Robu a ridicat din pat politistii locali, ca sa-l amendeze pe Popoviciu?!

Deputatul Alin Popoviciu susține că primarul Nicolae Robu a trimis noaptea polițiștii locali, ca să le amendeze pe angajatele soției sale. Poliția Locală a anunțat că a sancționat cu 600 de lei firma Oanei Popoviciu, pentru că funcționa fără autorizație la Școala Generală 30. Deputatul spune că sala de sport era închisă de mai multe zile, iar Poliția Locală a fost trimisă chiar de primarul Robu.

Miercurea trecută, pe 9 octombrie, poliţiştii locali au descins la sala de fitness închiriată, până la 30 septembrie, de Oana Popoviciu, trântindu-i o amendă de 600 de lei. Ei au decis, de asemenea, suspendarea activităţii sălii care funcţiona în Şcoala Generală 30. Deputatul Alin Popoviciu spune însă că altele sunt dedesubturile acestei descinderi și că nu e vorba decât de o răzbunare personală a primarului Nicolae Robu „E penibil ce se întâmplă. Înţeleg că toate lucrurile merg bine în Timişoara, şi toată primăria, începând de la femeia de serviciu, dacă ar putea, i-ar da o amendă lui Popoviciu. Sala nu mai funcţiona de câteva zile. Joi seara, la ora 20, angajatele încercau să strângă lucrurile. Ştiu că domnul Robu a trecut chiar atunci prin zonă şi a văzut lumină la sală. A sunat rapid la Poliţia Locală, iar în câteva minute au apărut opt poliţişti. Unul dintre cei opt poliţişti le-a zis angajatelor: «Nu vă supăraţi, eu acum nu sunt în timpul programului, dar a trecut domnul primar pe aici şi m-a ridicat din pat. Îmi pare rău, dar noi suntem prea mici în acest scandal»”, ne-a declarat Popoviciu.

Deputatul PDL vrea acum să-şi convingă soţia să doneze toate materialele din sala de fitness ori şcolii, ori primăriei, pentru a elimina orice discuţii. „Vreau să-i arăt lui Robu că nu mă interesează scandalul lui. Traian Stoia a spus purul adevăr, că a fost rugat să se ocupe de un spaţiu de la Generală 30, că a fost comandă politică. Dacă vreodată spaţiul va fi scos la licitaţie, am rugat-o pe soția mea să nu se prezinte în nicio condiţie”, ne-a mai spus Popoviciu. Miercurea trecută, exact înainte de ora la care deputatul PDL susține că Poliția Locală a venit în sala de sport, primarul Nicolae Robu fusese în inspecție la șantierul de lângă Școala Generală 30.

Share
Published by
Mihai Oancea

Recent Posts

Dumbrăviţa mai pierde o şansă de salvare, după eşecul cu Metaloglobus şi mai are doar 3 puncte avans

Suspansul se menţine în lupta pentru salvarea de la retrogradare în Grupa A din play-out-ul…

4 ore ago

Dinamo, rămâne un coşmar pentru orice echipă din Timişoara. Înfrângere în faţa rivalului la rugby

SCM USV Timişoara a pierdut astăzi, în cadrul etapei a III-a a Ligii naţionale de…

4 ore ago

După Paşte încep lucrările la extindere a grădiniţei din Ghiroda

În curând vor demara lucrările pentru extinderea grădiniței din Ghiroda, pentru ca la toamnă aceasta…

5 ore ago

Balul Conacului Mocioni, la Muzeul de Artă. Partea culturală a proiectului a fost un real succes

Vineri, la Muzeul Național de Artă Timișoara a avut loc Balul Conacului Mocioni. Din păcate,…

6 ore ago

Jurnal de campanie(6). În “lupta” sa second hand cu “clanurile”, Robu îşi asumă acum meritele unui om care nu mai poate reacţiona: Horia Vermeşan

Cu voturile clanurilor imobiliare ale romilor asigurate de Cristopher Cîrpaci, Nicolae Robu a încercat un…

7 ore ago

Alianţa Drepta Unită şi-a finalizat lista pentru Consiliul Judeţean. Alin Nica ocupă prima poziţie, fiind urmat de doi tineri din USR, respectiv Forţa Dreptei

Alianţa Dreapta Unită (USR, Forţa Dreptei, PMP) a finalizat lista pentru Consiliul Judeţean Timiş. În…

8 ore ago