ACS Poli, egal in Gruia, dupa un meci cu 19 cartonase!

Meci nebun pentru ACS Poli în Gruia, unde gazdele au terminat partida cu trei oameni mai puțin pe teren, iar Szekely este primul golgeter al actualei ediții a Ligii I. S-a terminat egal, 2-2, iar timișorenii mai adună ceva la capitolul moral, după victoria din prima etapă împotriva lui Dinamo.

ACS Poli a început excelent meciul de la Cluj, în care pornea clar din postura de outsider. Echipa lui Velcea a deschis scorul repede, în minutul 7, când Szekely a marcat al doilea gol în actuala ediție de campionat, după o fază plecată de la Bărbuț, mingea fiind deviată de Trandu. Același Szekely mai ratase o bună ocazie cu patru minute înainte.

Timișorenii ar fi putut primi și un penalty, în minutul 12, când Bărbuț a fost faultat în careu, dar centralul partidei s-a făcut că nu vede. Gazdele au început să domine territorial, dar fără ocazii, iar în minutul 30 Costea a primit roșu pentru cumul de cartonașe și CFR rămâne în 10 oameni. Primul șut pe poartă al ardelenilor a venit abia în minutul 33, dar Tade nu l-a putut învinge pe Nuno Claro. Repriza s-a încheiat cu timișorenii în avantaj, iar Szekely putea să majoreze scorul.

Partea a doua a meciului a început cu gazdele în căutarea golului egalizator, care a venit în minutul 57, după o lovitură liberă a lui Cadu. În minutul 67, portarul Felgueiras l-a faultat în careu pe Nanu și a fost eliminat. Arbitrul Dima a dictat 11 metri pentru ACS Poli, iar Szekely a transformat: 2-1!

Pe clujeni, rămași cu doi oameni mai puțin, au început să-i lase nervii, iar antrenorul Mircea Rednic a fost trimis în tribune, după ce s-a năpustit, la un moment, pe teren. Deac a egalat pentru gazde în minutul 80, după o nouă lovitură liberă. Același Deac a luat roșu, patru minute mai târziu, după ce l-a faultat pe Bărbuț, iar CFR a rămas în nouă! TImișorenii au forțat victoria pe final, dar tabela a rămas, în cele din urmă, neschimbată: 2-2. Arbitrul Stăncioiu a acordat, în acest meci, nu mai puțin de 19 cartonașe, din care trei roșii! (sursa foto: prosport.ro)

ACS Poli Timişoara: Claro, Nohai, Scutaru, Şeroni, Marovic, Bărbuţ, O. Petre, Trandu, Nicola, Boldea, Szekely.

Share
Published by
Vlad Stoian

Recent Posts

UVT a obținut acreditarea Centrului de Inovare și Transfer Tehnologic

Universitatea de Vest din Timișoara a obținut certificatului de acreditare pentru „Centrul de Inovare și…

11 minute ago

E oficial, miniștrii sosiți la Timișoara vor fi înghesuiți în Sala Video. Două proiecte pentru Timiș, votate la ședința de guvern

Circul sălii de desfășurare a ședinței de guvern de la Timișoara s-a încheiat, miniștrii care…

15 minute ago

Proiectul Centurii Vest merge înainte, contestația depusă a fost respinsă

Consiliul Național pentru Soluționarea Contestațiilor a respins cererea depusă de cei de la ARL Cluj,…

56 de minute ago

Întreruperi programate la furnizarea apei spre sfârşitul acestei săptămâni în judeţul Timiş

Vineri, 26 aprilie, între orele 10-12 vor avea loc lucrări la Stația de Tratare a…

56 de minute ago

Incursiune în trecut, pe urmele germanilor în Banat! O interesantă lecţie deschisă la UPT, cu profesorul Anton Sterbling

Banatul multietnic şi istoria sa seculară, sau o nouă incursiune în trecut cu un profesor…

2 ore ago

Druckeria face apel la politicieni să lase la o parte orgoliile şi jocurile politice în problema stadionului

În ziua în care Guvernul se întruneşte la Timişoara pentru a da o HG privind…

2 ore ago