Febletea lui Valentin Velcea, aproape de o despartire de Poli?

Problemele din lotul lui Poli Timişoara sunt departe de a fi rezolvate. Cu doar o zi înainte de jocul cu Dinamo Bucureşti, în lotul lui Poli planează incertitudinea legată de numele unui fotbalist adus iarna trecută cu surle şi trâmbiţe, dar care nu a prea confirmat.

Ovidiu Petre, cel mai bine plătit jucător din lotul pregătit de Valentin Velcea, cel care a insistat până la Dumnezeu şi înapoi pe lângă conducerea lui Poli pentru a-l transfera, nu vrea să semneze prelungirea contractului. Pentru fiecare lună petrecută la Poli, Petre a încasat câte 3.500 de euro. Cu tot cu prima de promovare, el s-a ales în cont cu o sumă cifrată la aproximativ 25.000 de euro. Bani frumoşi, dacă ţinem cont că mijlocaşul a evoluat în cele şase luni doar opt jocuri.

La un calcul pertinent, Boldea, Trandu şi Bărbuţ, fotbalişti decisivi pentru Poli în lupta pentru promovare, aceiaşi care apar acum pe mash-urile din oraş cu un mesaj prin care timişorenii sunt informaţi că echipa s-a ţinut de cuvânt şi a readus fotbalul din Liga I la Timişoara, au încasat împreună mult mai puţin decât Ovidiu Petre. Cei trei au făcut parte din lotul polist de la începutul sezonului trecut, iar contribuţia lor la promovare a fost mult mai evidentă.

Plecat în cantonamentul din Austria, Ovidiu Petre nu lasă încă înduplecat să semneze prelungirea contractului. Motivul este legat de remuneraţia lunară oferită de conducerea clubului, care a stabilit un plafon de cel mult 5.000 de euro, sumă neagreată de Petre, mai ales că Poli evoluează acum în primul eşalon. Fostul internaţional nu semnase nici miercuri, dar conducerea clubului încearcă să-l convingă pe acesta să semneze măcar în ceasul al 12-lea. În caz contrar, sunt şanse mari ca aventura lui Ovidiu Petre la Poli Timişoara să se încheie după doar şase luni.

Share
Published by
Sabin Cara

Recent Posts

Actuala administrație, nevoită să se vadă înfrântă, după ce nu mai deține majoritatea în plenul CLT

Fragilitatea unei majorități pierdute de actuala administrație a primăriei Timișoara s-a văzut, marți, la ședința…

48 de minute ago

Zeci de persoane, cercetate penal pentru constituire de grup infracţional, trafic de droguri şi alte fapte grave

Ieri, 29 aprilie, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Caraș-Severin, împreună cu procurori D.I.I.C.O.T.-…

3 ore ago

Primăria Timișoara începe munca la noul adăpost pentru câini

În ședința extraordinară a Consiliului Local de astăzi, s-a aprobat Planul Urbanistic Zonal pentru construirea…

4 ore ago

Spectacol total în derby-ul campionatului. CFR învinge campioana şi şi-a asigurat meciul pentru aurul naţional

Marţi, de la o oră neconvenţională, 12, s-a disputat un meci important din cadrul play-off-ului…

5 ore ago

Uite cum să alegi un lampadar potrivit pentru orice cameră

Ai terminat de decorat casa. Ai ales vopseaua și covorul, ai așezat canapeaua și ai…

6 ore ago

Dominic Fritz anunţă lucrări pentru modernizarea zonei Badea Cârţan

Primarul Dominic Fritz a fost în Piaţa Badea Cârţan, anunţând că au fost demarate lucrări…

7 ore ago