Categories: Administratie

Jean Cojocari a facut un „ciubuc” de 10.000 de lei!

Ioan Cojocari a dat lovitura la pariuri sportive. El a reuşit să prindă 11 rezultate din 11 meciuri băgate pe bilet şi a câştigat aproape 10.000 lei, la sfârşitul săptămânii trecute. Un împătimit al pariurilor sportive, secretarul PMT a jucat aceeaşi variantă pe mai multe bilete de pariu, pentru a nu plăti impozit în caz de câştig.

„Johnny” Cojocari a investit un milion de lei vechi şi a câştigat de o sută de ori mai mult. A mizat pe meciurile din Europa League disputate joi, iar vineri flutura biletele câştigătoare pe holurile primăriei. Majoritatea meciurilor pe care Ioan Cojocari le-a băgat pe bilet au vizat în spcial numărul de goluri marcate sau dacă o echipă marchează sau nu. „Nu a fost nicio schemă şi nici vreun rezultat dubios. Joc pe goluri mai mult, nu pe rezultat final. Acum am jucat pe Cupa UEFA. Au fost cam 100 de milioane”, ne-a declarat Cojocari.

Câştigul nu este ceva spectaculos pentru secretarul Primăriei Timişoara. Cojocari joacă cel puţin o dată pe săptămână la pariuri și este unul dintre puţinii jucători înrăiţi care câştigă mult mai mult decât investeşte în viciul său. Surse din primărie susţin că inspiraţia lui Cojocari ar fi putut fi stimulată şi de viceprimarul Traian Stoia. Pe biroul acestuia, „Nea Jean” uitase mai multe bilete la pariuri. Stoia a mărturisit atunci că se pricepe bine la fenomenul fotbalistic, dar nu vrea să investează în ceva imprevizibil. Poata i-a dat doar pontul lui Cojocari, mai ales că acesta este văzut tot mai des, în ultima vreme, în biroul viceprimarului.

Share
Published by
Mihai Oancea

Recent Posts

Dominic Fritz vs. Clanurile din Timișoara. Ce s-a mai recuperat pe lângă strada Cezar?

Strada Cezar, blocată de ani de zile, de clanurile Cârpaci și Stancu, a fost revendicată.…

8 ore ago

Cristian Moș – “ Îmi iau angajamentul că dacă nu voi respecta termenele proiectelor pe care le voi demara voi demisiona”

Când și-a anunțat intenția de a candida pentru funcția de primar s-a vehiculat că face…

9 ore ago

Primăria Timișoara și partenerii din programul campusului de învățământ dual se pun pe promovat acest sistem educațional

Cu banii asigurați pentru ridicarea unui campus pentru învățământ dual, Primăria Timișoara, împreună cu ceilalți…

9 ore ago

Alfred Simonis: Lupta pentru Institutul de Oncologie din Timișoara a fost cea mai grea

Institutul Regional de Oncologie Timișoara, care se va ridica pe Calea Torontalului, este cea mai…

10 ore ago

Cod galben de averse şi grindină. Banatul nu scapă de vremea rea

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, miercuri, o atenţionare meteo Cod galben de averse, grindină…

10 ore ago

Timișorenii sunt așteptați să participe la evenimentele ocazionate de Ziua Europei.

Pe data de 9 mai, la Timișoara se va sărbători Ziua Europei. Casa de Cultură…

13 ore ago