Categories: Administratie

Robu: „80% din timisoreni ma sustin!”

Peste 80% din timișoreni îl susțin și îi susțin proiectele, inclusiv pe cele cu palmieri. Asta a declarat, joi, primarul Nicolae Robu, care s-a războit din nou cu ziariștii. În plus, liberalul consideră că oamenii îmbrăcați „mai prost, mai modest” nu sunt reprezentativi pentru Timișoara.

Primarul Nicolae Robu s-a supărat din nou după valul de articole nefavorabile pe tema palmierilor. „E regretabil că o anumită parte a presei nu vrea nicidecum binele Timişoarei şi au o altă plăcere să vorbească de rău Timişoara şi să ducă în derizoriu orice proiect benefic pentru Timişoara”, a declarat, previzibil de altfel, primarul. Pe liberalul Nicolae Robu nu îl prea interesează nici că pe site-ul lui favorit de socializare, Facebook, opiniile n-au fost prea favorabile.

De această dată, a luat în considerare majoritatea covârşitoare a timişorenilor, cărora le plac palmierii. „Timişoara este un oraş cu peste 300.000 de locuitori. Este un oraş în care peste 55.000 de cetăţeni au votat proiectul Robu şi au avut încredere în primarul Robu. La ora actuală, toate sondajele arată că peste 80% din cetăţeni au încredere în primarul Robu şi susţin modul în care primarul Robu îşi exercită mandatul. Ce mă interesează pe mine ce scriu nişte frustraţi pe ici, pe colo? Trec pe lângă ei şi îmi văd de drumul meu”, s-a dezlănțuit primarul.

Rugat să explice „în ce constă faptul de a fi reprezentativ pentru Timişoara?”, a răbufnit din nou. „Ați ales o persoană prost îmbrăcată, mai modestă, pe care aţi întrebat-o tendenţios: «credeţi că de aceşti palmieri era nevoie?». Eram acolo şi v-am auzit. Dânsa v-a răspuns: «nu cred că de palmieri era nevoie». Aţi venit la mine şi mi-aţi spus «vedeţi, domnu’ primar, timişorenii nu vor palmieri». Eu v-am chemat atunci la grupul de cetăţeni, vreo 15, şi m-am adresat eu acelor cetăţeni: «Oameni buni, am pus palmieri aici. Îi vedeţi? Ce părere aveţi? Vă plac?». «Da, domn’ primar, sunt frumoşi». Asta a fost realitatea”, a replicat Robu.

Surprinzător, edilul șef a continuat pe același ton războinic: „Cine sunt timişorenii? Acea doamnă? Nu sunt reprezentativi pentru Timişoara, nu sunt homleşii. Numărul cel mai mare este reprezentativ pentru Timişoara. Faceți parte dintr-o presă de cancan din ce în ce mai ridicolă, iar ziarul dumneavoastră funcţionează ca un tonomat”.

Share
Published by
Andreea Rotar-Popovici

Recent Posts

Sonique va cânta la Timișoara de Ziua Europei

Timișoara va avea un program plin, joi 9 mai, cu ocazia Zilei Europei. Casa de…

3 ore ago

Alin Nica, lansat oficial în lupta pentru șefia Consiliului Județean Timiș

Sâmbătă, Alin Nica a beneficiat, la rândul său, de o lansare oficială a candidaturii la…

3 ore ago

Dumbrăviţa mai pierde o şansă de salvare, după eşecul cu Metaloglobus şi mai are doar 3 puncte avans

Suspansul se menţine în lupta pentru salvarea de la retrogradare în Grupa A din play-out-ul…

8 ore ago

Dinamo, rămâne un coşmar pentru orice echipă din Timişoara. Înfrângere în faţa rivalului la rugby

SCM USV Timişoara a pierdut astăzi, în cadrul etapei a III-a a Ligii naţionale de…

9 ore ago

După Paşte încep lucrările la extindere a grădiniţei din Ghiroda

În curând vor demara lucrările pentru extinderea grădiniței din Ghiroda, pentru ca la toamnă aceasta…

9 ore ago

Balul Conacului Mocioni, la Muzeul de Artă. Partea culturală a proiectului a fost un real succes

Vineri, la Muzeul Național de Artă Timișoara a avut loc Balul Conacului Mocioni. Din păcate,…

11 ore ago