Categories: Politica

Trei timiseni, sefi la Tineretul National Liberali

Trei timișeni au obținut funcții de conducere la Tineretul Național Liberal. Alegerile au avut loc sâmbătă, delegația TNL Timiș fiind formată din nu mai puțin de 70 de persoane.

TNL Timiș are, în urma acestui eveniment, trei funcții importante la nivel național. Este vorba despre o funcție de vicepreședinte al TNL România, pentru Marian-Constantin Vasile, vicepreședintele Consiliului Județean Timiș, o funcție de vicepreședinte în Biroul Național al Clubului Oamenilor de Afaceri Tineri Liberali (COATL), pentru Dan Constantin Bara, vicepreședinte al TNL Timiș, și o a treia funcție de vicepreședinte în Biroul Național TNL Mediul Rural, pentru Alexandru Proteasa, președintele TNL Moșnița Nouă.

Funcția de vicepreședinte câștigată reprezintă o reușită pentru mine și Regionala TNL Transilvania, care mă determină să fiu implicat și mai puternic în construcția Partidului Național Liberal și în realizarea obiectivului nostru pe termen scurt, și anume câștigarea alegerilor prezidențiale din 2014 de către Crin Antonescu”, a declarat Marian-Constantin Vasile, proaspătul vicepreședinte al TNL.

Deputatul Florin Alexe a fost reales preşedinte al organizaţiei Tineretului Naţional Liberal, cu 2.493 voturi „pentru”, din cele 2.591 voturi valide. Pe baza moțiunii sale, „TNL dezvoltă România”, au fost aleși 46 de membri ai BPN, dintre care un președinte executiv – Valentin Șoneriu, secretar de stat în Ministerul Agriculturii, un secretar general – deputatul Costel Alexe, 22 de vicepreședinți și 22 de membri.

La alegerile tineretului liberal au asistat liderii USL, Crin Antonescu și Victor Ponta, dar și președintele PC Daniel Constantin, alături de mai mulți miniștri și europarlamentari.

Share
Published by
Mihai Oancea

Recent Posts

Cinci infracţiuni dintr-o lovitură! Recordul de nedorit al unui tânăr certat cu bunul simţ şi legea

Sâmbătă seara, polițiștii Biroului Rutier Timișoara au fost sesizati prin apel 112, în jurul orei…

3 ore ago

Lucrările la Centura Sud au depășit pragul de 80 la sută din total/Foto

Luna iulie ca termen pentru finalizarea lucrărilor la Centura Sud de ocolire a Timișoarei va…

7 ore ago

A fost demarată licitația pentru noul pod de la Tapia

Administrația județeană a lansat, în sfârșit, licitația pentru realizarea unui nou pod peste canalul existent…

7 ore ago

Se lucrează la reabilitarea și dublarea căii ferate dintre Lugoj și Timișoara

Lucrările la mult așteptata reabilitare a căii ferate dintre Caransebeș și Arad, care include și…

8 ore ago

Mutare surprinzătoare la Prefectura Timiş. Subprefectul Ovidiu Drăgănescu va fi schimbat cu Sorina Ciurlea, şefa femeilor PNL

Potrivit unor surse din PNL, Ovidiu Drăgănecu va fi demis din funcţia de subprefect, în…

9 ore ago

Ghiroda, victorie importantă la Filiaşi. Poli pierde acasă cu Bihorul

Liga 3 a ajuns la runda a 5-a din play-off şi play-out. Ghiroda continuă să…

9 ore ago