Bojin, despre schimbarile de la CJ: Sper sa fim seriosi si sa trecem peste „euforia” lui Marian Vasile

Președintele Consiliului Județean Timiș, Titu Bojin, așteaptă liniștit finalul de an. Social-democrat susține că schimbarea vicepreședinților este mai mult o „euforie” a lui Marian Vasile. Bojin speră totuși că liberalii vor aștepta până la anul dacă vor să facă schimbări, pentru că luna decembrie este deja mult prea încărcată.

Imediat după victoria lui Klaus Iohannis la alegerile prezidențiale, liberalii au început să se pregătească de schimbări la conducerea Consiliului Județean Timiș. Este vorba despre înlocuirea vicepreședinților Călin Dobra și Florian Zanfir, ambii PSD, cu liberalii Marian Vasile și Marin Popescu. Chiar dacă sigură este numai nominalizarea lui Vasile, la ultimul plen al CJ apele au fost deja foarte agitate. Marian Vasile s-a contrat, de altfel, în mai multe rânduri cu actuala conducere pe această temă. Președintele Titu Bojin crede însă că liberalii ar trebui s-o lase mai ușor cu schimbările.

Eu sper ca luna aceasta să nu se schimbe nimic. Adică sunt sigur că nu se va schimba nimic. Cred că ar fi corect și din partea lor s-o lase mai ușor cu schimbările, că nu au majoritate ca să discute în permanență despre asta. Cred că în Timiș prioritatea este implementarea de proiecte care să exprime ceea ce își doresc oamenii din județ. (…) Schimbarea vicepreședintelui se face prin ședință, prin anunțare, nu merge așa, cu povești și cu vorbe”, ne-a declarat Bojin. Social-democratul spune că și așa luna decembrie este foarte încărcată, așa că speră ca un eventual „puci” mai poate aștepta până la anul. „Părerea mea e că nu se va face anul acesta. În luna asta când comemorăm Revoluția, când avem problemele pe care le avem pentru închiderea de an, când avem de înmânat Patriarhului Daniel titlul de cetățean de onoare al județului, sper să fim serioși și să putem trece împreună de euforia unora, mai mult a lui Marian Vasile, legat de ceea ce înseamnă funcția de vicepreședinte”, a mai spus Titu Bojin.

Share
Published by
Dariana Bratu

Recent Posts

Zeci de persoane, cercetate penal pentru constituire de grup infracţional, trafic de droguri şi alte fapte grave

Ieri, 29 aprilie, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Caraș-Severin, împreună cu procurori D.I.I.C.O.T.-…

23 de minute ago

Primăria Timișoara începe munca la noul adăpost pentru câini

În ședința extraordinară a Consiliului Local de astăzi, s-a aprobat Planul Urbanistic Zonal pentru construirea…

O oră ago

Spectacol total în derby-ul campionatului. CFR învinge campioana şi şi-a asigurat meciul pentru aurul naţional

Marţi, de la o oră neconvenţională, 12, s-a disputat un meci important din cadrul play-off-ului…

2 ore ago

Uite cum să alegi un lampadar potrivit pentru orice cameră

Ai terminat de decorat casa. Ai ales vopseaua și covorul, ai așezat canapeaua și ai…

3 ore ago

Dominic Fritz anunţă lucrări pentru modernizarea zonei Badea Cârţan

Primarul Dominic Fritz a fost în Piaţa Badea Cârţan, anunţând că au fost demarate lucrări…

4 ore ago

La Timișoara va avea loc CyberTM, primul eveniment regional de securitate, destinat IMM

Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest va fi parte din  organizarea primului eveniment regional de cybersecurity…

6 ore ago