Clubul Heaven este urmatorul pe „lista lui Stoia”

Dacă tot e pus pe păstrat liniștea Timișoarei în miez de noapte, viceprimarul Traian Stoia se va ocupa, în următoarea perioadă, de clubul Heaven. Social-democratul susține că n-a apucat încă să studieze îndeaproape acest caz, deși știe că aici sunt mari probleme, și nu numai în justiție.

Cazul clubului Heaven, patronat de omul de afaceri Dorin Epure, va fi următorul pe lista viceprimarului Traian Stoia. Locuitorii din zona stadionului și a Căii Martirilor au parte, în fiecare weekend, de „concerte” gratuite, după ce muzica de la petrecerile din Heaven se aude la distanță de sute de metri, în casele lor. „Vineri dimineaţă l-am convocat pe adjunctul Poliţiei Locale. Împreună cu Dorel Cojan o să facem un program de controale. Foarte multă lume este revoltată de faptul că ei nu respectă nici ora de închidere şi nici volumul de decibeli admis de lege”, susține Stoia.

Social-democratul nu s-a ocupat încă de cazul Heaven, pentru că mai are de rezolvat unele probleme. Pasionat cum e de terenuri și de încasarea banilor la buget, pentru Stoia nu e decât o chestiune de timp până va da de cap acestei situații. „Clubul Heaven are probleme cu justiţia, nu cu terenul. Este un dosar în lucru, nu ştiu la ce instanță se află dosarul, nu am ajuns să mă ocup şi de Heaven. Omul nu a acceptat nici o discuţie vizavi de concesiune. Adică nu că nu a acceptat, a fost plecat în străinătate şi a trimis o cunoştintă comună, un avocat. Am discutat cu acesta, i-am explicat ce şi cum. O să terminăm cu ce avem în lucru şi o să ajungem şi la Heaven”, spune viceprimarul.

Povestea Heaven a început în 2000, când primăria a concesionat pentru 15 ani fosta bază sportivă ICIM, situată în apropiere stadionului. Peste șapte luni, PMT a și cumpărat-o, pentru 3,5 miliarde de lei vechi. În 2003, terenul a fost scos la licitație, pentru închiriere. Fericitul câștigător: SC Elaine, firma lui Dorin Epure, care a ajuns să achite chirie pentru o cincime din suprafața de aproximativ 15.000 de metri pătrați. La mai puţin de cinci luni de la închirierea bazei, la solicitarea firmei lui Epure, Direcţia Patrimoniu a propus prelungirea cu cinci ani a contractului, pe motiv că firma trebuie să-şi recupereze investiţiile. În acest caz, Fostul director al Direcției Patrimoniu a PMT, Nicușor Miuț, a fost trimis în judecată pentru abuz în serviciu. Miuț și-a dat demisia, iar dosarul este rătăcit prin vreun sertar al justiției.

Share
Published by
Andreea Rotar-Popovici

Recent Posts

Dumbrăviţa mai pierde o şansă de salvare, după eşecul cu Metaloglobus şi mai are doar 3 puncte avans

Suspansul se menţine în lupta pentru salvarea de la retrogradare în Grupa A din play-out-ul…

3 ore ago

Dinamo, rămâne un coşmar pentru orice echipă din Timişoara. Înfrângere în faţa rivalului la rugby

SCM USV Timişoara a pierdut astăzi, în cadrul etapei a III-a a Ligii naţionale de…

4 ore ago

După Paşte încep lucrările la extindere a grădiniţei din Ghiroda

În curând vor demara lucrările pentru extinderea grădiniței din Ghiroda, pentru ca la toamnă aceasta…

4 ore ago

Balul Conacului Mocioni, la Muzeul de Artă. Partea culturală a proiectului a fost un real succes

Vineri, la Muzeul Național de Artă Timișoara a avut loc Balul Conacului Mocioni. Din păcate,…

6 ore ago

Jurnal de campanie(6). În “lupta” sa second hand cu “clanurile”, Robu îşi asumă acum meritele unui om care nu mai poate reacţiona: Horia Vermeşan

Cu voturile clanurilor imobiliare ale romilor asigurate de Cristopher Cîrpaci, Nicolae Robu a încercat un…

6 ore ago

Alianţa Drepta Unită şi-a finalizat lista pentru Consiliul Judeţean. Alin Nica ocupă prima poziţie, fiind urmat de doi tineri din USR, respectiv Forţa Dreptei

Alianţa Dreapta Unită (USR, Forţa Dreptei, PMP) a finalizat lista pentru Consiliul Judeţean Timiş. În…

7 ore ago