Arhiva pentru eticheta: acte

Cetățenii vor fi notificați pentru a-și reînnoi actele, potrivit unui proiect de lege iniţiat de senatorul Raoul Trifan

Cetățenii vor fi notificați pentru a-și reînnoi actele, potrivit unui proiect de lege iniţiat de senatorul Raoul Trifan

Într-un demers menit să faciliteze viața cetățenilor și să reducă birocrația, senatorul USR de Timiş, Raoul Trifan, a propus un proiect de lege ce vizează instituirea unei obligații de notificare a cetățenilor cu privire la expirarea actelor personale esențiale, precum buletinul, pașaportul și permisul de conducere. În momentul de față, dacă o persoană este identificată

Obținerea documentelor de la RAR, doar cu programare prealabilă

Redobândirea Certificatului de Înmatriculare reținut la controlul tehnic în trafic, respectiv eliberarea duplicatului și înlocuirea Cărții de identitate și verificările necesare se vor putea face, la Registrul Auto Român, începând cu data de 15 noiembrie, doar cu o programare prealabilă. Prin urmare, nu vă mai puteți prezenta la reprezentanțele RAR fără ca înainte să intrați

Primaria Timisoara pastreaza secretomania (si) in cazul portii din Calea Aradului

Primăria Timișoara nu vrea să facă publice nici documentele care au stat la baza reabilitării porții de intrare dinspre Calea Aradului. Motivul invocat? Actele au fost ridicate de reprezentanții Inspectoratului de Stat în Construcții. Între timp, deși pe 18 septembrie, primarul Nicolae Robu spunea că va cere o expertiză, acest lucru nu s-a întâmplat.

Dupa ce l-a dovedit ca minte, Robu spune ca Stoia a lasat „vraiste” in urma lui

Primarul NIcolae Robu îi cere public, de câteva săptămâni, viceprimarului Traian Stoia să-și aducă actele pentru dosarul de angajare. În ultimul plen, social-democratul i-a replicat că acum aude prima dată de așa ceva. Luni, primarul a adus nota internă emisă în martie pe această temă!

Robu: As raspunde de ce semnez doar daca as cere ceva ilegal

Primarului Nicolae Robu i se pare normal să le spună subordonaților lui că răspund exclusiv dacă deciziile pe care i le aduc la semnat sunt ilegale. Edilul a explicat nota internă emisă săptămâna trecută, conform căreia el semnează, dar nu-și asumă răspunderea pentru nimic. Totuși, primarul vrea să fie atenționat dacă propunerile pe care le face încalcă legea.

Se prelungesc autorizatiile pentru taxi

Șoferii de taxi din Timișoara trebuie să se prezinte, în perioada imediat următoare, la primărie, pentru prelungirea valabilităţii autorizaţiilor. Conform legii, o autorizaţie taxi sau o copie conformă deţinută pentru un autovehicul poate fi prelungită, la cerere, pentru cinci ani, cu menţinerea obligatorie a aceluiaşi număr de ordine, dacă sunt îndeplinite anumite condiţii.

„Nea Jean” n-are niciun stres cu ANI si nici nu stia de contractele fiicei lui!

Ioan Cojocari habar n-avea că fiica lui lucrează cu Primăria Timișoara! Secretarul PMT spune că nu l-au interesat defel contractele cu notarii, pentru că aveau valori mult prea mici. El susține totuși că, preventiv, i-a interzis Paulei Cojocari să ia vreun contract mare cu municipalitatea.

Top