Categories: Poli Timisoara

Remiza alba cu „lanterna” Corona

Alexa &co n-au reușit decât un rezultat alb pe terenul Coronei Brașov, ultima clasată în Liga I. Pentru salvarea de la retrogradare contează orice punct, însă aceasta era cea mai ușoară deplasare a bănățenilor pe final de sezon. E cel de-al treilea meci fără înfrângere pentru Poli, dar situația echipei rămâne în continuare dificilă.

Echipa lui Dan Alexa mai adaugă un punct la „zestrea” cu care încearcă să se mențină, la finele sezonului, în prima ligă. Deplasarea de la Corona, „lanterna” clasamentului, s-a dovedit însă mai dificilă decât se așteptau timișorenii. Ovidiu Petre a avut prima ratare pentru oaspeți, în minutul 25, când a trimis inexplicabil peste poartă, din numai șase metri, după un corner în care balonul a fost „șters” de Mera. Restul reprizei a fost destul de anost, fără faze memorabile la vreuna dintre porți. A venit însă minutul 45, când Bărbuț putea să deschidă scorul, după ce un fundaș al Coronei a degajat în el, dar timișoreanul s-a dezechilibrat și a tras și peste poartă, și peste portar. Partea a doua a meciului a început mai bine pentru gazde, care au terminat însă foarte repede gazul. Poli a ieșit la joc, iar în minutul 56 Trandu putea da lovitura. Șutul său a nimerit bara, iar tabela a rămas neschimbată. Jucătorii lui Alexa au mizat, pe final, pe contraatac, dar a lipsit pasa decisivă și, în cele din urmă, au părut mulțumiți cu rezultatul de egalitate, oglindă perfectă a celui din tur. „Nu mă mulțumeste rezultatul de egalitate, deși Corona este o echipă care a pus probleme și Stelei, și lui Dinamo, și lui CFR. Am ratat două-trei ocazii foarte mari, am avut ocazii de contraatac, dar ne-a lipsit ultima pasă. Nu comentez arbitrajul. Am încredere în echipa mea, ne-am creat ocazii și în acest meci, sigur că vom scăpa de retrogradare”, a declarat, la finalul meciului, antrenorul Dan Alexa. ACS Poli are acum 31 de puncte și va întâlni în etapa viitoare, pe teren propriu, pe „U” Cluj.

Share
Published by
Sabin Cara

Recent Posts

Horticultura vă oferă cele mai colorate şi înmiresmate cadouri de Paşte/Foto

Pe lista de cumpărături şi cadouri de Paște nu trebuie să lipsească florile sau aranjamentele…

39 de minute ago

Un şofer de taxi, principalul ajutor pentru traficanţii de migranţi, care au şi rănit doi poliţişti de frontieră

În cadrul cercetărilor privind persoanele implicate în activitatea de migrației ilegală din noaptea de 1…

13 ore ago

Dumbrăviţa vrea să se salveze în Vinerea Mare

Divizionara secundă de fotbal CSC Dumbrăviţa se pregătește de ultima deplasare din actualul sezon de…

14 ore ago

Juniorii 2 de la Poli merg la turneul final de opt echipe la handbal

Echipa de juniori 2 a SCM Poli Timişoara a încheiat meciurile din Grupa Valoare 4.…

15 ore ago

În piețele Doina și 700 se vor face reparații

Municipalitatea timișoreană anunță că în două dintre piețele din oraș vor fi executate o serie…

19 ore ago

Deputatul FDGR Ovidiu Ganţ: Pentru mine echipa câştigătoare pentru Timişoara şi Timiş este Dominic Fritz – Alfred Simonis

Timişoreanul Ovidiu Ganţ, deputat din partea Forumului Democrat al Germanilor din România (FDGR), afirmă că…

19 ore ago