Arhiva pentru eticheta: accidentare

Cat de accidentat este Pedro Henrique?

Cat de accidentat este Pedro Henrique?

Brazilianul Pedro Henrique este un jucător mult prea capricios şi prea accidentat pentru o echipă atât de mică cum este Poli Timişoara. La finalul jocului cu Steaua Bucureşti pierdut cu 1-0 de bănăţeni tehnicianul Ionuţ Popa s-a referit şi la problemele pe care le are cu atacantul.

Tacerea suspecta a conducerii lui Poli in cazul Petre

De mai bine de două săptămâni, Ovidiu Petre stă pe bară din pricina unei accidentări. Clubul timişorean nu s-a prea sinchisit să comunice cu ce probleme se confruntă mijlocaşul, cel mai bine plătit jucător din lot. El a fost în urma intervenţiilor disperate ale antrenorului Valentin Velcea, chiar dacă se ştia despre Ovidiu Petre că, indiferent de echipa la care a jucat, cel mai mult timp l-a petrecut pe la şedinţele de recuperare, nu în jocurile oficiale.

Ovidiu Petre s-a accidentat din nou

Valentin Velcea trebuie să regândească linia mediană pentru derby-ul de sâmbătă cu Corona Braşov. Motivul nu este greu de ghicit: Ovidiu Petre s-a accidentat. Cel mai bine plătit jucător din lotul lui Poli Timişoara nu a participat la antrenamente alături de colegii din lot. În afară de câteva alergări uşoare, Petre a fost menajat de staff-ul tehnic.

Top