Categories: SocialUltima ora

Prietenii lui Dorin Olar: „N-a fost sinucidere, a fost altceva”

Prietenii și cunoscuții omului de afaceri Dorin Olar nu cred în varianta sinuciderii. Ei spun că Olar nu avea probleme financiare, ba din contră, afacerile îi mergeau foarte bine. În plus, omul de afaceri avea planuri mari pentru perioada următoare și abia se întorsese dintr-o vacanță prelungită în America de Sud.

Miercuri dimineața, omul de afaceri Dorin Olar, patronul unei firme de transport, a fost găsit împușcat în propria casă din Dumbrăvița. Polițiștii au ajuns la concluzia că omul s-a sinucis, chit că nu s-a găsit niciun bilet prin care acesta să-și motiveze gestul. S-a vehiculat drept motiv pentru gestul său faptul că ar fi avut mari probleme financiare. Prietenii și cunoscuții săi sunt convinși că Olar nu avea cum să se sinucidă. Mai mult, afacerile îi mergeau foarte bine. „Nu cred în ruptul capului în varianta sinuciderii. Dorin nu era genul care să facă acest gest. Era om puternic, era un tip superoptimist, era pus tot timpul pe glume când ne întâlneam. Nu l-am văzut niciodată nervos. Era și de bun simț, avea ușa deschisă pentru toată lumea. Apoi, Dorin era foarte respectat în oraș. Avea prieteni puternici, din toate zonele. Era respectat în instituții ale statului, ca Finanțele de exemplu Niciun argument privind sinuciderea nu stă în picioare”, ne-a declarat V.K., un bun prieten al lui Olar.

Dincolo de personalitatea puternică a lui Olar, amicul său ne-a declarat că și afacerile îi mergeau bine, astfel că varianta cu problemele financiare nu are nicio bază. „Avea vreo 45 de camioane, din care 25 lucrau în Germania. Are mai multe proprietăți. Recent, și-a luat un Mercedes cu 120.000 de euro. Mai avea o mașină de 80.000 de euro în garaj. Vorbesc doar de mașinile personale. Un om cu probleme financiare făcea asta? În februarie a fost în Argentina și Brazilia cu câțiva prieteni, printre care Dan Dinu de la rugby. Voia să meargă și la vară la Campionatul Mondial. Că o fi avut datorii, nu zic nu. Dar au fost curente. În afacerea lui, rulajul de bani e foarte mare. Eu îl cunosc din perioada în care chiar avea datorii mari de tot, pe la toată lumea. Dar le-a achitat, și-a construit o firmă foarte puternică. Marți chiar a vorbit cu un prieten comun și a comandat niște piese de mașină din Germania. În week-end se pregătea să meargă la concert în Serbia. Joi își dăduse întâlnire cu un alt prieten. Ce să mai zic? Acolo a fost altceva, nu sinucidere. Dar nu știu ce”, ne-a mai spus amicul lui Dorin Olar.

Share
Published by
Iulia Avram

Recent Posts

Polistele, pătimesc în continuare! Opt înfrângeri la rând

Seria interminabilă de înfrângeri pentru prim-divizionara de fotbal feminin Politehnica Timişoara continuă. Cum la echipă…

3 ore ago

Păcătoşi! Eşec greu de digerat într-un meci în care s-au ratat multe şanse de salvare

CSC Dumbrăviţa a pierdut meciul disputat azi, la Mioveni, cu FC Argeș, în penultima etapă…

6 ore ago

Cartierul Tipografilor rămâne cel mai scump din Timișoara

Cartierul Tipografilor continuă să rămână surpriza imobiliară a Timișoarei. Prețurile cerute pentru locuințele de aici…

9 ore ago

Buziașul caută furnizor pentru trei microbuze electrice, pentru realizarea transportului în comun

Orașul Buziaș dorește introducerea transportului în comun în localitate, dar și în localitățile din jur.…

9 ore ago

Ada Hausvater, directorul general al Teatrului Național din Timișoara, inclusă în Capital Top 100 Manageri, ediția 2024

Capital Top 100 Manageri reprezintă rezultatul analizei desfășurate la nivel național, privind rezultatele manageriale notabile și…

12 ore ago

Vinerea Patimilor, zi de post negru

Vinerea Mare reprezintă pentru creștinii ortodocși ziua când a fost răstignit pe cruce Fiul lui…

12 ore ago