Categories: Primăria Timişoara

Dupa ce l-a dovedit ca minte, Robu spune ca Stoia a lasat „vraiste” in urma lui

Primarul NIcolae Robu îi cere public, de câteva săptămâni, viceprimarului Traian Stoia să-și aducă actele pentru dosarul de angajare. În ultimul plen, social-democratul i-a replicat că acum aude prima dată de așa ceva. Luni, primarul a adus nota internă emisă în martie pe această temă!

Primarul Nicolae Robu susținea, zilele trecute, chiar că instituția e pasibilă de amendă din partea ITM. Robu afirma, de asemenea, că l-a atenționat inclusiv în scris pe Stoia, însă fără vreun succes. Vineri, în plenul CL, cei doi s-au contrat din nou. Robu l-a somat public pe Stoia „să aducă diploma. Dacă nu are nu e problemă, că putem angaja şi oameni fără studii superioare”. Replica social-democratului aflat la un metru în drepta primarului a venit imediat: „Nu aţi cerut niciodată, e prima dată când o faceţi. Acum o să aduc, că aţi cerut-o”.

Luni, Nicolae Robu a revenit la acest subiect, cu actul care demonstrează că Stoia minte. „I-am cerut în plen viceprimarului să-și completeze dosarul, pentru că e gol. El trebuie să știe că, fiind angajat la o instituție, e nevoie să aibă și niște documente. I-am spus asta de multe ori, i-am transmis și în scris”, a spus primarul. El a făcut publică o notă internă datată 14 martie. Conform acesteia, lui Stoia i se cere ca, până pe 20 martie, să prezinte la Serviciul de resurse umane „cartea de identitate și alte acte de stare civilă, actele de studii, carnetul de muncă, decizia de pensie (…) documente necesare pentru completarea dosarului profesional personal în cadrul PMT”.

Robu admite totuși că nu știe dacă „scăparea” lui Stoia poate fi sancționată în vreun fel și l-a înțepat încă o dată pe social-democrat. „E vraiște în tot sectorul de care a răspuns. Se străduiește city managerul să facă ordine acum. Mare lucru nu am reușit să îndreptăm acolo, din cauza prestației viceprimarului”, a conchis edilul. Recent, Robu l-a lăsat pe Stoia fără Direcția Terenuri și Dotări Diverse, pe care a transferat-o în subordinea city managerului Sorin Drăgoi.

Share
Published by
Otilia Galescu

Recent Posts

Competiție de bodybuilding în premieră în România, întâlniri cu Iepurașul, premii și distracție, toate la Iulius Town Timișoara

România găzduiește în acest weekend, 26 – 27 aprilie, Campionatul Balcanic de Culturism și Fitness,…

2 ore ago

Timp de o lună, trafic închis pe două artere din Timişoara

În perioada 26.04.2024 – 25.05.2024, traficul rutier va fi închis, pentru executarea lucrărilor de întreținere…

3 ore ago

Primăria Timișoara vrea să mute canotorii la baza Agenției Naționale pentru Sport din Parcul Rozelor

Presat să găsească o locație pentru găzduirea canotorilor de la CSM Timișoara, după ce le-a…

13 ore ago

Primăria Timișoara reia demersul preluării rețelei de termoficare a orașului

Promovată în urmă cu ceva timp, dar lăsată deoparte din cauză că nu se putea…

13 ore ago

Alin Nica: În patru ani, Dominic a schimbat multe în Timișoara. PSD nu s-a schimbat, pericolul e acolo.

Alianța dreptei Unite este formată din susținători ai valorilor de dreapta și din oameni care…

16 ore ago

Şansa salvării vine sâmbătă

CSC Dumbrăviţa se află în fața unui nou joc ce îi poate asigura, din punct…

18 ore ago