Rosign il face „penal” pe viceprimarul Traian Stoia

După o lungă perioadă de tăcere, reprezentanții firmei Rosign răspund atacurilor tot mai dese venite dinspre Primăria Timișoara, în special din partea viceprimarului Traian Stoia. Acesta afirma, săptămâna trecută, că va rezilia contractul primăriei cu Rosign, probabil pe motiv că așa vor mușchii lui.

Traian Stoia anunța, triumfător, că, după rezilierea contractului cu Rosign, Timișoara nu va rămâne multă vreme fără firmă pentru semnalizările rutiere. Viceprimarul spunea că e în discuții avansate cu societatea bucureșteană Vesta, care în perioada guvernării PDL a fost bine conectată la o mulțime de contracte cu statul. Toate acestea, deși contractul cu Rosign va expira abia anul viitor.

Afirmațiile privind iminența rezilierii contractului dintre Primăria Timișoara și Rosign, precum și încredințarea semnalizării rutiere firmei Vesta sunt deosebit de grave și intră în sfera răspunderii penale, mai ales că sunt făcute de un reprezentant al executivului (care nu are atribuții în domeniul semnalizărilor rutiere)”, spune Dan Văcaru, directorul general al Rosign.

Reprezentatul Rosign afirmă că se aștepta ca Stoia să susțină o firmă locală, ce contribuie cu taxe și impozite la bugetul Primăriei Timișoara. „În schimb, acesta sprijină o firmă din București, care a beneficiat de numeroase contracte în perioada guvernării PDL și care beneficiază în continuare de contracte în valoare de zeci de milioane de euro. Antepronunțarea domnului Stoia nu este nici legală, nici corectă sau etică”, a continuat Văcaru.

Șeful Rosign mai spune că toate semnele de circulație din oraș au fost montate la solicitarea primăriei și a Poliției Locale, în acest moment având în întreținere 90 de instalații de semaforizare și 20.000 de indicatoare rutiere. Reprezentanții firmei își rezervă dreptul de a apela la toate măsurile legale care se impun, asta apropo de declarațiile stupide ale lui Stoia privind rezilierea contractului.

Share
Published by
Iulia Avram

Recent Posts

Sonique va cânta la Timișoara de Ziua Europei

Timișoara va avea un program plin, joi 9 mai, cu ocazia Zilei Europei. Casa de…

2 ore ago

Alin Nica, lansat oficial în lupta pentru șefia Consiliului Județean Timiș

Sâmbătă, Alin Nica a beneficiat, la rândul său, de o lansare oficială a candidaturii la…

2 ore ago

Dumbrăviţa mai pierde o şansă de salvare, după eşecul cu Metaloglobus şi mai are doar 3 puncte avans

Suspansul se menţine în lupta pentru salvarea de la retrogradare în Grupa A din play-out-ul…

8 ore ago

Dinamo, rămâne un coşmar pentru orice echipă din Timişoara. Înfrângere în faţa rivalului la rugby

SCM USV Timişoara a pierdut astăzi, în cadrul etapei a III-a a Ligii naţionale de…

8 ore ago

După Paşte încep lucrările la extindere a grădiniţei din Ghiroda

În curând vor demara lucrările pentru extinderea grădiniței din Ghiroda, pentru ca la toamnă aceasta…

9 ore ago

Balul Conacului Mocioni, la Muzeul de Artă. Partea culturală a proiectului a fost un real succes

Vineri, la Muzeul Național de Artă Timișoara a avut loc Balul Conacului Mocioni. Din păcate,…

10 ore ago