Primarul Robu si viceprimarul Diaconu, implicati intr-un accident rutier

Primarul Nicolae Robu a fost implicat, miercuri, într-un accident de circulație. Mașina în care se afla, alături de „vicele” Dan Diaconu și Culiță Chiș, de la Direcția Tehnică, s-a ciocnit, într-o intersecție, de un alt autovehicul. La volan se afla Vasile Paraschiv, cunoscutul șofer al edilului șef. UPDATE: Robu admite că de vină ar fi fost șoferul său.


În autovehicul se aflau Nicolae Robu, viceprimarul Dan Diaconu și șeful Direcției Tehnice, Culiță Chiș. „Accidentul s-a produs la intersecția străzilor A. Popovici și Brâncuși, iar mașina de serviciu a primăriei a intrat în coliziune cu o mașină de teren. Niciunul dintre cei aflați în mașină nu a fost rănit, s-au înregistrat doar pagube materiale la cele două mașină. Nu știu să vă spun cine e vinovat de producerea accidentului”, a declarat Alina Pintilie, purtătorul de cuvânt al PMT. Conform aceleiași surse, primarul și cei care îl însoțeau se îndreptau spre șantierul din zona Modern. „Maşina de serviciu a primarului PMT, avându-l la volan pe şoferul Vasile Paraschiv şi ca pasageri pe primarul Nicolae Robu, viceprimarul Dan Diaconu şi directorul Direcţiei Tehnice, Culiţă Chiş, aflaţi în vizită la şantierele din oraş, a fost implicată într-un accident de circulaţie, la intersecţia străzii Aurel Popoviciu cu C-tin Brâncuşi. Accidentul nu a produs vătămări corporale nici unei persoane, ci doar mici avarii celor două autovehicule care au intrat în coliziune”, se precizează într-un comunicat al municipalității. Potrivit reprezentanților IPJ Timiș, la locul accidentului nu a fost solicitată intervenția polițiștilor.

UPDATE: Primarul Nicolae Robu recunoaște că de vină pentru producerea accidentului este șoferul său, faimosul Vasile. „Eram pasager în maşina de serviciu, în momentul în care a avut loc un impact între această maşină şi o maşină a unei persoane. S-a intrat într-o intersecţie cu puţină neatenţie şi s-a ajuns la acel impact. Nu stabilesc eu vinovăţiile… Se pare că şoferul meu a greşit. Din fericire, niciuna dintre cele două maşini nu a avut viteză şi impactul a fost fără vătămări corporale”, a declarat primarul. Robu spune că a avut totuși noroc. „Au pornit airbag-urile în maşina noastră şi acesta este motivul pentru care m-am ales doar cu o mică zgârietură pe obraz. Altfel probabil că m-aş fi lovit mai rău”, a mai afirmat edilul.

Share
Published by
Otilia Galescu

Recent Posts

La Timişoara şi în alte patru oraşe se vor înfiinţa „clase” de fotbal feminin, la şcoală

Fotbalul feminin a luat o amploare importantă în țara noastră chiar dacă nivelul este în…

2 ore ago

Bărbat găsit mort în casă în prima zi de Paşte

Descoperire macabră în zi de sărbătoare. Polițiștii Secției 5 Urbane Timișoara au fost sesizați cu…

4 ore ago

Ţara noastră are aproape 5 milioane de pensionari. Care este pensia medie

Un număr de 4.748.274 de pensionari era înregistrat în aprilie 2024 în România, cu 4.274…

5 ore ago

România renaşte la gimnastică de Paşte! Două medalii europene pentru Sabrina Voinea

Medalii, finale şi evoluţii bune! Dar şi multă speranţă! Sabrina Maneca Voinea (16 ani) a…

6 ore ago

Pastorala de Paşti a PS Ioan Călin Bot, episcopul greco-catolic de Lugoj

Scrisoare Pastorală la Sărbătoarea Învierii Domnului 2024 † IOAN Din mila lui Dumnezeu, prin grația…

11 ore ago

Pastorala de Învierea Domnului a IPS Ioan Selejan, Mitropolitul Banatului

† IOAN, Din mila lui Dumnezeu, Arhiepiscop al Timișoarei și Mitropolit al Banatului Iubitului nostru…

12 ore ago