Categories: Poli Timisoara

Tacerea suspecta a conducerii lui Poli in cazul Petre

De mai bine de două săptămâni, Ovidiu Petre stă pe bară din pricina unei accidentări. Clubul timişorean nu s-a prea sinchisit să comunice cu ce probleme se confruntă mijlocaşul, cel mai bine plătit jucător din lot. El a fost în urma intervenţiilor disperate ale antrenorului Valentin Velcea, chiar dacă se ştia despre Ovidiu Petre că, indiferent de echipa la care a jucat, cel mai mult timp l-a petrecut pe la şedinţele de recuperare, nu în jocurile oficiale.

Adus cu surle şi trâmbiţe în această iarnă, Ovidiu Petre a confirmat aşteptările. Mai exact, fostul internaţional nu poate lega mai mult de două meciuri din cauza accidentărilor dese. Singura diferenţă faţă de anul trecut, când s-a pregătit jumătate de an cu Poli, este că acum participă la aceleaşi antrenamente, fiind şi plătit, dar tot fără să intre în jocurile oficiale. Şi nu oricum, ci cu cel mai mare contract din lot, care este de 3.500 de euro în fiecare lună.

Dubios este că nimeni din conducerea clubului nu s-a gândit la o clauză care să stipuleze că, pentru remuneraţia lunară, jucătorul trebuie să și joace un anumit număr de partide. Unde mai pui că transferul lui Ovidiu Petre a întors pe dos şi vestiarul. Cei mai mulţi jucători de la Poli au salarii decente, dar când au auzit ce sumă încasează Ovidiu Petre nu au fost prea încântaţi. Probleme în lot au fost şi în momentul în care Petre a fost impus căpitan al echipei, chiar dacă jucătorii ar fi vrut să-şi aleagă ei liderul, dar nu au putut trece peste un ordin impus de Valentin Velcea.

Conducerea clubului face eforturi aproape supranaturale pentru muşamalizarea cazului Ovidiu Petre, care nu a intrat în ultimele două jocuri oficiale şi face doar antrenamente uşoare de mai bine de două săptămâni. Poate că timişorenii doresc să ştie ce se întâmplă cu Ovidiu Petre. Oare cât de gravă e accidentarea mijlocaşului? Cum se justifică transferul celui mai bine plătit jucător din lotul lui Poli? Cine îşi asumă acest transfer, în condiţiile în care oficialii timişoreni au fost avertizaţi despre problemele bucureşteanului? Sau poate că jucătorul nu are nimic şi doar ţine postul Paştelui, iar pentru că alimentaţia este restrictivă nu are forţa necesară să intre pe teren. Să avem răbdare până trece sărbătoarea Paştelui? Dacă da, care Paşte? Să sperăm că nu Paştele cailor.

Share
Published by
Sabin Cara

Recent Posts

Cinci infracţiuni dintr-o lovitură! Recordul de nedorit al unui tânăr certat cu bunul simţ şi legea

Sâmbătă seara, polițiștii Biroului Rutier Timișoara au fost sesizati prin apel 112, în jurul orei…

12 ore ago

Lucrările la Centura Sud au depășit pragul de 80 la sută din total/Foto

Luna iulie ca termen pentru finalizarea lucrărilor la Centura Sud de ocolire a Timișoarei va…

17 ore ago

A fost demarată licitația pentru noul pod de la Tapia

Administrația județeană a lansat, în sfârșit, licitația pentru realizarea unui nou pod peste canalul existent…

17 ore ago

Se lucrează la reabilitarea și dublarea căii ferate dintre Lugoj și Timișoara

Lucrările la mult așteptata reabilitare a căii ferate dintre Caransebeș și Arad, care include și…

17 ore ago

Mutare surprinzătoare la Prefectura Timiş. Subprefectul Ovidiu Drăgănescu va fi schimbat cu Sorina Ciurlea, şefa femeilor PNL

Potrivit unor surse din PNL, Ovidiu Drăgănecu va fi demis din funcţia de subprefect, în…

18 ore ago

Ghiroda, victorie importantă la Filiaşi. Poli pierde acasă cu Bihorul

Liga 3 a ajuns la runda a 5-a din play-off şi play-out. Ghiroda continuă să…

19 ore ago