Categories: Politica

Robu a discutat „asa, un pic” cu Bojin despre problemele care „ard”

Președintele Consiliului Județean Timiș, Titu Bojin, și primarul Nicolae Robu s-au întâlnit, vineri după-amiază, pentru a discuta, teoretic, subiecte care „ard”. Nu s-au luat însă niciun fel de decizii importante, iar foștii parteneri de alianță și-au reproșat diverse lucruri. În aceste condiții, atât Poli, cât și proiectele Timișului trebuie să mai aștepte.

Cei doi foști aliați n-au fost prea darnici cu detaliile despre întâlnirea lor. „Am discutat despre tot ceea ce interesează județul și municipiul Timișoara. Am vorbit despre proiectele care sunt în derulare în Timișoara și în județ, activitatea administrativă, sănătate, sport. Deocamdată nu am pus nimic pe hârtie. Urmează să mai avem în perioada următoare întâlniri în funcție de cum decurg lucrurile și dacă Poli rămâne în divizia națională sau rămâne în B. Nu am discutat nici despre oameni, nici despre finanțare”, ne-a declarat Titu Bojin. Nicolae Robu ne-a confirmat și el a discutat cu Titu Bojin. „Ne-am întâlnit așa, un pic. Am discutat, așa, în trecere, și despre Poli, dar nu am hotărât nimic. Nu am luat nicio hotărâre cu privire la niciun subiect”, ne-a spus primarul.

Bojin și Robu au recunoscut totuși că unul dintre subiecte a fost ședința consiliului local din 6 iunie și chiar și-au reproșat unele lucruri. „Am discutat, dar nu la nivel de detaliu, am reproșat unul celuilalt că s-a ajuns aici. Eu i-am spus: «crezi că era cazul să faceți ce ați făcut?». El a spus: «păi noi am făcut, pentru că voi v-ați aliat cu alții». Titu Bojin îl apreciază pe Dan Diaconu și îl apreciază și pe Marian Vasile, dar a fost un joc politic. Nu vreau să mai comentez, am depășit momentul. Cred că nu trebuie să se mai întâmple astfel de lucruri”, ne-a declarat Nicolae Robu. Un lucru este cert: atât liberalul cât și social-democratul vor să lase cearta la o parte. „Ne străduim împreună să găsim cea mai bună variantă de colaborare pentru a realiza proiectele pe care le-am promis împreună în campanie”, a afirmat Titu Bojin. Cum va fi această „colaborare” rămâne de văzut, în condițiile în care liberalii au interzis de la partid să mai facă vreun fel de alianță cu social-democrații. Totul, sub amenințarea excluderii din partid.

Share
Published by
Dariana Bratu

Recent Posts

Cinci infracţiuni dintr-o lovitură! Recordul de nedorit al unui tânăr certat cu bunul simţ şi legea

Sâmbătă seara, polițiștii Biroului Rutier Timișoara au fost sesizati prin apel 112, în jurul orei…

4 ore ago

Lucrările la Centura Sud au depășit pragul de 80 la sută din total/Foto

Luna iulie ca termen pentru finalizarea lucrărilor la Centura Sud de ocolire a Timișoarei va…

8 ore ago

A fost demarată licitația pentru noul pod de la Tapia

Administrația județeană a lansat, în sfârșit, licitația pentru realizarea unui nou pod peste canalul existent…

8 ore ago

Se lucrează la reabilitarea și dublarea căii ferate dintre Lugoj și Timișoara

Lucrările la mult așteptata reabilitare a căii ferate dintre Caransebeș și Arad, care include și…

9 ore ago

Mutare surprinzătoare la Prefectura Timiş. Subprefectul Ovidiu Drăgănescu va fi schimbat cu Sorina Ciurlea, şefa femeilor PNL

Potrivit unor surse din PNL, Ovidiu Drăgănecu va fi demis din funcţia de subprefect, în…

9 ore ago

Ghiroda, victorie importantă la Filiaşi. Poli pierde acasă cu Bihorul

Liga 3 a ajuns la runda a 5-a din play-off şi play-out. Ghiroda continuă să…

10 ore ago