Categories: Social

Modificari si suspendari pe traseele RATT, de 1 Decembrie

Timișorenii care au de circulat luni trebuie să țină cont de recomandările RATT. Mijloacele de transport în comun vor avea program de duminică și, în plus, vor exista suspendări și modificări de trasee. Nici chioșcurile de bilete ale regiei nu vor fi deschise.

RATT anunță că luni, 1 decembrie, între orele 9 și 14, cu ocazia paradei militare care va avea loc, de Ziua Naţională a României, pe bd. Revoluției, traseele tramvaielor care circulă pe liniile 2 şi 5 vor fi modificate. La fel se va întâmpla şi în cazul curselor de autobuz de pe liniile 22, 40 şi Expres 2. De asemenea, în acelaşi interval orar, liniile de tramvai 1 şi 6 vor fi suspendate. Tramvaiele de pe linia 2 vor circula pe traseul Depou Dâmboviţa – Piaţa Iosefin – Catedrala Mitropolitană – Calea Bogdăneştilor – Bulevardul Cetăţii – Torontal şi retur. Tramvaiele de pe linia 5 vor circula pe traseul Cartier Ronaţ – Balta Verde – Calea Bogdăneştilor – Catedrala Mitropolitană – Piaţa Maria – Piaţa Iosefin – Gara de Nord şi retur. Autobuzele de pe Expres 2 vor circula de la AEM până la Poşta Mare, nemaiajungând până pe Calea Sever Bocu. Autobuzele de pe linia 40 vor circula de pe Calea Sever Bocu până la Bastion, urmând să aibă staţie comună cu M30 în sensul de la Punctele Cardinale. Ele nu vor mai ajunge până la Poşta Mare. Autobuzele de pe linia 22 nu vor mai ajunge până la Bastion, traseul acestora fiind din cartierul Plopi până în sensul de pe strada Pestalozzi. În 1 decembrie, mijloacele de transport în comun vor circula după program de duminică și toate punctele de vânzare ale RATT sunt închise.

Share
Published by
Vlad Stoian

Recent Posts

Prefectul Mihai Ritivoiu îi răspunde lui Alin Nica, pe tema procesului cu CJT: ”Disperare fantastică? O fi, dar nu la mine”

La câteva ore de la declarațiile de presă ale lui Alin Nica, pe tema procesului…

3 ore ago

Dominic Fritz și Alin Nica și-au depus candidaturile la funcția de primar al Timișoarei și președinte al Consiliului Județean Timiș

Alianța Timișoara Unită, care îl susține pe Dominic Fritz la Primăria Timișoara, respectiv Alianța Dreapta…

4 ore ago

Dominic Fritz are carte nouă de rezidență permanentă în Timișoara

Dominic Fritz, primarul Timișoarei, a primit o carte de rezident din partea autorităților române și…

6 ore ago

Jurnal de campanie (8). Patologia minciunii. Robu minte de îngheaţă apele chiar şi atunci când minciuna e de prisos

Fostul primar Nicolae Robu minte cu o debordantă naturaleţe chiar şi atunci când minciuna este…

7 ore ago

Președintele CJT acuză “Prefectura PSD” că tergiversează procesul fondurilor bugetare de echilibrare, în scop politic

Alin Nica, președintele CJT, acuză Prefectura Timiș că tergiversează procesul în care a contestat modul…

9 ore ago