrat cu viteză prea mare și fără să se asigure într-un sens giratoriu. Mașina a lovit un alt autoturism care a ricoșat în alte două vehicule. Într-una dintre acestea se afla și Gino Manzotti. DJ-ul a tras o sperietură zdravănă, dar, din fericire, nu a fost rănit. Mașina care a produs carambolul a fost însă serios avariată, fiind nevoie de intervenția pompierilor, pentru scoaterea șoferiței. Două persoane au avut nevoie de intervenția medicilor, dar rănile pe care le-au suferit sunt ușoare.

„Un autoturism BMW care venea de pe strada Popa Șapcă a intrat în intersecție pe bd. Take Ionescu, unde a acroșat un alt BMW care circula de pe strada Oituz spre Punctele Cardinale. În urma impactului au rezultat lovirea și proiectarea în afara carosabilului a altor două mașini. Au fost rănite două persoane care au fost transportate la spital, pentru îngrijiri medicale. Gino Manzotti se afla într-una din mașinile proiectate pe spațiul verde, dar nu a fost rănit“, a declarat Ionuț Bocancea, purtător de cuvânt al IPJ Timiș. Cercetările continuă.

UPDATE: Șoferița din BMW-ul de la care a pornit totul se află în stare critică la Spitalul Municipal. În urma impactului, ea a ajuns pe bancheta din spate a mașinii, fiind grav rănită. A fost resuscitată în ambulanță și se află acum la Terapie Intensivă. Tânăra este în comă de gradul trei, cu hemopneumotorax, fractura de bazin, contuzie și edem cerebrale. Gino Manzotti și celelalte persoane implicate în accident au fost duși la Spitalul Județean, pentru recoltarea de sânge. Cu toții au suflat în fiole la locul accidentului, rezultatul fiind 0 în toate cazurile.

Share
Published by
Oana Telescu

Recent Posts

Lucrările la Centura Sud au depășit pragul de 80 la sută din total/Foto

Luna iulie ca termen pentru finalizarea lucrărilor la Centura Sud de ocolire a Timișoarei va…

3 ore ago

A fost demarată licitația pentru noul pod de la Tapia

Administrația județeană a lansat, în sfârșit, licitația pentru realizarea unui nou pod peste canalul existent…

3 ore ago

Se lucrează la reabilitarea și dublarea căii ferate dintre Lugoj și Timișoara

Lucrările la mult așteptata reabilitare a căii ferate dintre Caransebeș și Arad, care include și…

3 ore ago

Mutare surprinzătoare la Prefectura Timiş. Subprefectul Ovidiu Drăgănescu va fi schimbat cu Sorina Ciurlea, şefa femeilor PNL

Potrivit unor surse din PNL, Ovidiu Drăgănecu va fi demis din funcţia de subprefect, în…

4 ore ago

Ghiroda, victorie importantă la Filiaşi. Poli pierde acasă cu Bihorul

Liga 3 a ajuns la runda a 5-a din play-off şi play-out. Ghiroda continuă să…

5 ore ago

Modelul Piedone. Neavând voie să candideze, primarii PSD din Recaş şi Şandra vor să lase primăriile moştenire fiilor lor

Sâmbătă au venit deciziile definitive în privinţa candidaturilor primarilor PSD din Recaş şi Şandra, Teodor…

5 ore ago