Categories: Ziaristu' de terasă

Rade ciob Ghita Ciobanu de oala sparta a PDL

N-o să dezvălui un mare secret dacă spun că a noastră clasă politică e neîncăpătoare pentru tot felul de indivizi fără scrupule, oportuniști, trădători, tupeiști, ipocriți, nesimțiți, bădărani, prostănaci, maneliști, cocalari etc. Și totuși, mai rar vezi atâta tupeu, ipocrizie și lipsă de orice fel de jenă cum a etalat tizul ciobanului din Jina. Exact, de deputatul PSD Ghiță Ciobanu e vorba! După mult timp, el a ținut să apară într-o conferință de presă a PSD Timiș. De fapt, n-a mai fost de când a trădat barca PDL care lua apă la greu pentru a urca în vaporul PSD. La fel ca acele rozătoare care duc cu ele ciuma și alte boli dintr-o parte în alta!

Și de ce a ținut el să vină la conferința de presă? Fix pentru a se burzului la un fost coleg de partid, Alin Popoviciu, care și-a dat cu presupusul că nu se va face o investiție în Timiș. Ocazie cu care, vrând să fie și spiritual, tizul ciobanului din Jina a remarcat că mulți PDL-iști o cotesc spre Mișcarea Populară. Nu zău, chiar așa? Dacă aceste afirmații erau făcute de partenerul său de conferință de presă, Titu Bojin, încă era ceva. Omul e în PSD încă de când acest partid se numea PCR. Dar să vii tu traseist și trădător de vocație să faci caterincă de cei care se mută de la un partid la altul parcă e prea mult. Chiar și pentru un individ precum Ghiță Ciobanu. Care s-a învârtit printre partide mai ceva ca un testicul în căldare.

Inclusiv în momentul în care a trădat PDL, în mai 2012, Ciobanu a negociat și cu PSD, și cu PNL. Fiind mai fraieri și mai flâmânzi (omul a fost și mai este tăticul vămilor din vestul țării), social-democrații i-au oferit mai multe avantaje, așa că ipochimenul a ales tabăra PSD. Unde a început să facă aceleași intrigi ca la PDL, săpând inclusiv la funcția lui Bojin. Dar nu trebuie plânși nici PSD-iștii care și-au băgat în casă un asemenea individ. Altfel, hai să mai râdem puțin cu/de Ghiță Ciobanu. „Timișul va primi bani de la guvern pentru centură, pentru centrul intermodal, pentru apă și canal, pentru spitalul de copii”, a glăsuit Ciobanu. Chiar așa, pe ce lume trăiește sau e un alt exercițiu demagogic? Sau unii ar întreba ce-a fumat că ar vrea și ei. Că poate i-a rămas ceva marfă p-acasă de când era vameș.

Share
Published by
Ziaristul de (pe) terasa

Recent Posts

Lumina de la Ierusalim a ajuns la Timișoara, pe calea aerului

Ca în fiecare an, și de această dată Lumina a ajuns la Timișoara, de la…

4 minute ago

Un octogenar plecat cu bicicleta a făcut o greşeală şi nu a mai ajuns acasă

Din păcate, va fi un Paşte trist pentru familia unui biciclist din judeţul Timiş, care…

3 ore ago

Săptămâna trecută a câştigat titlul Balcanic la Timişoara, iar acum e campioană europeană în Spania

Sportiva timișoreană Mădălina Stanca este un adevărat tsunami competițional. Tânăra e de neoprit și își…

4 ore ago

Gest de neînţeles înainte de Paşte! Un bărbat s-a autoincendiat în grădina casei sale

Sâmbătă, 4 mai 2024, în jurul orei 14:30, polițiștii Secției 1 Rurale Timișoara au fost…

5 ore ago

Viitorul Institut Oncologic Timișoara va avea un centru de transplant medular și afereză celule stem

În prag de Paști, ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a vorbit despre Institutul Regional de Oncologie,…

7 ore ago

STPT oferă în noaptea de Înviere curse speciale, după un orar prelungit, pe mai multe rute de tramvai

În Noaptea de Înviere, programul de circulație a mijloacelor de transport va fi prelungit pentru…

8 ore ago