Categories: AlegeriUltima ora

Disperare mare: Victor Ponta, sustinut de familia Iacob Ridzi

Victor Ponta are noi susținători în campania electorală. Este vorba de familia Tiberiu și Monica Iacob Ridzi, cu ultima fiind și colegă de grup prlamentar. În urmă cu ceva ani, pentru Ponta, Monica Iacob Ridzi era o persoană care „comitea consecvent fapte de natură penală, deturna bani publici, se îmbogățea din bani publici, totul sub protecția lui Traian Băsescu”.

Municipiul Petroșani a ajuns împânzit de bannere și fluturașe, în care candidatul PSD la alegerile prezidențiale, Victor Ponta, este susținut cu toată tăria de primarul acestei localități, Tiberiu Iacob Ridzi. Cu câteva zile în urmă, pe 22 octombrie, la pachet cu soția sa, mult mai celebra Monica Iacob Ridzi, edilul Petroșaniului a trecut la UNPR, aliatul PSD. Cum acest partid nu are grup parlamentar, Monica Iacob Ridzi este colegă de grup cu deputatul Victor Ponta, unul și același cu premierul Victor Ponta. „Votați Victor Ponta președinte! Este singurul candidat care ne poate garanta că nu ne vom întoarce niciodată la tăierile de pensii și salarii din timpul guvernării PDL! În spatele candidatului Klaus Iohannis se află oamenii lui Băsescu, cei care au distrus această țară: Blaga, Roberta Anastase, Videanu, Blejnar și ceilalți…”, se arată în fluturașii semnați de primarul Iacob Ridzi. Care a fost ales edil de mai multe ori pe lista PDL, partid pe care l-a slujit ani la rândul, cot la cot cu consoarta sa..
Dar și mai interesantă este părerea pe care Victor Ponta o avea, nu cu mult timp în urmă, vizavi de soția primarului. În decembrie 2010, actualul premier afirma că Traian Băsescu o protejează pe Monica Ridzi „astfel încât să nu spună că Elena Băsescu a beneficiat de banii deturnați”. „Din păcate, când te gândești la Roberta Anastase, la Monica Iacob Ridzi, la Raluca Turcan – sunt doamne și domnișoare în politică promovate de Traian Băsescu care comit consecvent fapte de natură penală, deturnează bani publici, se îmbogățesc din bani publici, totul sub protecția lui Traian Băsescu”, mai spunea Ponta în aceeași perioadă. În ianuarie 2014, Monica Iacob Ridzi a fost condamnată de Înalta Curte de Casație și Justiție la cinci ani de închisoare cu executare, sentința nefiind însă definitivă. În disperare de cauză și în goană după voturi se pare că Ponta a reevaluat-o total pe cea care „comitea consecvent fapte de natură penală, deturna bani publici, se îmbogățea din bani publici”. (sursa foto: www.tolo.ro)

Share
Published by
Iulia Avram

Recent Posts

La Timişoara şi în alte patru oraşe se vor înfiinţa „clase” de fotbal feminin, la şcoală

Fotbalul feminin a luat o amploare importantă în țara noastră chiar dacă nivelul este în…

10 ore ago

Bărbat găsit mort în casă în prima zi de Paşte

Descoperire macabră în zi de sărbătoare. Polițiștii Secției 5 Urbane Timișoara au fost sesizați cu…

11 ore ago

Ţara noastră are aproape 5 milioane de pensionari. Care este pensia medie

Un număr de 4.748.274 de pensionari era înregistrat în aprilie 2024 în România, cu 4.274…

12 ore ago

România renaşte la gimnastică de Paşte! Două medalii europene pentru Sabrina Voinea

Medalii, finale şi evoluţii bune! Dar şi multă speranţă! Sabrina Maneca Voinea (16 ani) a…

14 ore ago

Pastorala de Paşti a PS Ioan Călin Bot, episcopul greco-catolic de Lugoj

Scrisoare Pastorală la Sărbătoarea Învierii Domnului 2024 † IOAN Din mila lui Dumnezeu, prin grația…

19 ore ago

Pastorala de Învierea Domnului a IPS Ioan Selejan, Mitropolitul Banatului

† IOAN, Din mila lui Dumnezeu, Arhiepiscop al Timișoarei și Mitropolit al Banatului Iubitului nostru…

19 ore ago