Arhiva pentru eticheta: monica iacob ridzi

Monica Iacob Ridzi, cinci ani dupa gratii

Monica Iacob Ridzi, cinci ani dupa gratii

Fostul ministru al Tineretului și Sportului, Monica Iacob Ridzi, a fost condamnată la cinci ani de închisoare cu executare de către completul cu cinci judecători al Înaltei Curți de Casație și Justiție. În prima instanță, Iacob Ridzi primise tot cinci ani de închisoare, fiind acuzată de abuz în serviciu în dosarul 2 mai – Ziua Tineretului.

Disperare mare: Victor Ponta, sustinut de familia Iacob Ridzi

Victor Ponta are noi susținători în campania electorală. Este vorba de familia Tiberiu și Monica Iacob Ridzi, cu ultima fiind și colegă de grup prlamentar. În urmă cu ceva ani, pentru Ponta, Monica Iacob Ridzi era o persoană care „comitea consecvent fapte de natură penală, deturna bani publici, se îmbogățea din bani publici, totul sub protecția lui Traian Băsescu”.

Si politicienii plang cateodata. Dupa ce au ras destul

Ilustrul Relu Fenechiu a plâns. Fostul ministru a bocit în sala de judecată, în așteptarea unei sentințe, care foarte probabil îl va trimite după gratii vreme de câțiva ani. Actual deputat și vicepreședinte național al PNL, Fenechiu se numără printre cei mai bogați politicieni din România, dar și unul dintre cei mai influenți oameni din PNL, mulți foști sau actuali miniștri datorându-i ascensiunea.

Top