Prietenii de pe Facebook decid topul realizarilor lui Robu

Primarul Nicolae Robu a postat pe site-ul lui preferat de socializare, Facebook, cinci sondaje cu realizarile sale din primul an de mandat. Astfel, prietenii virtuali ai edilului vor hotărî care este cea mai importantă realizare a acestuia, fie ea înființarea echipei Poli, gratuitățile la transportul în comun, înființarea TimPark sau demolarea acvariului. Ziariștii – care scriu la comandă de pe terase – nu sunt luați în seamă.

Primarul Nicolae Robu va posta pe Facebook și alte realizări notabile ale primului său an de mandat. El spune că cele mai importante aprecieri sunt din partea cetăţenilor, nu din partea jurnaliştilor care scriu la comandă. Printre nominalizări: reabilitarea străzii Cloșca, sterilizarea câinilor fără stăpân, reducerea numărului de cerșetori, ruta ocolitoare de pe Bd. Sudului, dotarea spitalelor, înființarea echipei de fotbal Poli, introducerea canalizării pe câteva zeci de străzi și, desigur, lucrările de la pasajul Michelangelo.

„Am declarat că tot ce am promis şi mult mai mult decât atât va fi făcut şi eu sunt un om care se ţine de cuvânt. Am postat deja 20 dintre realizările notabile şi voi mai posta cel puţin încă 10 dintre realizările notabile în acest un an de mandat care se va încheia în 24. Atunci se încheie primul an de mandat al meu şi nu mai devreme, aşa cum, din păcate, unii s-au grăbit să afirme şi s-au grăbit să facă rapoarte în totală discordanţă cu realitatea. Dar cetăţenii văd ce se întâmplă acolo unde trăiesc ei şi sunt mai în măsură să aprecieze decât cei care scriu la comandă, din diverse locuri, aruncă în faţă ceva sau altceva, de la o terasă sau de la o altă terasă, dintr-un birou sau mai ştiu eu de unde”, spune primarul Robu. Cu siguranță, sondajul de pe Facebook va fi triumfător. N-are cum să fie altfel, câtă vreme cei care au îndrăznit să posteze opinii contrare celor exprimate de Robu au fost excluși din lista de prieteni, ca nu cumva să strice seria de elogii.

Share
Published by
Andreea Rotar-Popovici

Recent Posts

Actuala administrație, nevoită să se vadă înfrântă, după ce nu mai deține majoritatea în plenul CLT

Fragilitatea unei majorități pierdute de actuala administrație a primăriei Timișoara s-a văzut, marți, la ședința…

10 ore ago

Zeci de persoane, cercetate penal pentru constituire de grup infracţional, trafic de droguri şi alte fapte grave

Ieri, 29 aprilie, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Caraș-Severin, împreună cu procurori D.I.I.C.O.T.-…

13 ore ago

Primăria Timișoara începe munca la noul adăpost pentru câini

În ședința extraordinară a Consiliului Local de astăzi, s-a aprobat Planul Urbanistic Zonal pentru construirea…

14 ore ago

Spectacol total în derby-ul campionatului. CFR învinge campioana şi şi-a asigurat meciul pentru aurul naţional

Marţi, de la o oră neconvenţională, 12, s-a disputat un meci important din cadrul play-off-ului…

14 ore ago

Uite cum să alegi un lampadar potrivit pentru orice cameră

Ai terminat de decorat casa. Ai ales vopseaua și covorul, ai așezat canapeaua și ai…

15 ore ago

Dominic Fritz anunţă lucrări pentru modernizarea zonei Badea Cârţan

Primarul Dominic Fritz a fost în Piaţa Badea Cârţan, anunţând că au fost demarate lucrări…

17 ore ago