Lista de achizitii a lui Poli din aceasta iarna, Sunda cauta intariri in atac

S-au păcălit cu o serie de jucători aduși în vara acestui an, dar oficialii de la Poli Timişoara vor schimba, din iarnă, politica de transferuri. Echipa din Liga I va încerca să transfere câţiva jucători, în special din eşalonul secund. De această dată, pe lângă cei care vor veni liberi de contract, conducerea clubului se va orienta şi spre achiziţionarea de jucători aflaţi sub contract cu alte formaţii.

Pe lista lui Aurel Şunda sunt câţiva jucători interesanţi, care au evoluat sau mai evoluează în eşalonul secund, în special din seria a doua a acestuia. Alin Popa, fost la FC Argeş, s-a aflat pe lista lui Poli şi în această vară, dar nu a mai ajuns la Timişoara, preferând să rămână tot în al doilea eşalon, pentru Dacia Mioveni. În vârstă de doar 21 de ani, Popa este un mijlocaş extrem de tehnic care marchează des. De altfel, mijlocaşul a înscris trei goluri în poarta lui Poli anul trecut, când timişorenii au evoluat în faţa piteştenilor.

Un alt fotbalist ochit de Poli este Cristi Monac, mijlocaş ofensiv de 20 de ani, care poate evolua şi ca atacant. Poli ar putea profita de degringolada de la UTA şi are şanse mari să-l achiziţioneze pe Monac fără prea mulţi bani. Numele următorului jucător de pe lista de transferuri este legat tot de UTA. Argentinianul Maximiliano Laso este o mai veche cunoştinţă a timişorenilor, după ce în returul sezonului trecut, când Poli a jucat cu UTA la Arad, a înscris golul victoriei gazdelor. Laso are 25 de ani şi în prezent se află în Argentina, dar ar fi tentat de o revenire în fotbalul românesc. Acesta se simte cel mai bine în postura de al doilea atacant şi are o tehnică excelentă.

Cum Poli suferă în atac, unde numai Szekely a dat randament până acum, următorul fotbalist de pe lista de transferuri este Octavian Drăghici, un fotbalist de 28 de ani crescut la defuncta UMT Timişoara. După experienţe la echipe din Liga I (CS Mioveni, Universitatea Cluj, Gaz Metan Mediaş, Dacia Mioveni), Drăghici joacă în prezent în Liga a II-a, pentru FC Olt. Poli Timişoara mai are în vedere şi alţi fotbalişti pentru întărirea celorlalte compartimente, în special din eşalonul secund, de la echipe precum FC Bihor, FCM Reşiţa sau CSM Râmnicu Vâlcea.

Share
Published by
Sabin Cara

Recent Posts

Cinci infracţiuni dintr-o lovitură! Recordul de nedorit al unui tânăr certat cu bunul simţ şi legea

Sâmbătă seara, polițiștii Biroului Rutier Timișoara au fost sesizati prin apel 112, în jurul orei…

O oră ago

Lucrările la Centura Sud au depășit pragul de 80 la sută din total/Foto

Luna iulie ca termen pentru finalizarea lucrărilor la Centura Sud de ocolire a Timișoarei va…

5 ore ago

A fost demarată licitația pentru noul pod de la Tapia

Administrația județeană a lansat, în sfârșit, licitația pentru realizarea unui nou pod peste canalul existent…

6 ore ago

Se lucrează la reabilitarea și dublarea căii ferate dintre Lugoj și Timișoara

Lucrările la mult așteptata reabilitare a căii ferate dintre Caransebeș și Arad, care include și…

6 ore ago

Mutare surprinzătoare la Prefectura Timiş. Subprefectul Ovidiu Drăgănescu va fi schimbat cu Sorina Ciurlea, şefa femeilor PNL

Potrivit unor surse din PNL, Ovidiu Drăgănecu va fi demis din funcţia de subprefect, în…

7 ore ago

Ghiroda, victorie importantă la Filiaşi. Poli pierde acasă cu Bihorul

Liga 3 a ajuns la runda a 5-a din play-off şi play-out. Ghiroda continuă să…

7 ore ago