Arhiva pentru eticheta: scoala generala 30

Prima etapa de inscriere in clasa pregatitoare e aproape gata. Peste 5.000 de cereri depuse in Timis

Prima etapa de inscriere in clasa pregatitoare e aproape gata. Peste 5.000 de cereri depuse in Timis

Mai este o zi până când se termină prima etapă de înscriere în clasa pregătitoare. Până acum au fost înscriși peste 5.000 de copii în Timiș, iar unele școli și-au cam umplut clasele.

Containerele-sali de clasa au ajuns la Generala 30

Construcțiile modulare cumpărate de primărie pentru Școala Generală 30 din cartierul Soarelui au ajuns la Timișoara. Sunt primele „containere” în care vor fi amenajate săli de clasă, pentru a mai rezolva din problema lipsei de spațiu. În bugetul pe 2018 sunt prevăzuți bani pentru o achiziție similară și în acest an.

Aproape 4.500 de cereri pentru clasa pregatitoare. Generala 30, tot prima

Prima etapă a înscrierilor pentru clasa pregătitoare este pe final, iar în Timiș au fost depuse aproape 4.500 de cereri. În total, sunt propuse, pentru anul școlar 2017/2018, 268 de clase pregătitoare pentru 5.902 copii. Cea mai căutată școală rămâne, în continuare, Generala 30, din cartierul Soarelui.

Campioni (de) pe bancile scolii! Sportivii de la Timisoara Saracens, schimb de pase cu elevii de la Generala 30

Componenții lotului național de rugby al României și al Timișoara Saracens RCM UVT au inaugurat colțul rugbystului și au primit scrisori din partea copiilor din echipei Minionii – a II-a G – (campioni pe școală și locul III / oraș din programul Rugby4Schools). În plus, cei 11 sportivi prezenţi la eveniment, alături de mai mulţi antrenori de la club, au oferit autografe, poze şi eşarfe copiilor de la Școala Gimnazială 30.

S-au terminat inscrierile in clasa zero: Generala 30 detine recordul, cu 11 clase!

Nebunia înscrierilor în clasa zero a luat sfârșit. Părinții au avut timp până vineri să-și înscrie copiii în anul școlar 2016/2017. Mai multe școli din județ au avut nevoie de clase suplimentare pentru a face față cererii. Cele mai multe clase au fost adăugate la Școala Generală nr. 30 și la Liceul „Moisil”.

Fantana in forma de soare va fi facuta de o firma din Arad, infiintata anul trecut si fara angajati

Fântâna în formă de soare din fața Școlii Generale 30 va fi gata, teoretic, până la mijlocul lunii august. Licitația pentru execuția lucrării a fost câștigată de o firmă înființată într-un apartament din Arad, care va primi aproape 92.000 de euro, mai puțin decât prețul estimat inițial.

„Bodega” de langa Generala 30, piedica in calea amenajarilor promise de Robu

O „bodegă” stă în calea terminării lucrărilor la piețeta din fața Școlii Generale nr. 30. Primăria a pierdut în primă instanță procesul cu proprietarul acesteia, lucru care l-a enervat pe Nicolae Robu. Edilul susține că acolo se vând alcool și țigări fără restricții. În realitate, tutun nu se mai găsește de peste o lună.

La sala Oanei Popoviciu, „inchisa” de la 30 septembrie, inca se faceau abonamente saptamana trecuta

Deputatul Alin Popoviciu minte în cazul sălii de aerobic a soţiei sale. El a spus, de mai multe ori, că firma nu mai funcționează la Școala Generală 30, încă de la finele lunii septembrie, de când a expirat contractul. Cu toate acestea, pe 15 octombrie, totul era bine mersi și se făceau chiar abonamente!

„Politia anti-Popoviciu” a trecut din nou pe la Generala 30

Telenovela sălii de fitness de la Şcoala Generală 30 este departe de a se încheia. Deși Alin Popoviciu susține că sala e închisă și se strânge totul de acolo, polițiștii locali care au descins marți seară acolo au constatat cu totul altceva. Au urmat o nouă amendă și, apoi, un nou set de declarații ofuscate ale deputatului PDL.

Robu a ridicat din pat politistii locali, ca sa-l amendeze pe Popoviciu?!

Deputatul Alin Popoviciu susține că primarul Nicolae Robu a trimis noaptea polițiștii locali, ca să le amendeze pe angajatele soției sale. Poliția Locală a anunțat că a sancționat cu 600 de lei firma Oanei Popoviciu, pentru că funcționa fără autorizație la Școala Generală 30. Deputatul spune că sala de sport era închisă de mai multe zile, iar Poliția Locală a fost trimisă chiar de primarul Robu.

popoviciu

Popoviciu: „Robu minte cu nerusinare, vreau sa stiu ce urmeaza, ma da afara din oras?” / FOTO

Deputatul Alin Popoviciu i-a dat imediat replica primarului Nicolae Robu, care îl soma public să elibereze spaţiul de la Școala Generală nr. 30, după ce nu și-ar fi achitat chiria de jumătate de an. Popoviciu crede că e vorba de o răzbunare personală a liberalului și susține că e cu plățile la zi.

Top