Categories: Sport

Politehnica Timisoara si CS Ghiroda, acuze reciproce legate de premierea adversarilor

Politehnica Timişoara şi CS Ghiroda, cele două echipe care se bat pentru câştigarea seriei Ligii a IV-a Timiş, se acuză reciproc că îşi plătesc adversarii direcţi pentru a „muri” pe teren. Fiecare tabără susţine că are date concrete despre astfel de operaţiuni, dar, până acum, acuzele nu au fost însoţite şi de dovezi, fie că vorbim despre Politehnica Timişoara sau despre CS Ghiroda.

Cei de la Politehnica îi suspectează pe contracandidaţii de la CS Ghiroda că au mers cu bani la echipele Pobeda Dudeştii Vechi şi Progresul Gătaia, echipe pe care trupa lui Codrea nu a reuşit să le învingă, remizând cu ambele. 8.000 de lei, spun surse din apropierea Politehnicii Timişoara, le-ar fi dat CS Ghiroda bulgarilor de la Pobeda Dudeştii Vechi, în timp ce, spun aceleaşi surse, fiecare jucător de la Progresul Gătaia s-a ales cu 300 de lei în urma remizei de pe teren propriu cu Politehnica. Pe lângă cele două echipe, echipa din Ghiroda este suspectată că ar mai fi umblat după modelul „valiza cu bani” şi la alte echipe din serie, fără să se precizeze vreo sumă concretă.

De cealaltă parte, surse din apropierea celor de la CS Ghiroda afirmă că şi Politehnica Timişoara ar fi umblat cu bani la adversarii echipei din localitatea învecinată cu Timişoara. Ar fi vorba despre CFR Timişoara, fotbalişti care ar fi urmat să fie recompensaţi cu câte 300 de lei dacă ar fi încurcat echipa din Ghiroda. Pe lângă suma de 300 de lei, jucătorii de la Gara Mare ar mai fi avut un bonus care consta într-o masă oferită la un restaurant din Timişora. Şi jucătorii celor de la Cocoşul Orţişoara, spun aceleaşi surse, ar fi urmat să fie recompensaţi de contracandidata Ghirodei cu câte 800 de lei.

Cele două echipe se suspectează reciproc şi când vine vorba de unele jocuri în care au fost direct angrenate. Este vorba despre meciurile CS Ghiroda – Progresul Gătaia, respectiv Cocoşul Orţişoara – Politehnica Timişoara. Progresul Gătaia şi Cocoşul Orţişoara, adversarii celor două formaţii, au fost acuzaţi că nu s-ar prea fi omorât pe teren în aceste jocuri. Culmea e că jucătorii de la Progresul Gătaia au „murit” pe teren în jocul cu Politehnica Timişoara, aceeaşi atitudine având-o şi jucătorii de la Cocoşul Orţişoara în jocul cu CS Ghiroda.

Până la urmă, în ciuda faptului că s-a discutat despre aceste fapte, totul rămâne doar la nivel de zvon, şi de-o parte, şi de cealaltă. Să mai spunem că mulţi dintre suporterii Politehnicii Timişoara nu agreează deloc gestul celor de la FC Chişoda de a se retrage din competiţie cu două etape înainte de finalul sezonului, gest care avantajează echipa lor în detrimentul CS Ghiroda. Se pare chiar că mai mulţi suporteri ar fi luat decizia de a plăti cheltuielile formaţiei din Chişoda în ultimele două etape, pentru a înlătura orice suspiciune legată de implicarea lor în această ecuaţie, dar s-au lovit de refuzul oficialilor chişodeni, care, spun ei, doresc să-i ofere astfel o lecţie primarului Ionel Toma.

Share
Published by
Cosmin Bradu

Recent Posts

Resetarea la Poli

Scriam nu demult că „proiectul Poli” la fotbal nu mișcă nici măcar în campanile electorală,…

14 minute ago

Sonique va cânta la Timișoara de Ziua Europei

Timișoara va avea un program plin, joi 9 mai, cu ocazia Zilei Europei. Casa de…

13 ore ago

Alin Nica, lansat oficial în lupta pentru șefia Consiliului Județean Timiș

Sâmbătă, Alin Nica a beneficiat, la rândul său, de o lansare oficială a candidaturii la…

13 ore ago

Dumbrăviţa mai pierde o şansă de salvare, după eşecul cu Metaloglobus şi mai are doar 3 puncte avans

Suspansul se menţine în lupta pentru salvarea de la retrogradare în Grupa A din play-out-ul…

18 ore ago

Dinamo, rămâne un coşmar pentru orice echipă din Timişoara. Înfrângere în faţa rivalului la rugby

SCM USV Timişoara a pierdut astăzi, în cadrul etapei a III-a a Ligii naţionale de…

19 ore ago

După Paşte încep lucrările la extindere a grădiniţei din Ghiroda

În curând vor demara lucrările pentru extinderea grădiniței din Ghiroda, pentru ca la toamnă aceasta…

19 ore ago