Februarie – cea mai potrivita luna pentru rezervarea vacantei de vara / FOTO

Când frigul este aprig şi zilele cu soare par departe, gândul ne zboară, inevitabil, la căldură, la plaje însorite, la valuri limpezi şi blânde. Deşi suntem abia în februarie, iar vacanţa de vară e peste câteva luni, vestea bună este că acum este cel mai potrivit moment pentru rezervarea concediului mult dorit.

Agenţia de Turism Ultramarin a pregătit pentru vara 2014 sejururi în cele mai frumoase insule şi regiuni ale Greciei şi Turciei, cu zbor direct din Timişoara. Litoralul Antalyei a devenit atât de familiar şi îndrăgit de turişti încât este numit „casa de vacanţă turcească”. Antalya are însă prea puţine în comun cu o casă de vacanţă: este un oraş mare şi modern, cu o populaţie de două milioane de locuitori, cu centre de afaceri şi comerciale şi un aeroport modern. De aici, în cel mai scurt timp se poate ajunge în oricare din confortabilele staţiuni ale litoralului turcesc: Alanya, Belek, Bodrum, Fethiye, Kemer, Marmaris, Side sau Kusadasi. O vacanţă la mare în Turcia oferă tot confortul şi relaxarea la care se poate gândi cineva: hoteluri luxoase, regim all-inclusive, piscine, băi turceşti, program artistic şi bineînţeles, plaja superbă – totul la preţuri excepţionale şi pentru toate buzunarele.

O altă alternativă pentru o minunată vacanţă la mare sunt frumoasele insule greceşti Creta, Zakintos şi Skiatos, unde în această vară se va putea ajunge, de asemenea, cu zboruri charter de pe aeroportul Timişoara. Cea mai sudică dintre insulele Greciei, Creta, insula lui Zeus, se mândreşte cu ape limpezi, plaje nisipoase şi un soare darnic. Verile foarte lungi de aici garantează soare indiferent de perioada în care alegeţi să vă petreceţi vacanţa. Pe ţărmul nordic abundă staţiunile de vacanţă şi aşezările istorice. Capitala, Heraklion, este recunoscută pentru Muzeul de Arheologie şi ca punct de plecare pentru explorarea celui mai mare dintre palatele Cretei, Knossos.

Insula Zakynthos este vestită pentru frumuseţea plajelor sale largi şi nisipoase (din Vassilikos, Laganas, Kalamaki, Tsilivi şi Alykes) şi pentru broaştele ţestoase Caretta-Caretta, specie protejată de lege. Vegetaţia insulei este bogată, cu plantaţii de măslini, citrice şi păduri de pini. Plajele sunt răsfirate pe coasta de nord, sud şi est, dar cele mai frumoase şi mai întinse se află în sud, unde s-a dezvoltat un puternic centru turistic.

Oricare ar fi alegerea dumneavoastră pentru vacanţa de vară, Agenţia de Turism Ultramarin vă garantează un sejur pe care nu îl veţi uita prea curând: soarele Greciei este unic, iar amintirile unei asemenea vacanţe sunt printre cele mai preţioase. În plus, achiziţionarea unei vacanţe la mare în această perioadă înseamnă nu doar preţuri mai avantajoase, ci şi posibilitatea alegerii pe îndelete a hotelului, a camerei, a staţiunii şi a condiţiilor în care doriţi să vă petreceţi sejurul. Mai multe detalii despre aceste destinaţii de vacanţă puteţi găsi aici.

Invalid Displayed Gallery

Share
Published by
deBanat.ro

Recent Posts

Bază ca afară la Urseni. Sărbătoarea comunităţii Moşniţa/FOTO

Cea mai nouă bază sportivă din judeţul Timiş a fost inaugurată cu mare fast la…

13 ore ago

Anvelope în flăcări. Incendiu puternic duminică la amiază

Duminică, 19 mai, aproape de ora 12, ISU Timiş a fost solicitat să intervină pentru…

17 ore ago

Spectacol şi mulţi căluţi putere şi femei pricepute în arta condusului la Women Rally 2024 – Timișoara

La Timișoara a avut loc prima etapă a Campionatului Național Women Rally – Bosch Car…

17 ore ago

Noaptea Muzeelor a fost, pe vreme de seară, și la Muzeul Național al Banatului/Foto

Ediția din acest an a Nopții Muzeelor a fost întâmpinată în acest an la Muzeul…

18 ore ago

Reabilitarea căii ferate dintre Caransebeș și Arad scârțâie. Ministrul Transporturilor cere un ritm accelerat al lucrăilor

Dacă pe partea de infrastructură rutieră investițiile pentru dezvoltare merg bine, pe partea de infrastructură…

18 ore ago

Descoperă artiștii ce vor concerta anul acesta la TIMIȘOARA MUSIC AWARDS

Timișoara Music Awards, festivalul de muzică ce premiază și promovează talentul artiștilor locali, a stabilit…

18 ore ago