Categories: Sport

Cui ii va canta Cocosul din Ortisoara? Politehnicii sau liderului CS Ghiroda?

Trei etape au mai rămas până la finalul Ligii a IV-a Timiş, iar lupta pentru câştigarea seriei este departe de a fi încheiată. Politehnica Timişoara, principala favorită la câştigarea seriei până acum câteva etape, are nevoie, pe lângă câştigarea celor trei jocuri, şi de ajutorul viitorilor adversari ai celor de la CS Ghiroda, actualul lider. CFR Timişoara, Cocoşul Orţişoara şi Progresul Racoviţa sunt următoarele adversare în care timişoreni îşi pun speranţele că vor încurca actualul lider al Ligii a IV-a.

Cocoşul Orţişoara pare cel mai dificil adversar pentru echipa lui Alin Miloş. Chiar dacă echipa din Orţişoara este în a doua jumătate a clasamentului, aici evoluează câţiva fotbalişti cu experienţă care ar putea face diferenţa în faţa oricărui adversar din judeţul Timiş. Cel mai important jucător este Marius Postolache, fotbalist cu prezenţe în primul eşalon în tricoul celor de la Sportul Studenţesc şi Viitorul Sibiu. Mijlocaşul de 30 de ani este cel mai în formă fotbalist al echipei pregătite de Ghiţă Chimiuc şi va face tot ce-i stă în putinţă să-i încurce pe cei de la Ghiroda, mai ales că a făcut parte din galeria Politehnicii Timişoara. Marius Postolache a intrat în istoria fotbalului românesc după ce a dat în vileag în premieră mafia pariurilor din fotbalul mioritic în septembrie 2012, perioadă în care îmbrăca tricoul celor de la Voinţa Sibiu. În loc ca mărturia lui Postolache să se soldeze cu anchete minuţioase din partea şefilor din fruntea fotbalului românesc, acesta a fost ignorat. Mai mult, fotbalistul timişorean a avut de suferit în urma mărturiilor sale, echipele din primele două eşaloane ferindu-se să-i mai ofere vreun angajament. A fost nevoit, de dragul fotbalului, să se întoarcă în judeţul Timiş pentru a juca în Liga a IV-a Timiş, la Cocoşul Orţişoara. Cunoscut pentru corectitudinea sa când intră pe terenul de joc, Postolache va fi un adversar extrem de incomod inclusiv pentru Politehnica Timişoara, echipă susţinută de cei mai mulţi din foştii săi colegi de galerie. Cele două formaţii se întâlnesc joi, pe terenul celor de la Orţişoara, în penultima etapă urmând să evolueze Cocoşul pe terenul celor de la CS Ghiroda. (sursa foto: www.gsp.ro)

Share
Published by
Cosmin Bradu

Recent Posts

Un şofer de taxi, principalul ajutor pentru traficanţii de migranţi, care au şi rănit doi poliţişti de frontieră

În cadrul cercetărilor privind persoanele implicate în activitatea de migrației ilegală din noaptea de 1…

11 ore ago

Dumbrăviţa vrea să se salveze în Vinerea Mare

Divizionara secundă de fotbal CSC Dumbrăviţa se pregătește de ultima deplasare din actualul sezon de…

12 ore ago

Juniorii 2 de la Poli merg la turneul final de opt echipe la handbal

Echipa de juniori 2 a SCM Poli Timişoara a încheiat meciurile din Grupa Valoare 4.…

12 ore ago

În piețele Doina și 700 se vor face reparații

Municipalitatea timișoreană anunță că în două dintre piețele din oraș vor fi executate o serie…

17 ore ago

Deputatul FDGR Ovidiu Ganţ: Pentru mine echipa câştigătoare pentru Timişoara şi Timiş este Dominic Fritz – Alfred Simonis

Timişoreanul Ovidiu Ganţ, deputat din partea Forumului Democrat al Germanilor din România (FDGR), afirmă că…

17 ore ago

Investiţii importante în campusul verde şi inteligent al UPT din inima Timişoarei

Paşi concreţi pentru un campus cu adevărat al viitorului. Anul 2023, în care s-au aniversat…

18 ore ago