Categories: Timp liber

Stefan Banica vine in concert la Timisoara

Dacă sunteți fani Ștefan Bănică și vă era dor de spectacolele acestuia, trebuie să știți că mai aveți exact o săptămână la dispoziție să cumpărați bilete pentru concertul de la Timișoara. „Alerg printre stele” se numește turneul care poposește pe 24 noiembrie în orașul de pe Bega.

În ultimii ani, ca un preambul al concertelor tradiționale de Crăciun, dar și pentru a fi mai aproape de fanii lui, Ștefan Bănică pleacă în turneu prin țară, alături de Rock’n’Roll Band și grupul „The 50’s”. Publicul va avea parte și de această dată de un show greu de uitat, marca Bănică. Veți putea asculta atât hituri pe care le știți deja pe dinafară, cât și cântece noi de pe albumul „Altceva”, de pe care artistul a lansat până acum patru single-uri: „Nu e prea târziu”, „Ce e dragostea?”, cu Marius Moga, „Noaptea de Crăciun” și „Alerg printre stele”, cu Pacha Man.

Ștefan Bănică îi așteaptă pe timișoreni în 24 noiembrie, de la ora 19,30, la Filarmonica Banatul. „Abia aștept să ne vedem și să ne bucurăm unii de alții. Ca de obicei, noi cântăm, iar voi faceți atmosferă! Împreună putem crea seri de neuitat. Vă aștept cu mic, cu mare, să alergăm printre stele, să fim liberi, să uitam pentru două ore de toate grijile și să ne sărbătorim prin muzică”, le transmite artistul fanilor săi. Biletele se găsesc la casa de bilete a Filarmonicii Banatul și online pe: www.vandbilete.ro, www.bilete.ro, www.myticket.ro și www.eventim.ro. Acestea au prețuri cuprinse între 60 și 100 de lei, în funcție de categorie.

Share
Published by
Silvia Suciu

Recent Posts

Lucrările la Centura Sud au depășit pragul de 80 la sută din total/Foto

Luna iulie ca termen pentru finalizarea lucrărilor la Centura Sud de ocolire a Timișoarei va…

2 ore ago

A fost demarată licitația pentru noul pod de la Tapia

Administrația județeană a lansat, în sfârșit, licitația pentru realizarea unui nou pod peste canalul existent…

2 ore ago

Se lucrează la reabilitarea și dublarea căii ferate dintre Lugoj și Timișoara

Lucrările la mult așteptata reabilitare a căii ferate dintre Caransebeș și Arad, care include și…

3 ore ago

Mutare surprinzătoare la Prefectura Timiş. Subprefectul Ovidiu Drăgănescu va fi schimbat cu Sorina Ciurlea, şefa femeilor PNL

Potrivit unor surse din PNL, Ovidiu Drăgănecu va fi demis din funcţia de subprefect, în…

3 ore ago

Ghiroda, victorie importantă la Filiaşi. Poli pierde acasă cu Bihorul

Liga 3 a ajuns la runda a 5-a din play-off şi play-out. Ghiroda continuă să…

4 ore ago

Modelul Piedone. Neavând voie să candideze, primarii PSD din Recaş şi Şandra vor să lase primăriile moştenire fiilor lor

Sâmbătă au venit deciziile definitive în privinţa candidaturilor primarilor PSD din Recaş şi Şandra, Teodor…

4 ore ago