Categories: Politicieni

Pavelescu a anuntat ca Boncea si Herzog vor fi exclusi din partid

Preşedintele PNŢCD Aurelian Pavelescu a anunţat sâmbătă la Timişoara că soarta celor doi consilieri Flavius Boncea şi Bogdan Herzog este pecetluită. Pavelescu i-a făcut frustraţi pe cei doi dizidenţi din PNŢCD şi a anunţat că în curând aceştia vor fi excluşi din partid.

„Consilierii municipali au fost propuşi pe listă de Gheorghe Ciuhandu. O dată cu retragerea domnului Ciuhandu din partid, aceşti consilieri au înţeles să rupă legăturile cu partidul. Această chestiune este deja pe ordinea de zi a organizaţiei judeţene. Asemenea acţiuni nu pot fi acceptate. Partidul este mai unit şi mai solidar decât oricând. Aceste acţiuni vin din partea unor oameni frustraţi. Au fost oameni care nu au vrut ca partidul să deschidă uşile, să întinerească, oameni care au ţinut de scaunele lor şi au compromis partidul la Timişoara. Din păcate, Gheorghe Ciuhandu, apropiaţii, s-au comportat într-un mod nedemn şi au pus interesele lor deasupra celor ale partidului. Le înţeleg gesturile neprietenoase şi creştineşte nu pot decât să îi iert, dar a fost opţiunea lor. Partidul merge mai departe. Este o situaţie diferită a lui Adrian Orza, care ar trebui să fie în sală, dar nu a venit din motive personale. Ceilalţi doi consilieri, al căror nume nici nu îl cunosc, vor fi excluşi”, a declarat Aurelian Pavelescu.

Pavelescu a fost prezent la Timişoara alături de vicepreşedintele Vlad Moisescu şi candidatul la europarlamentare Sebastian Bodu pentru a sărbători 145 de ani de la înfiinţarea Paritudului Naţional al Românilor din Banat, precursorul PNŢCD. Pavelescu a spus şi că este vorba despre prima acţiune electorală pentru alegerile europarlamentare din 25 mai. Consilierul local Flavius Boncea nu s-a arătat prea speriat de ameninţările lui Pavelescu. „Pavelescu nu are cum să mă excludă pe mine din PNŢCD pentru că el nu reprezintă PNŢCD. Este o conducere nelegitimă, care încă este contestată în instanţă, care a reuşit să distrugă până şi cea mai puternică filială a partidului, cea din Timiş”, spune Boncea.

Share
Published by
Mihai Oancea

Recent Posts

SCM Timişoara, la ultimul meci pe teren propriu în acest sezon

Baschetbaliștii bănăţeni înfrunta CS Vâlcea 1924, mâine (marți, 7 mai), la ora 18.00, la sala…

O oră ago

Elevii reiau cursurile miercuri cu al cincilea modul. Când primesc vacanţa mare

Vacanța de Paște mai durează puţin și elevii revin la cursuri miercuri, 8 mai, potrivit…

2 ore ago

Ultimul meci oficial înaintea de marea finală

Revelaţia sezonului din prima ligă de futsal este CFR Timişoara, echipă ce a terminat sezonul…

2 ore ago

Alege omenește

An de an auzim de obiceiul sărbătoririi Paștelui ortodox în tradiția românească. E foarte frumos,…

5 ore ago

La Timişoara şi în alte patru oraşe se vor înfiinţa „clase” de fotbal feminin, la şcoală

Fotbalul feminin a luat o amploare importantă în țara noastră chiar dacă nivelul este în…

20 de ore ago

Bărbat găsit mort în casă în prima zi de Paşte

Descoperire macabră în zi de sărbătoare. Polițiștii Secției 5 Urbane Timișoara au fost sesizați cu…

21 de ore ago