Alexa&co, și murati, si batuti mar de „lupii galbeni”, inca din prima repriza

Sâmbătă seară, timișorenii au dat pe pere ce au luat pe mere duminica trecută. Întorși victorioși din meciul cu Pandurii, jucătorii lui Dan Alexa au fost readuși rapid cu picioarele pe pământ: au încasat sec trei goluri încă din prima repriză cu Petrolul și n-au fost în stare să marcheze nici măcar punctul de onoare.

albin

Cu moralul ridicat după victoria de deplasare, de la Pandurii Tg. Jiu, Alexa&co au avut parte de o primă repriză de coșmar acasă, în fața Petrolului. Răzvan Lucescu l-a ținut pe Mutu pe bancă până în repriza a doua, iar spectatorii l-au aplaudat la scenă deschisă, înainte de fluierul de start, pe Ianis Zicu, unul dintre jucătorii iubiți la Timișoara. El n-a fost însă introdus în teren deloc. După primele minute de tatonare, în care gazdele au părut mai concentrate la joc, iar Mera s-a remarcat la două faze, a început dezastrul. În minutul 18, Petrolul are o lovitură liberă din lateral, Morariju se luptă pentu minge cu Tamuz în careu, primește cartonaș galben, iar Tudor arată fără ezitare punctul cu var. Timișorenii contestă decizia, arbitrul rămâne impasibil, Albin nu ratează și e 1-0 pentru Petrolul. Oaspeții speculează șocul timișorenilor, iar Teixeira șutează din marginea careului, din fericire peste poarta lui Nuno Claro. Vine și replica gazdelor, cu Trandu care își încearcă norocul de la distanță, dar șutul trece mult peste. În minutul 38, același Albin reia o centrare primită de la Tamuz, Nuno Claro respinge, însă mingea ajunge în poartă: 0-2. Pe final de repriză, gazdele sunt pe niciunde, iar Gerardo Alves face 3-0 pentru ploieșteni, cu o lovitură de cap bine plasată la colțul lung. Timișorenii au părut că ies mai bine montați de la vestiare, iar Szekely ratează prima ocazia de a marca măcar golul de onoare, după ce nu reușește să reia o minge din careul lui Pecanha. În minutul 57, același Szekely ratează o ocazie uriașă. Golgeterul lui Poli primește în careu, e singur cu goalkeeper-ul ploieștenilor, dar trage slab pe lângă acesta. Imediat, Mansour, trimis în teren în repriza secundă, reia în bară. Mutu intră și el în joc, dar, până la final, meciul n-a mai avut faze memorabile. Timișorenii pierd la scor de neprezentare, iar „lupii galbeni” urcă momentan pe treapta a doua a clasamentului, marcând cea de-a patra victorie consecutivă. (sursa foto: www.gsp.ro)

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

27 comentarii pentru acest articol

adica a spus: (mai 3rd, 2014 at 22:17 )

adica recas

INO THE PERFECT SPIRIT OF TRUTH AND LIFE a spus: (mai 3rd, 2014 at 22:32 )

VAI DE POLI TIMIȘOARA!CU ALEXA ZERO VALOARE ȘI FOTBAL DE TOATÂ JENA!SCHIMBĂRI RADICALE DIN VARĂ!

INO THE PERFECT SPIRIT OF TRUTH AND LIFE!

Batranu'l a spus: (mai 3rd, 2014 at 22:51 )

Fruncea curului!!! lasa ca-i umfla Robu cu 7 milioane de lei!!!Pentru ce???niste labali ieftini,numai ifose,vedetisme,in rest zero talente!!!

fan albviolet a spus: (mai 3rd, 2014 at 22:59 )

Poli a jucat,joaca si va juca in Alb-Violet.
Astia in alb-negru(mai mult negru) nici ca joc nici ca spirit nu se aseamana cu Poli.
Fortza Timisoara.

3 goluri mincinoase! a spus: (mai 3rd, 2014 at 23:14 )

primul gol 11m inventat, al doilea gol fault in atac, iar al 3-lea cu trei oameni 2m in offside! In multe campionate, multe echipe mai bune, bat la fotbal alte echipe mai slabe,dar in general fara concursul total al asa zisilor arbitri, in Romanica insa, totul e altfel…..

pif a spus: (mai 4th, 2014 at 00:49 )

era greu cu Petrolul, numai din pressing e greu de batut, iti trebuie si noroc cu carul. ceea ce azi n-am avut, din contra, cu arbitrajul lui Tudor la acel 11 m….daca s-ar da intotdeauna asa penaltyuri s-ar incheia meciurile cam 11-10. dar astea sint arbitraje tip Tudor, in nota obisnuita. in fata unei echipe ca Petrolul revii destul de greu. dar sa nu uitam ca de la Swensea au luat 6-0. egal, trebuie jucat mai departe si facut inca 4 puncte. singurul de care imi pare rau ca nu joaca e Seroni, si se vede. Roman in locul lui Hasani a fost OK, in rest ora adevarului e la Galati si cu Ceahlaul la Timisoara.

INO THE PERFECT SPIRIT OF TRUTH AND LIFE a spus: (mai 4th, 2014 at 02:16 )

FACEȚI BANATUL DE RUȘINE!DU TE DRACU ALEXA ȘI TIM! ROBU SIGUR NU TE MAI VOTEAZĂ NIMENI DACĂ POLI TOT AȘA MERGE!

INO THE PERFECT SPIRIT OF TRUTH AND LIFE!

3 goluri mincinoase! a spus: (mai 4th, 2014 at 08:09 )

primul gol=11m inventat,al 2 lea gol=fault in atac,al 3 lea offside vizibil din satelit! Nua fost sa fie nici un gol cinstit, ca de ex la brasov-dinamo 2-0!

Blatter a spus: (mai 4th, 2014 at 10:50 )

Sa vina idiotul care a scris ca nu a fost blat la pandurii, sa ne explice despre valoarea axului.

adica herzog a spus: (mai 4th, 2014 at 10:57 )

adica horza,adica honcea

adica belintz a spus: (mai 4th, 2014 at 10:57 )

adica gottlob

adica 1% a spus: (mai 4th, 2014 at 10:58 )

adica 1% in sondaje !

NIMENI ?!? a spus: (mai 4th, 2014 at 11:28 )

chiar nimeni nu a observat ca gazonul a fost super?

NIMENI ?!? a spus: (mai 4th, 2014 at 11:29 )

chiar nimeni nu a observat ca micuta galerie a cantat tot meciul? e drept ca fara textile!

NIMENI ?!? a spus: (mai 4th, 2014 at 11:30 )

chiar nimeni nu a observat ca la sfarsit, cei care au ramas e drept au strigat POLI-POLI-POLI?

Omu' Nou a spus: (mai 4th, 2014 at 11:31 )

Cam la acelasi scor va pierde PNL-ul in alegerile din25 mai. Va fi 3-0 pentru PSD + Colegiul 3 va fi castigat de dr.Birsasteanu. robu este in cadere libera , la fel si cei care se pozeaza cu el peste tot in Timisoara…….

DA ! a spus: (mai 4th, 2014 at 11:31 )

avem o presa corecta,atenta si obiectiva! Mare noroc pe timisoreni!

INO THE PERFECT SPIRIT OF TRUTH AND LIFE a spus: (mai 4th, 2014 at 12:49 )

BLATURI! DINAMO-BRAȘOV!ALEXA -OUT! TIM ADUCI CEVA PORTUGHEZI ÎN VARĂ SAU OUT! LA TIMIȘOARA FOTBALUL ESTE ÎN DERIVĂ ȘI TOTUL PLEACĂ DE LA FELUL ÎN CARE SÎNT INVESTIȚI BANI!

INO THE PERFECT SPIRIT OF TRUTH AND LIFE!

@Omu"Nou a spus: (mai 4th, 2014 at 13:55 )

U.E. pentru toata clasa politica din Romania si Timisoara si pt toti labagii care mai cred in ea !

pif a spus: (mai 4th, 2014 at 15:27 )

se pare ca ultimii patroni ai Ligi 1, de tip non-primarie au coalizat din nou la Brasov 2-0 impotriva liu Dinamo si tot la Brasov 2-1 cu Astra, ca doar cum se „esprima” romul sef a Astrei „brasovenilor le trebuie punctele mai mult decit noua”. FRF nu stie si nu a auzit nimic, nu are dovezi , cine le are sa le aduca, etc. acelasi joc ca pe vremea lui M.Sandu in urma caruia au fost inchisi 8 dintre oamenii cei mai importanti ai Ligii 1 si nimeni nu a stiut de nimic, dar absolut nimic. chiar condamnarile sint privite ca o nedreptate care se face, ca doar Becali superpaiata si verii au tot dreptul sa fure cam ce vor in fotbalul romanesc in lipsa unei organizari care ar trebui sa fie facuta de federatie. Duru e cireasa de pe tort, ce debiteaza asta e uluitor.

@blatter a spus: (mai 4th, 2014 at 15:28 )

Normal ca a fost BL:AT la Dumbravita-ASU Poli-tic 2-4,orice idiot,chiar si tu ai observat!

@fanalbviolet a spus: (mai 4th, 2014 at 15:30 )

ce o sa faceti cand vine RIPENSIA in GALBEN-ROSU ?

@fanalbviolet a spus: (mai 4th, 2014 at 15:32 )

bey tantalaule, pe la sate multi joaca in alb violet:Bazos,Sanicolausi altii

nelamuritul a spus: (mai 4th, 2014 at 15:55 )

in camp. satesc dece sa tin eu cu poli si nu cu echipa din satul bunicilor mei:Chisoda?

o intrebare intrebatoare a spus: (mai 4th, 2014 at 16:35 )

ce va face asu Poli-tic, daca cei de la Gataia nu vor accepta blatul, ca tot veni vorba de cinste si curatenie in fotbal?

Mitica cel fara de liga a spus: (mai 4th, 2014 at 19:19 )

am vazut Tg.Mures-Craiova, unde desi era derbiul ligii a II-a au fost mai putini spectatori ca la Poli, dar am vazut si 3 tzepe: supermegatzeapa Sepsi,tzeapa Izvoranu si tzepushika Vatajelu!

INO THE PERFECT SPIRIT OF TRUTH AND LIFE a spus: (mai 5th, 2014 at 01:15 )

A AJUNS FRF PE MÎNA ȘOLDOVENYLOR! MAI PROȘTI DE UNDE!?? TRĂIASCĂ BLATUL ȘI BANATUL CĂ DE ACOLO VINE MATUL!!

INO THE PERFECT SPIRIT OF TRUTH AND LIFE!

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

sorin predescu

Un vechi liberal cheamă la vot împotriva lui Nicolae Robu: lipsă de caracter și satisfacție în a face rău

Sorin Predescu, Directorul Direcției Județene pentru Cultură Timiș, i-a făcut o caracterizare pe Facebook fostului primar Nicolae Robu:  lipsă de caracter și satisfacție în a face rău. “N-am chef să râdă toată țara de noi că l-am ales primar pe Robu, n-am chef să le explic la copii că asta e, a fi ridicol și...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Un vechi liberal cheamă la vot împotriva lui Nicolae Robu: lipsă de caracter și satisfacție în a face rău
isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Când un simplu hobby devine o pasiune adevărată şi apoi un stil de viaţă! Antonia Andreea Maliţa, campionă naţionala la crossfit

Este una din cele mai apreciate persoane din lumea fitness-ului bănăţean. Antrenoare personală cu stil şi legendă naţională în crossfit. Vorbim despre Antonia Andreea Maliţa, sportivă pur-sânge. „De loc sunt din Reșița sau cum îl mai știu unii ”satul cu tramvaie”, locul acela prin care treci să mergi la Văliug. Am practicat sportul de mică...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Când un simplu hobby devine o pasiune adevărată şi apoi un stil de viaţă! Antonia Andreea Maliţa, campionă naţionala la crossfit
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

Se pregătește o nouă ediție a Salonului Industriei Ușoare, dedicată sărbătorilor pascale

La Timișoara se va desfășura o nouă ediție a Salonului Industrie Ușoare, una dedicată sărbătorilor pascale. Organizatorii au decis susținerea acestei ediții având în vedere succesul de care se bucură evenimentul în rândul publicului timișorean și la solicitarea expozanților tradiționali, urmând să aibă loc în perioada 24 – 28 aprilie, în organizarea Camerei de Comerț,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Se pregătește o nouă ediție a Salonului Industriei Ușoare, dedicată sărbătorilor pascale

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

La Timișoara se va desfășura o nouă ediție a Salonului Industrie Ușoare, una dedicată sărbătorilor pascale. Organizatorii au decis susținerea acestei ediții având în vedere succesul de care se bucură evenimentul în rândul publicului timișorean și la solicitarea expozanților tradiționali, urmând să aibă loc în perioada 24 – 28 aprilie, în organizarea Camerei de Comerț,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Se pregătește o nouă ediție a Salonului Industriei Ușoare, dedicată sărbătorilor pascale
Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Timișoara a organizat miercuri, la Universitatea Ştiinţele Vieţii din Timişoara, o conferință de prezentare a proiectului „Climat mai sigur în zona de frontieră româno-sârbă.”. Proiectul este în valoare financiară de 13,8 milioane de euro , fiind cofinanțat de Uniunea Europeană cu 85% din total. La conferinţă au participat reprezentanți...
Citeşte tot articolul Citeste articolul „Climat mai sigur în zona de frontieră româno-sârbă”. Proiect transfrontalier de importanţă strategică, prezentat la Timişoara
Este una din cele mai apreciate persoane din lumea fitness-ului bănăţean. Antrenoare personală cu stil şi legendă naţională în crossfit. Vorbim despre Antonia Andreea Maliţa, sportivă pur-sânge. „De loc sunt din Reșița sau cum îl mai știu unii ”satul cu tramvaie”, locul acela prin care treci să mergi la Văliug. Am practicat sportul de mică...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Când un simplu hobby devine o pasiune adevărată şi apoi un stil de viaţă! Antonia Andreea Maliţa, campionă naţionala la crossfit
Sorin Predescu, Directorul Direcției Județene pentru Cultură Timiș, i-a făcut o caracterizare pe Facebook fostului primar Nicolae Robu:  lipsă de caracter și satisfacție în a face rău. “N-am chef să râdă toată țara de noi că l-am ales primar pe Robu, n-am chef să le explic la copii că asta e, a fi ridicol și...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Un vechi liberal cheamă la vot împotriva lui Nicolae Robu: lipsă de caracter și satisfacție în a face rău
Comisia de selecție și evaluare constituită la nivelul Consiliului Județean Timiș a stabilit beneficiarii și proiectele din domeniul activității sportive, care vor fi finanțate din bugetul județului. Cea mai mare parte a cererilor au fost aprobate, câteva nu au întrunit punctajul și condițiile cerute. Suma totală acordată este de 3,250 milioane de lei, fiind stabilită...
Citeşte tot articolul Citeste articolul CJ Timiș a decis cum se împart banii pentru activități sportive
Peste două luni, Primăria Timișoara va putea pregăti licitația pentru desemnarea unei firme care să realizeze  Centrul de colectare separată a deșeurilor prin aport voluntar. Instituția a semnat contractul pentru proiectarea acestui centru, care va prelua 13 tipuri de deșeuri. Prin contract va fi elaborat studiul de fezabilitate (SF) și proiectul tehnic (PT), totodată se...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Un pas mic pentru un proiect mare. Centrul de predare a deșeurilor, care va fi amenajat pe 2,5 hectare are proiectant
Primarul Dominic Fritz afirmă că, dacă pe vremea lui Nicolae Robu, societatea Colterm a fost căpuşată de clici de partid, acum funcționează pentru timişoreni. Fritz îi răspunde astfel fostului primar care, zilele trecute, a prezentat un grafic pe care l-a denumit “situaţia reală de la COLTERM”. Dominic Fritz afirmă că Nicolae Robu dezinformează din nou,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Dominic Fritz reacţionează: Pe vremea lui Robu Colterm a funcționat pentru a fi căpușat de clici de partid
De vineri, 19 aprilie, operele artiștilor români și islandezi realizate în cadrul proiectului de revitalizare a Conacului Mocioni vor fi expuse la Centrul Multifuncțional Bastion. Astfel, după trei săptămâni de expunere pe simezele din capitala Islandei, expoziția eveniment despre Conacul Mocioni revine acasă. Intitulată „Heritage of the past-Future of the Community”, expoziția cuprinde lucrări de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Expoziția dedicată reabilitării Conacului Mocioni revine acasă, pe simeze la Centrul Multifuncțional Bastion/Foto
Din 29 aprilie devine efectiv funcțională obțiunea de a se rezolva online operațiunea de a obține o autorizație de construire, la Primăria Timișoara. Cei care vor depune primele trei astfel de cereri vor fi extrem de fericiți, primele trei solicitări depuse în format digital pentru obținerea autorizației de construire, vor fi operate cu prioritate, fără...
Citeşte tot articolul Citeste articolul La Timișoara devine funcțională rezolvarea online a cererilor pentru autorizația de construire. Primii trei solicitanți, tratați cu prioritate, fără taxe
Top