Alexa&co, și murati, si batuti mar de „lupii galbeni”, inca din prima repriza

Sâmbătă seară, timișorenii au dat pe pere ce au luat pe mere duminica trecută. Întorși victorioși din meciul cu Pandurii, jucătorii lui Dan Alexa au fost readuși rapid cu picioarele pe pământ: au încasat sec trei goluri încă din prima repriză cu Petrolul și n-au fost în stare să marcheze nici măcar punctul de onoare.

Cu moralul ridicat după victoria de deplasare, de la Pandurii Tg. Jiu, Alexa&co au avut parte de o primă repriză de coșmar acasă, în fața Petrolului. Răzvan Lucescu l-a ținut pe Mutu pe bancă până în repriza a doua, iar spectatorii l-au aplaudat la scenă deschisă, înainte de fluierul de start, pe Ianis Zicu, unul dintre jucătorii iubiți la Timișoara. El n-a fost însă introdus în teren deloc. După primele minute de tatonare, în care gazdele au părut mai concentrate la joc, iar Mera s-a remarcat la două faze, a început dezastrul. În minutul 18, Petrolul are o lovitură liberă din lateral, Morariju se luptă pentu minge cu Tamuz în careu, primește cartonaș galben, iar Tudor arată fără ezitare punctul cu var. Timișorenii contestă decizia, arbitrul rămâne impasibil, Albin nu ratează și e 1-0 pentru Petrolul. Oaspeții speculează șocul timișorenilor, iar Teixeira șutează din marginea careului, din fericire peste poarta lui Nuno Claro. Vine și replica gazdelor, cu Trandu care își încearcă norocul de la distanță, dar șutul trece mult peste. În minutul 38, același Albin reia o centrare primită de la Tamuz, Nuno Claro respinge, însă mingea ajunge în poartă: 0-2. Pe final de repriză, gazdele sunt pe niciunde, iar Gerardo Alves face 3-0 pentru ploieșteni, cu o lovitură de cap bine plasată la colțul lung. Timișorenii au părut că ies mai bine montați de la vestiare, iar Szekely ratează prima ocazia de a marca măcar golul de onoare, după ce nu reușește să reia o minge din careul lui Pecanha. În minutul 57, același Szekely ratează o ocazie uriașă. Golgeterul lui Poli primește în careu, e singur cu goalkeeper-ul ploieștenilor, dar trage slab pe lângă acesta. Imediat, Mansour, trimis în teren în repriza secundă, reia în bară. Mutu intră și el în joc, dar, până la final, meciul n-a mai avut faze memorabile. Timișorenii pierd la scor de neprezentare, iar „lupii galbeni” urcă momentan pe treapta a doua a clasamentului, marcând cea de-a patra victorie consecutivă. (sursa foto: www.gsp.ro)

Share
Published by
Sabin Cara

Recent Posts

Nicolae Robu își schimbă părul, dar năravul, ba!

Câteva contestații depuse de cetățeni de bine ai acestui municipiu arată negru pe alb că…

8 minute ago

Iulius Town deschis în a doua zi de Paște. Află programul special al magazinelor tale favorite!

Ca în fiecare an, de Paşte, Iulius Town are un orar special. Sărbătorile pascale sunt…

29 de minute ago

O nouă campanie trimestrială de colectare gratuită a deșeurilor VOLUMINOASE din Zona 1 Rural a județului Timiș – 2024

Compania RETIM împreună cu ADID Timiș anunță începerea unei noi campanii de colectare gratuită a…

59 de minute ago

Actuala administrație, nevoită să se vadă înfrântă, după ce nu mai deține majoritatea în plenul CLT

Fragilitatea unei majorități pierdute de actuala administrație a primăriei Timișoara s-a văzut, marți, la ședința…

13 ore ago

Zeci de persoane, cercetate penal pentru constituire de grup infracţional, trafic de droguri şi alte fapte grave

Ieri, 29 aprilie, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Caraș-Severin, împreună cu procurori D.I.I.C.O.T.-…

16 ore ago