Poli castiga trei puncte mari cu Pandurii Targu Jiu!

Dan Alexa a învăţat din greşelile comise în jocurile cu Corona Braşov şi mai ales cu Universitatea Cluj, aşezându-şi în teren ireproşabil în jocul cu Pandurii Târg Jiu. Ca şi în majoritatea deplasărilor, Poli a evoluat defensiv, cu un singur atacant (Szekely) şi la Târgu Jiu, dar aportul liniei mediane a fost mult mai consistent decât de obicei.

Fără accidentaţii Şeroni şi Ovidiu Petre, Poli s-a descurcat excelent în defensivă. Pandurii Târgu Jiu a atacat mai mult tot jocul, dar cele mai mari ocazii de gol şi le-au creat timişorenii. Două şuturi periculoase expediate de Gorobsov spre poarta Pandurilor şi o ocazie mare a lui Szekely aveau să prevestească golul lui Belu Iordache, după prima jumătate de oră. Trandu, cel mai bun pasator din lotul lui Poli, a împins mingea spre fundaşul timişorean după ce aceasta a ajuns la mijlocaş în urma unei devieri a lui Scutaru. Poli nu s-a pierdut cu firea şi a făcut exact ceea ce trebuie să facă o echipă matură în asemenea situaţii, şi anume să ţină scorul până la finalul primei reprize, ceea ce a şi reuşit.

Dominarea teritorială a „pandurilor” a fost mai evidentă în repriza secundă, dar evoluţia fotbaliştilor timişoreni a fost precisă precum un ceas elveţian, nedând niciun rateu care să-i creeze emoţii lui Nuno Claro. Ca şi în prima repriză, pe fondul dominării gazdelor, timişorenii şi-au creat cele mai periculoase ocazii de gol, care au culminat cu ratarea lui Szekely. Atacantul timişorenilor a primit o pasă excelentă de la Boldea în minutul 76 care l-a pus faţă în faţă cu portarul Pandurilor, dar Szekely a ratat incredibil. Jocul s-a desfăşurat după aceiaşi regie până la final, Dan Alexa putând să se felicite cu o victorie importantă în faţa lui Petre Grigoraş, unul dintre cei mai valoroşi tehnicieni români. (sursa foto: www.prosport.ro)

Alexa a trimis următoarea echipă pe teren: Nuno Claro – Belu, Mera, Scutaru, Bălace – Gorobsov – Popovici, Poparadu, Boldea, Trandu – Szekely. Au mai evoluat Murariju, Himcinschi, Keita.

Share
Published by
Sabin Cara

Recent Posts

Avertisment public de la ministrul Grindeanu: Nu pregătiți PUZ-uri pe mulți bani pe Lugoj – Filiași, nu veți fi plătiți

Prezent la Lugoj, Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor, a avertizat eventualii speculatori imobiliari să nu încerce…

15 ore ago

Timişoara trece după un meci dificil de Rapid şi rămâne prima la rugby

Meci intens, salvat de un final spectaculos. SCM USV Timişoara a învins mai greu decât…

17 ore ago

Anunţ exproprieri Moşniţa Nouă

Avand in vedere Hotararea nr. 223 din 25.09.2023 emisa de Consiliul Local al Comunei Moșnița…

20 de ore ago

Dispensar uman modern pentru locuitorii din Ghiroda

Vineri, 17 mai, la Ghiroda s-a făcut recepția la Dispensarul Uman Ghiroda ,,Dr. Grațian Miclăuș’’.…

20 de ore ago

La Moşniţa Nouă a fost recepţionată lucrarea de extindere a rețelei de canalizare

Reţeaua de canalizare din Moşniţa Nouă a fost executată cu fonduri europene, prin Programul Operaţional…

20 de ore ago

Primul tramvai galben produs de turcii de la Bozankaya a ajuns la Timișoara. Vedeți cum arată/Foto

În perioada următoare, pe șinele de tramvai ale Timișoarei va apărea primul tramvai nou produs…

21 de ore ago