Bojin, despre schimbarile de la CJ: Sper sa fim seriosi si sa trecem peste „euforia” lui Marian Vasile

Președintele Consiliului Județean Timiș, Titu Bojin, așteaptă liniștit finalul de an. Social-democrat susține că schimbarea vicepreședinților este mai mult o „euforie” a lui Marian Vasile. Bojin speră totuși că liberalii vor aștepta până la anul dacă vor să facă schimbări, pentru că luna decembrie este deja mult prea încărcată.

Titu Bojin presedinte CJ Timis 5

Imediat după victoria lui Klaus Iohannis la alegerile prezidențiale, liberalii au început să se pregătească de schimbări la conducerea Consiliului Județean Timiș. Este vorba despre înlocuirea vicepreședinților Călin Dobra și Florian Zanfir, ambii PSD, cu liberalii Marian Vasile și Marin Popescu. Chiar dacă sigură este numai nominalizarea lui Vasile, la ultimul plen al CJ apele au fost deja foarte agitate. Marian Vasile s-a contrat, de altfel, în mai multe rânduri cu actuala conducere pe această temă. Președintele Titu Bojin crede însă că liberalii ar trebui s-o lase mai ușor cu schimbările.

Marian Constantin Vasile secretar general PNL Timis 07

Eu sper ca luna aceasta să nu se schimbe nimic. Adică sunt sigur că nu se va schimba nimic. Cred că ar fi corect și din partea lor s-o lase mai ușor cu schimbările, că nu au majoritate ca să discute în permanență despre asta. Cred că în Timiș prioritatea este implementarea de proiecte care să exprime ceea ce își doresc oamenii din județ. (…) Schimbarea vicepreședintelui se face prin ședință, prin anunțare, nu merge așa, cu povești și cu vorbe”, ne-a declarat Bojin. Social-democratul spune că și așa luna decembrie este foarte încărcată, așa că speră ca un eventual „puci” mai poate aștepta până la anul. „Părerea mea e că nu se va face anul acesta. În luna asta când comemorăm Revoluția, când avem problemele pe care le avem pentru închiderea de an, când avem de înmânat Patriarhului Daniel titlul de cetățean de onoare al județului, sper să fim serioși și să putem trece împreună de euforia unora, mai mult a lui Marian Vasile, legat de ceea ce înseamnă funcția de vicepreședinte”, a mai spus Titu Bojin.

Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

19 comentarii pentru acest articol

jicu a spus: (decembrie 8th, 2014 at 16:49 )

cine vorbeste de seriozitate! de ce nu iti dai ma demisia, penalule? esti urmarit penal si tu bine mersi imi vorbesti mie de implementare de proiecte!

un copilas a spus: (decembrie 8th, 2014 at 16:49 )

– copilasul asta mcv NU mai este bagat in seama nici in PNL (vechiul)! dar in noul pnl!! mai sunt creduli necunoscatori!!

https://www.google.ro/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=12&cad=rja&uact=8&ved=0CCYQFjABOAo&url=http%3A%2F%2Fwww.tion.ro%2Fcontre-intre-primarul-robu-si-vicepresedintele-cj-timis-pe-tema-centurii-sud-al-timisoarei%2F1335763&ei=LriFVJflHpXwaPOegKAB&usg=AFQjCNGttQw1PaCiv69aN1lPjJS0su1y-g

– Angelica Zaharie-Zbercea · Liceul Energetic Timisoara
D-nul V M C-tin, nu de la Continental a plecat. De la Siemmens Continental, care este altceva! A intrat in Organizatia Sindicala, cred ca in 2009, apoi a tradat oamenii si a sarit in barca Administratiei, desfintand Org. Sindicala,pentru a promova in politica, fiind o persoana lingusitoare.

https://www.google.ro/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=19&cad=rja&uact=8&ved=0CFkQFjAIOAo&url=http%3A%2F%2Fexclusivtm.ro%2Ffirma-germana-continental-fabrica-cauciucuri-continental-conduce-judetul-timis-vasile-marian-constantin%2F&ei=LriFVJflHpXwaPOegKAB&usg=AFQjCNHokeg0VMu9Wmzv1SObuGmAZcJJOw

– La Consiliul Judeţean Timiş, pe locul doi, după Sorin Supuran, a ajuns un necunoscut – Marian Constantin Vasile, inginer de calitate, fost student de al senatorului Robu.

https://www.google.ro/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=28&cad=rja&uact=8&ved=0CFAQFjAHOBQ&url=http%3A%2F%2Fwww.pressalert.ro%2F2012%2F02%2Fcum-au-incercat-liberalii-sa-descopere-cartita-care-a-deconspirat-candidatii-pentru-locale%2F&ei=nbmFVIaLFIKuad2mgoAB&usg=AFQjCNHhgklTzo41AmvxT5UJtAK6DXVOJA

titu cel mai curat dintre politicieni a spus: (decembrie 8th, 2014 at 16:51 )

Preşedintele CJ Timiş, suspectat de avere nejustificată. Cum a împrumutat Titu Bojin firma soţiei

Preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, Titu Bojin, este suspectat de inspectorii de integritate că nu poate justifica aproximativ 365.000 de lei şi 40.000 de euro.

Potrivit declaraţiilor sale de avere, Bojin a împrumutat de două ori firma Remodet TMB, la care soţia sa este acţionară, în 2010 şi 2011, iar în declaraţia de avere din 2012 este menţionat un împrumut de aproape 200.000 de lei, fără ca destinatarul acestuia să fie precizat. În plus, a mai împrumutat şi două persoane fizice, cu câte 20.000 de euro, spun surse judiciare.

Pe de altă parte, Bojin este suspectat şi de incompatibilitate, deoarece în perioada 2008-2012, când a fost consilier judeţean, a menţionat în declaraţiile de avere şi funcţia de director în cadrul Administraţiei Bazinale de Apă Banat.

Bojin este, de asemenea, acţionar majoritar la firma Lugomet SA, începând din 2002.

Potrivit ultimei declaraţii de avere, depusă pe site-ul Consiliului Judeţean, de la preluarea mandatului de şef al CJ Timiş, Bojin deţine două terenuri şi o casă în comuna Remetea Mare din Judeţul Timiş, bijuterii în valoare de 7.000 de euro, nici un cont în bancă, dar credite de peste 60.000 de euro. Aceasta, în condiţiile în care a împrumutat altor persoane sau firme aproape 100.000 de euro.

Ca şef serviciu în cadrul Administraţiei Bazinale de Apă Banat, Bojin a încasat în 2012 venituri de 126.973 lei, iar de la firma Lugomet, dividednde de 76.175 lei. Indemnizaţia de consilier judeţean a fost de 7.243 lei. Soţia sa, Maria Bojin, a câştigat peste 41.000 de lei în calitate de director la Lugomet, 35.000 de lei din arendă şi 235.719 lei ca dividende de la firma Remodet TMB, pe care soţul său a împrumutat-o cu peste 200.000 de lei în 2009 şi 2010.

cata pesce a spus: (decembrie 8th, 2014 at 16:54 )

ma da nu iti crapa ma obrazul de rusine sa ne povestesti tu noua acum cum te doare pe tine de nevoile acestui judet? dar pana acum unde ai fost ma? trebuia sa iti dai demisia in secunda doi dupa ce ai petrecut ceva timp pe la parchet ma! dar de unde onoare cand cultura lipseste cu desavarsire?

prim buldozerisul judetului a spus: (decembrie 8th, 2014 at 16:57 )

Lider PSD, Titu Bojin, audiat la Parchet într-un dosar de evaziune fiscală
Șeful CJ Timiș, Tudor Bojin, a fost audiat de procurorii Parchetul General într-un dosar mai vechi în care i se aduc acuze precum evaziune fiscală și acordarea unor contracte preferențiale.
Marți, Titu Bojin a fost chemat la Parchetul General din Timiș, unde procurorii l-au audiat în dosarul de evaziunea fiscală care vizează afacerile familiei Bojin cu Apele Române Banat.
În acest dosar sunt implicați atât soția liderului PSD, Maria Bojin, cât și fiul acestuia, Emilian Bojin, pe care, în 2013, procurorii i-au audiat în calitate de martori. Cei doi au fost acționari societatea vizată de două ori, conform datelor de la Registrul Comerțului, ei ieșind din firmă înainte ca societatea să încheie contractele cu Apele Române pentru bălțile Dumbrăvița și Ianova. Uterior, aceștia au revenit în societate și, în 2011, firma i-a fost vândută lui Viorel Mihalcea
Ancheta a început în octombrie anul trecut, când polițiștii au descins la sediul Apelor Române Banat de unde au ridicat mai multe documente legate de contractele încheiate cu firma Temadi TMB, firmă în care asociați au fost soția și fiul acestuia.
Bojin a susținut în permanență că nu a avut nici un fel de legătură cu firma Temadi TMB.

Cap de Lemn = Maren Vasile a spus: (decembrie 8th, 2014 at 17:01 )

sa nu uitati, marian pana mai ieri se adresa : sa traiti sefu, da, la titu…deci CAP DE LEMN fii cuminte

Silicon a spus: (decembrie 8th, 2014 at 17:04 )

Mi-ar fi rusine sa ma plang de partidul care m-a pus pe scaunul de primar, sa ma plang de cei care s-au luptat sa ma ajute si sa castig un nou mandat, in conditiile in care au facut TOTUL pentru mine!!! Ceea ce esti astazi, dle Groza,ii datorezi lui Popoviciu si Ostaficiuc!! PUNCT!

Sexy consiliera a fluturat-o a spus: (decembrie 8th, 2014 at 17:06 )

IUBIREA IL FACE SA PLECE DE LA SERVICIU
Zeci de localnici au incercat sa isi rezolve astazi problemele la primaria din Sannicolau Mare. Spunem au incercat pentru ca au avut parte de o surpriza…nici pana la orele amiezii, primarul Danut Groza nu si-a facut aparitia. Se pare ca subalternii isi cunosc bine lectia. Acestia spun ca edilul este plecat pe santiere.
http://telenova.ro/stiri/2013/06/iubirea-il-face-sa-plece-de-la-serviciu/

beizadea a spus: (decembrie 8th, 2014 at 17:08 )

Ori nu trece deloc pe la primarie intr-o zi de lucru, ori, atunci cand trece, nu discuta cu nimeni. Asa am putea descrie activitatea primarului Danut Groza. De fiecare data cand presa are nelamuriri vis a vis de cum se administreaza banii localitatii Sannicolau Mare, primarul Danut Groza da bir cu fugitii. Si atunci ne intrebam: ce ar avea de ascuns edilul?
http://telenova.ro/stiri/2013/07/un-primar-prea-ocupat/

??? a spus: (decembrie 8th, 2014 at 17:10 )

nu inteleg de ce e hulit groza asta pe aici..mare comedie

titu a spus: (decembrie 8th, 2014 at 17:14 )

Familia Bojin, audiată la Parchetul timișean. Președintele CJT: nu sunt contracte semnate de mine!
Ancheta ce vizează cele întâmplate la ”Apele Române” continuă, soția și fiul lui Titu Bojin, fostul director al instituției și actualul președinte al Consiliului Județean Timiș fiind audiați, vineri dimineața, la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș. O oră au durat audierile, iar cei doi, invitați în calitate de martori. Ei figurează că au fost acționari, pe parcursul mai multor ani, la firma care a incheiat două contracte – care fac acum obiectul unor verificări – cu ”Apele Române” Banat.
Soția lui Titu Bojin susține că ea s-a retras din firmă chiar înainte de parafarea contractelor, ca atare soțul ei nu are cum sa fie acuzat că i-ar favorizat firma.

La fel, a procedat și fiul ei cu retragerea. Ambii susțin că nu știau că firma nu a mai plătit impozite din 2009, tocmai că ei nu au nicio legătură cu actuala societate și nu cunosc detalii despre activitatea din acest moment a firmei, ce contracte mai are sau ce plăți nu s-au făcut către stat. Toate informațiile care au apărut în presă sunt ridicole și le prejudiciază, spun ei, imaginea.
UPDATE. La Parchet a ajuns, vineri după-amiaza, și Titu Bojin, pentru a fi audiat: ”Nu sunt contracte semnate de mine!”

Președintele Consiliului Județean Timiș nu a oferit nicio declarație înainte să intre, să discute cu anchetatorii, interesați de contractele încheiate de ”Apele Române” cu o firmă, care a aparținut familiei Bojin.

La ieșire, Titu Bojin a afirmat: ”Nu sunt contracte semnate de mine. Eu am fost chemat in calitate de fost director al Apelor Române. Acele contracte anchetate de procurori nu sunt semnate de mine. Scrie clar că acele contracte au fost semnate de Consiliul Director.

Am fost întrebat de cum s-au licitat acele contracte, de ce activitate a avut firma soției mele și fiului meu. Acea firmă care a făcut prejudiciul era un butic alimentar când familia mea era acționară. Soția și fiul s-a retras, iar Temadi a fost preluată de alte trei persoane, cele cercetate de procuror. S-a schimbat domeniul de activitate și s-a făcut cesiunea. În 2009 ne-au întrebat dacă vrem firma înapoi. Am zis să o luăm. Din 2010 le-am dat firma înapoi. Cifra de afaceri a firmei e mică. În jur de 5 milioane.

Eu sunt prieten cu cei trei, dar nu știu ce au făcut. Familia mea a venit în calitate de martor. Ei nu știu nimic esențial. Nu cred că e un dosar politic. E un simplu dosar economic. Sunt convins că se vor recupera banii”.

Avocatul lui, Gheorghe Oprea, l-a completat: ”Nu exista probe incriminatorii de niciun fel. Dacă existau probe, atunci calitatea procesuală ar fi fost alta. Nu există probe nici împotriva familiei domnului Bojin”.

vasilica a spus: (decembrie 8th, 2014 at 17:16 )

nea titule, nu prea cred ca mai dormi bine de cand simti latul cum se strange tot mai tare in jurul gatului matale! parca te vad si pe tine cata retinut, ca doar la voi nu e chiar asa o mare mirare sa se intample! stim si noi ce hotoman esti si cum furi matale cu amandoua mainile

claudia a spus: (decembrie 8th, 2014 at 17:17 )

uite ma cum hotul asta nenorocit are tupeul sa imi vorbeasca mie despre revolutie! huoooooo!!! la puscarie cu tine!!!

shhh a spus: (decembrie 8th, 2014 at 17:26 )

oare cine e postacul de serviciu pt Mr BOJIN? oare sa fie stelu?oare scrie cu aripioarele puse pe pieptul conducatorului?

stelu a spus: (decembrie 8th, 2014 at 17:55 )

cap de lemn, cap de lemn, te sustine pdl pt vice…………………..cap de lemn………

Ludovic a spus: (decembrie 8th, 2014 at 18:48 )

Ce poti sa ceri de la Bojin? Timisenii au ales un buldozerist iar comportamentul lui e ca atare. Nu e vina lui Bojin ca oameni limitati ca el ajung asa de sus in politica. Vina exclusiva este a celor care merg si voteaza astfel de personaje. Sau poate ca prin Bojin vedem nivelul inteligentei in judetul Timis, ceea ce ar fi tragic.

bitea catre groza a spus: (decembrie 8th, 2014 at 20:19 )

Alegerile unei noi echipe de conducere a PDL Timiş au fost un bun prilej pentru primarii care îi vor capul lui Ostaficiuc, să îşi arate public nemulţumirea faţă de direcţia în care merge filiala judeţeană a partidului. Primul răzvrătit a fost primarul din Sânnicolau Mare, Dănuţ Groza. El şi-a retras candidatura pentru una din cele două funcţii de prim vicepreşedinte, după ce is-ar fi impus acest lucru, oferindu-i-se alt post.

“Domnule preşedinte! Nu pot fi obligat să candidez la un post pe care nu mi-l doresc” l-a anunţat Dănuţ Groza pe Constantin Ostaficiuc în cadrul conferinţei de alegeri.

Gestul primarului din Sânnicolau Mare a fost imediat urmat de alţi colegi: primarul din Jimbolia, cel din Făget şi cel din Gătaia.

“Am făcut act de solidaritate cu colegul din Sânniculau. Am recurs la acest gest, pentru că am avut nişte solicitări care nu s-au concretizat. Mai exact, am cerut ca primarii de oraşe să fie în BPJ, să fie vicepreşedinţi” a declarat Darius Postelnicu, primarul oraşului Jimbolia.

Toate aceste retrageri l-au revoltat pe Constantin Ostaficiuc, care a văzut în aceste acţiuni, un act de trădare. Chiar i-a acuzat pe primarii respectivi că încercă să destrame Partidul Democrat Liberal.

Într-un final, după mai multe replici acide şi dintr-o parte şi din cealaltă, s-a trecut la vot, iar Ostaficiuc, unicul candidat pentru funcţia de preşedinte al filialei judeţene, a fot reales, cu 245 de voturi – pentru şi 27 împotrivă. Deputatul Alin Popoviciu şi primarul din Gottlob, Gheorghe Nastor, sunt prim vicepreşedinţi cu 209, respectiv 260 de voturi. Din cele opt locuri de vicepreşedinţi, unul a rămas vacant, din cauza retragerii lui Marcel Avram, primarul oraşului Făget. Astfel că deocamdată au fost aleşi doar şapte: Oana Gaita – consilier judeţean, Dorin Cutu – consilier judeţean, Marius Martinescu –consilier judeţean, Marius Iepan , Petrişor Morar, Vasile Graur, Radu Prejbeanu –

În cazul postului de vicepreşedinte, rămas neocupat, urmează ca BPJ să desemneze un interimat, care va trebui să fie validat în cadrul următorului Consiliu de Coordonare Judeţean.

prim socrul penal a spus: (decembrie 9th, 2014 at 10:31 )

analfabetul bojin „loveste” din nou!

hahahaha a spus: (decembrie 9th, 2014 at 11:15 )

dupa o saptamana in care popa a fost balacarit de niste indivizi pe aici se pare ca a venit randul lui groza…ca doar deranjeaza sau strica apele..rusine alora care fac asta

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Două sferturi bune nu au fost destul. Timişoara pierde primul joc din seria cu Craiova

În această seară a început în Bănie, seria contând pentru locurile 11-14 în prima ligă de baschet masculin dintre SCMU Craiova şi SCM Timişoara. La capătul unei partide foarte echilibrate, oltenii au învins bănăţenii, 87-80. Echipa viola nu a făcut un meci rău, dimpotrivă, a jucat bine, a şi câştigat două sferturi, a condus în...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Două sferturi bune nu au fost destul. Timişoara pierde primul joc din seria cu Craiova
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

Mizerie de nedescris într-un local public din Lugoj. Restaurantul Papas a fost închis/Foto

Restaurantul Papas din Lugoj a fost închis temporar în urma unei “vizite” inopinate a comisarilor de la Protecţia Consumatorilor. De asemenea, patronii localului au fost amendaţi cu 7.000 de lei.  Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor (CJPC) Timiș a desfășurat o acțiune de control la restaurantul Papas aparținând operatorului economic SC Aetsoc Acul Business SRL, din...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Mizerie de nedescris într-un local public din Lugoj. Restaurantul Papas a fost închis/Foto
dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

Companiile PPC din România își dezvăluie noua identitate de brand

Grupul de companii PPC din România a demarat recent prima sa campanie de imagine, marcând astfel trecerea la noua identitate de brand. Noua marcă reflectă responsabilitatea în fața comunității, angajamentul de a crea valoare pentru toți, de a fi o organizație axată pe sustenabilitate și economia circulară. ” Energia electrică ne însoțește constant în rutina...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Companiile PPC din România își dezvăluie noua identitate de brand

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

În această seară a început în Bănie, seria contând pentru locurile 11-14 în prima ligă de baschet masculin dintre SCMU Craiova şi SCM Timişoara. La capătul unei partide foarte echilibrate, oltenii au învins bănăţenii, 87-80. Echipa viola nu a făcut un meci rău, dimpotrivă, a jucat bine, a şi câştigat două sferturi, a condus în...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Două sferturi bune nu au fost destul. Timişoara pierde primul joc din seria cu Craiova
În frunte cu cei doi consilieri locali, Maxim Maximilian şi Zoran Neamț, membrii Partidului Verde din Ghiroda s-au înscris în PNL. Primarul liberal al comunei Ghiroda, Ionuţ Stănuşoiu, afirmă că a colaborat foarte bine în Consiliul Local cu cei doi proaspeţi membri PNL. Ionuţ Stănuşoiu susţine că nu doar PNL va deveni mai puternic în...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Membrii Partidului Verde din Ghiroda s-au înscris în PNL
Atmosfera a fost încărcată de surprize și subtilități politice la recenta lansare a candidaturii PSD-PNL a lui Nicolae Robu pentru Primăria Timișoara, un eveniment ce a avut loc la Iulius Congress Hall. Deși era de așteptat să fie un moment de unitate pentru alianța PSD-PNL, un gest al lui Nicolae Robu a stârnit nemulțumiri printre...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Surpriză și nemulțumire în rândul tinerilor liberali: Nicolae Robu alege TSD în detrimentul TNL la lansarea candidaturii sale
Primăria Timișoara a anunțat că investiția pentru realizarea noii clădiri a Liceului Waldorf e în grafic. Peste trei sferturi din lucrări au fost realizate și investiția este planificată pentru finalizare completă în această vară. Constructorul a montat geamurile de mari dimensiuni. Clădirea are două niveluri, parter și etaj, și include spații unde vor studia aproape...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Trei sferturi din lucrările de la extinderea Liceului Waldorf au fost realizate
Mult disputata sală multifuncțională de la Palatul Administrativ e acum modernizată. Suma investită de cei de la Consiliul Județean Timiș a depășit un milion de lei. Sala Multifuncțională din Palatul Administrativ a trecut printr-o importantă modernizare Cu o investiție de peste 1 100.000 lei (TVA inclus), am fost realizate modernizări esențiale pentru a oferi utilizatorilor...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Sala Multifuncțională, devenită celebră în aceste zile, a fost modernizată
Restaurantul Papas din Lugoj a fost închis temporar în urma unei “vizite” inopinate a comisarilor de la Protecţia Consumatorilor. De asemenea, patronii localului au fost amendaţi cu 7.000 de lei.  Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor (CJPC) Timiș a desfășurat o acțiune de control la restaurantul Papas aparținând operatorului economic SC Aetsoc Acul Business SRL, din...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Mizerie de nedescris într-un local public din Lugoj. Restaurantul Papas a fost închis/Foto
PSD Timiș a decis lista consilierilor locali propuși pentru Timișoara, respectiv a celor județeni. Sunt zece poziții pentru CJT, respectiv șapte pentru CLT. Propunerile urmează să fie ”amestecate” cu propunerile partenerilor de la PNL. Paritatea la consiliul județean este una favorabilă PSD, iar aici sunt zece candidați propuși de social-democrați, în ordinea pe care vor...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Ce candidați propune PSD la ”mixarea” cu PNL. Au fost stabilite propunerile pentru CLT și CJT
Disputa dintre Alin Nica, actualul președinte al CJ Timiș, și Alfred Simonis, contracandidatul său la alegerile locale, pe tema ședinței de guvern de joi de la Timișoara pare să nu mai aibă final. Miercuri, Alin Nica a ieșit public și a acuzat PSD că ar fi amenințat participanții la o dezbatere pe teme de regionalizare,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Alfred Simonis îi cere lui Alin Nica să prezinte lista celor care acuză că au fost amenințați de PSD: ”Să depună plângeri la Parchet”
Concursul prin care Florin Răvăşilă, fostul consilier personal al lui Nicolae Robu, a ajuns şef peste jumătate din patrimoniul Tmişoarei a fost anulat în instanţă. Trimis în judecată de DNA pentru şpagă, Răvăşilă a trecut acest concurs fără ca măcar să-şi scrie lucrarea. Primăria Timișoara a câștigat procesul de anulare a concursului în baza căruia...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Instanţa a anulat concursul prin care Florin Răvăşilă, omul lui Nicolae Robu, a ajuns stăpân peste patrimoniul Timişoarei
Surpriză în organizarea ședinței de guvern de la Timișoara. Întâlnirea ar putea avea loc în sala Video, aflată la sediul Prefecturii Timiș, și nu la sala Multifuncțională, așa cum se dorea inițial. Scandalul sălilor pentru găzduirea ședinței de guvern programate joi la Timișoara s-ar putea termina cu o surpriză. Discuțiile susținute, mai ales în contradictoriu,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Sala Video de la Prefectură ar putea fi gazda ședinței de guvern de la Timișoara
Top