Arhiva pentru eticheta: liberal

armonia

A demarat procedura pentru numirea liberalului Sorin Supuran în funcția de director al STPT (ex-RATT)

A demarat procedura pentru numirea liberalului Sorin Supuran în funcția de director al STPT (ex-RATT)

Primăria Timișoara a publicat lista candidaților care au trecut o primă fază de selecție pentru a face parte din noul Consiliu de Administrație a Societății de Transport Public Timișoara (STPT), fosta RATT.

Investitiile guvernului PNL in Timis? Floare la ureche

PSD anunță ce ar vrea să facă pentru Timișoara în acest an de guvernare, dar, cum are șanse teoretice să plece de la putere, lansează câteva teme prin care să pună într-o lumină proastă un viitor cabinet liberal. Cabinet care, nefăcând nici măcar ce PSD a lăsat impresia că începe să facă, va ajunge, în scurt timp, să fie criticat vehement într-un fief electoral cu multe așteptări într-o guvernare de dreapta.

Fiindca face politica, nu asfalt, liberalul Ioan Ambrus e ca si schimbat de la Drumuri

Directorul Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Timiș, liberalul Ioan Ambruș, și-ar putea pierde funcția chiar luni. Pe ministrul Transporturilor, Dan Șova, l-a enervat lipsa lui Ambruș de la „vizita de lucru” de duminică, mai ales că, spune ministrul, oricum acesta n-are nicio o treabă cu drumurile.

Scufita Galbena

Nu de puține ori primarul Nicolae Robu ne-a atras atenția că dumnealui nu este un politician abil, uns cu toate alifiile, ci mai degrabă un administrator pur, un profil de tehnocrat universitar, novice într-ale luptei politice la vedere sau mai pe sub masă, cum se întâmplă pe la noi prin Balcani. Categoric, liberalul Nicolae Robu nu este un Relu Fenechiu.

Nicolae Robu – liberalul socialist

Nicolae Robu este liberal, cel puțin în acte. Mai mult, este președinte al PNL Timiș și vicepreședinte la nivel național. Cu toate acestea, unele acțiuni ale primarului Nicolae Robu denotă un socialism funciar, cu accente comuniste. Acum, nu-i mare problemă dacă dl Robu este socialist în fapte, e dreptul lui. Poate fi și creștin-democrat, popular, ecologist sau liber-schimbist.

Ben-Oni Ardelean, cel mai tare sponsor de partid din Timis

Cu 98.000 de lei dați către USL, senatorul liberal Ben-Oni Ardelean a fost cel mai generos donator de partid din județul Timiș în anul 2012, la capitolul persoane fizice. El s-a numărat printre primii donatori pe țară ai USL, într-un top care-i are pe primele două locuri pe Dan Voiculescu (225.646 lei) și Gigi Becali (214.000 lei).

Obi-Wan Kenobi a vorbit la Radio Erevan

Când a descălecat politic în Timișoara, tânărului liberal Ben-Oni Ardelean nu i-a fost deloc ușor. Întrebat de echipele de campanie ce vrea să facă pentru Timișoara când va fi mare, mare senator USL, Ben-Oni Ardelean avea opțiunile deja limitate. Nu putea să promită stadion nou, că acesta fusese deja făgăduit de domnii Titu Bojin și Nicolae Robu la locale.

Petru Ehegartner: „Cartierele periferice ar trebui sa aiba prioritate la lucrarile de la drumuri si canalizare”

Sute de persoane şi-au expus problemele candidatului USL pentru Senat în Colegiul 2 Timişoara, Petru Ehegartner. În cele aproape trei săptămâni de campanie electorală, Ehegartner a participat la întâlniri în toate cartierele care ţin de Colegiul 2 Senat. In urma acestora au fost făcute mai multe propuneri care ţin de îmbunătăţirea cadrului legislativ şi a condiţiilor de trai în Timişoara.

Intoarcerea Ovidelului, un cui in campania liberalului Robu

Mă bucur tare mult ori de câte ori citesc în presa locală că cetățeanul Cutare candidează la Primăria Timișoara. Într-un fel e ca în economia de piață. Ca alegător neafiliat politic, n-are de ce să nu te bucure că oferta e mai mare, promisiunile mai multe, iar la final poți observa cine pare rezonabil și cine face măscări pentru un dram de notorietate.

Stop joc

PSD-ul nu a câștigat niciodată Primăria Timișoara și asta doare. Nu numai că doare, dar le întunecă și mințile lui Victor Ponta, Sorin Grindeanu și compania. Într-un an electoral în care călărește o alianță cotată cu șanse de victorie în toate circumscripțiile din țară, când vorba aia, pierde numai prostul la ce desfășurare de forțe ai în spate, la centru ditamai Uniunea n-a oficializat încă tandemul Robu-Bojin, dând senzația că nu-i este indiferent cu cine câștigă și că, din rațiuni extrapolitice, preferatul pesediștilor ar fi Gheorghe Ciuhandu.

Top