Categories: Poli Timisoara

Aproape 20 de jucatori pleaca de la Poli in aceasta vara

Indiferent de eşalonul în care Poli va evolua sezonul viitor, lotul va fi remaniat aproape în totalitate de preşedintele Ioan Timofte şi antrenorul Dan Alexa. Pe lista celor doi se află aproape 20 de jucători. Mulţi dintre aceştia îşi încheie conturile cu Poli în această vară, expirându-le contractele.

Portarii Valentin Coca şi Mario Kirev, fundaşii Ioan Mera, Marko Mrovici, Aleksandar Petrovic, Florin Nohai, Alin Dobrosavlevici şi Ion Dragu, mijlocaşii Edon Hasani, Esmir Ahemetovic, Alin Roman şi Nicolas Gorobsov şi atacanţii Guye Mansour, Jose Furtado, Marius Staicu şi Fabian Himcinschi au avut înţelegeri cu clubul timişorean până în vara aceasta. Cei mai mulţi dintre ei nu se vor mai regăsi în lotul cu care Poli va juca în sezonul viitor. Excepţie ar putea să facă Ioan Mera, Edon Hasani şi Alin Roman. Pe lista disponibilizaţilor are şanse mari să apară şi Nuno Claro, „veteranul” din poarta timişorenilor, căruia conducerea clubului, prin preşedintele Ioan Timofte, i-a propus rezilierea contractului, fiind considerat, la cei 37 de ani, prea în vârstă pentru proiectul de întinerire a lotului.

La capitolul sosiri, cea mai răsunătoare ar putea fi revenirea la Timişoara a atacantului Gigel Bucur, fotbalist care a evoluat în ultimii ani în prima ligă din Rusia. Fostul golgheter al Ligii I ar veni la Poli pentru a-l ajuta pe Dan Alexa, cu care este prieten foarte bun. Ioan Timofte a tatonat terenul în Portugalia, unde a stat o perioadă pentru a urmări şi discuta cu jucători care ar putea fi transferaţi la Poli. Din zonă ar putea fi aduşi Radu (mijlocaş) şi Hodiş (atacant), ambii de la Mama Mia Becicherecu Mic, şi ar putea reveni, de la FC Caransebeş, nou promovată în eşalonul second, mijlocaşii Artean şi Constantinescu.

Share
Published by
Sabin Cara

Recent Posts

Zeci de persoane, cercetate penal pentru constituire de grup infracţional, trafic de droguri şi alte fapte grave

Ieri, 29 aprilie, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Caraș-Severin, împreună cu procurori D.I.I.C.O.T.-…

36 de minute ago

Primăria Timișoara începe munca la noul adăpost pentru câini

În ședința extraordinară a Consiliului Local de astăzi, s-a aprobat Planul Urbanistic Zonal pentru construirea…

2 ore ago

Spectacol total în derby-ul campionatului. CFR învinge campioana şi şi-a asigurat meciul pentru aurul naţional

Marţi, de la o oră neconvenţională, 12, s-a disputat un meci important din cadrul play-off-ului…

2 ore ago

Uite cum să alegi un lampadar potrivit pentru orice cameră

Ai terminat de decorat casa. Ai ales vopseaua și covorul, ai așezat canapeaua și ai…

3 ore ago

Dominic Fritz anunţă lucrări pentru modernizarea zonei Badea Cârţan

Primarul Dominic Fritz a fost în Piaţa Badea Cârţan, anunţând că au fost demarate lucrări…

4 ore ago

La Timișoara va avea loc CyberTM, primul eveniment regional de securitate, destinat IMM

Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest va fi parte din  organizarea primului eveniment regional de cybersecurity…

6 ore ago