Categories: SportUltima ora

Muia si Lata nu vor Politehnica Timisoara in Liga a IV-a

Deşi ecuaţia participării Politehnicii Timişoara în Liga a IV-a părea rezolvată, lucrurile s-au complicat în ultimele zile. Spartak Gottlob a anunţat că nu mai vrea să continue, urmată de Bega Belinţ, care şi-a anunţat retragerea din motive financiare. În aceste condiţii, Politehnica avea asigurată participarea în cea de-a patra ligă, dar, din câte se pare, un primar cunoscut mai degrabă pentru aventurile sale sexuale şi un personaj comparat adesea cu Mircea Sandu nu sunt de acord.

Cum Avântul Bobda şi FC Deta ar fi declinat invitaţia în Liga IV-a, următoarea echipă pe listă, conform regulamentului Asociaţiei Judeţene de Fotbal, ar fi fost Politehnica Timişoara. Imediat după ce oficialii de la Spartak Gottlob şi-au anunţat intenţia de a se retrage din Liga lu’ Laţa, au început şi presiunile. Protagonişti sunt Dănuţ Laţa, preşedintele AJF, şi Marcel Muia, primarul din Chevereşul Mare.

Cei doi au insistat pe lângă oficialii de la Gottlob să nu retragă echipa din Liga lu’ Laţa, indiferent de problemele cu care se confruntă, mai ales că omologii lor de la Bega Belinţ au fost extrem de fermi când au anunţat că nu vor mai depune dosarul la AJF în vederea participării echipei în Liga IV-a. În aceste condiţii, cu doar o echipă retrasă din Liga lu’ Laţa, invitaţia AJF va fi trimisă către Real Dragşina, echipă susţinută şi de Primăria Chevereşu Mare.

Surprinde implicarea primarului Marcel Muia în acest caz, dar şi insistenţa lui Dănuţ Laţa pe lângă oficialii de la Spartak Gottlob. Privit din afară cazul, implicarea lui Muia, membru PSD, pute a complot uselist împotriva Politehnicii Timişoara, iar insistenţa lui Dănuţ Laţa ridică multe semne de întrebare. Toate necunoscutele legate despre viitoarea componenţă a Ligii a IV-a vor fi elucidate la şedința de miercuri a AJF.

Share
Published by
Cosmin Bradu

Recent Posts

Prefectul Mihai Ritivoiu îi răspunde lui Alin Nica, pe tema procesului cu CJT: ”Disperare fantastică? O fi, dar nu la mine”

La câteva ore de la declarațiile de presă ale lui Alin Nica, pe tema procesului…

2 ore ago

Dominic Fritz și Alin Nica și-au depus candidaturile la funcția de primar al Timișoarei și președinte al Consiliului Județean Timiș

Alianța Timișoara Unită, care îl susține pe Dominic Fritz la Primăria Timișoara, respectiv Alianța Dreapta…

3 ore ago

Dominic Fritz are carte nouă de rezidență permanentă în Timișoara

Dominic Fritz, primarul Timișoarei, a primit o carte de rezident din partea autorităților române și…

5 ore ago

Jurnal de campanie (8). Patologia minciunii. Robu minte de îngheaţă apele chiar şi atunci când minciuna e de prisos

Fostul primar Nicolae Robu minte cu o debordantă naturaleţe chiar şi atunci când minciuna este…

7 ore ago

Președintele CJT acuză “Prefectura PSD” că tergiversează procesul fondurilor bugetare de echilibrare, în scop politic

Alin Nica, președintele CJT, acuză Prefectura Timiș că tergiversează procesul în care a contestat modul…

8 ore ago