Arhiva pentru eticheta: lanterna rosie

Poli Timisoara nu mai e lanterna rosie a Ligii I!

Poli Timisoara nu mai e lanterna rosie a Ligii I!

Poli pasează „lanterna” echipei pe care a învins-o în turul semifinalelor Cupei Ligii. De această dată, chiar fără joc. Liga Profesionistă de Fotbal a publicat, marţi, pe site-ul oficial, clasamentul actualizat al Ligii 1, după aplicarea unor penalizări de câte 3 puncte pentru Gaz Metan Mediaş, Pandurii Târgu Jiu şi ASA Târgu Mureş.

Debut trist pentru Grigoras la Poli! Situatia banatenilor in Liga I se complica

Petre Grigoraş şi Poli Timişoara, noua sa echipă, au pierdut prima finală din cele „11” pentru supravieţuirea în Liga I. Mult doritul şoc pozitiv după înlocuirea lui Florin Marin nu s-a produs, iar Poli Timişoara a fost învinsă cu 1-0 în primul joc din era Petre Grigoraş în faţa Petrolului Ploieşti, „lanterna roşie” a primului eşalon.

Remiza alba cu „lanterna” Corona

Alexa & co n-au reușit decât un rezultat alb pe terenul Coronei Brașov, ultima clasată în Liga I. Pentru salvarea de la retrogradare contează orice punct, însă aceasta era cea mai ușoară deplasare a bănățenilor pe final de sezon. E cel de-al treilea meci fără înfrângere pentru Poli, dar situația echipei rămâne în continuare dificilă.

Top