Arhiva pentru eticheta: vicepresedinti

Plen CJT

Ședință extraordinară, între Crăciun și Anul Nou, pentru desemnarea vicepreședinților CJ Timiș

Ședință extraordinară, între Crăciun și Anul Nou, pentru desemnarea vicepreședinților CJ Timiș

Anunțul a fost făcut! Vicepreședinții Consiliului Județean Timiș vor fi desemnați marțea viitoare. Alin Nica, președintele CJ Timiș și lider al liberalilor, a anunțat acest lucru. Anunțul a fost făcut de Nica la finalul plenului CJ Timiș de astăzi. Acesta a spus că „marțea viitoare va avea loc o ședință extraordinară pentru alegerea vicepreședinților Consiliului

Nicolae Robu si Dan Diaconu

Cine ar putea fi viitorii vicepreşedinţi ai CJ Timiş şi viceprimari ai Timişoarei. Dan Diaconu, scos din schemă

Aproape sigur, viitorii vicepreşedinţi ai Consiliului Judeţean Timiş vor fi Cristian Moş (USR PLUS) şi Alexandru Proteasa (PNL). Pentru cele două fotolii de viceprimari ai Timişoarei sunt vehiculate mai multe nume, atât de la PNL, cât şi de la USR PLUS. Aproape o certitudine este că PNL nu-l va mai propune pe Dan Diaconu, considerat

Cine sunt prim-vicepresedintii si vicepresedintii PNL Timis

Prim-vicepreședinte (Domeniul Strategii Politice și Comunicare): Marilen Pirtea – 344 voturi Prim-vicepreședinte (Domeniul Politici Publice): Gheorghe Nastor (145 voturi) Vicepreședinți: Cosmin Costa (251 voturi) – Departamentul pentru Politici Economice, Mediu de afaceri, Dezvoltare Regională și Fonduri Europene Carmen Popescu (271 voturi) – Departamentul pentru Politici Sociale, Relații cu Sindicate, Patronate, Organizații Neguvernamentale și grupuri de

Robu, despre situatia de la CJ Timis: Noi nu facem lucruri fara sens! Altii ar trebui sa-si impute rezultatele din 5 iunie!

Liberalii nu fac lucruri fără sens și, de aceea, nu au avut nicio propunere pentru funcțiile de conducere de la CJ Timiș! Asta susține copreședintele Nicolae Robu, care nu-și asumă nicio vină pentru situația în care a ajuns PNL Timiș la consiliul județean, unde are 14 consilieri și pe nimeni la șefia instituției.

ALDE, suparata ca a fost lasata pe dinafara la CJ: Nu negociem cu UNPR

PSD și UNPR au reușit să bată palma la doar câteva zile după alegeri, asigurându-și majoritatea în Consiliul Județean Timiș și conducerea instituției. Alianța dintre cele două partide nu este însă văzută cu ochi buni de ALDE. Oamenii lui Tăriceanu sunt nemulțumiți că PSD a dat posturile de vicepreședinți lui Titu Bojin și Viorel Matei (UNPR).

Titu Bojin revine: e vicepresedinte la PSD Timis! Traian Stoia, invitat permanent la sedinte

PSD Timiș are în sfârșit o echipă de conducere completă. Pe lângă președinte executiv, secretar, trezorier, sunt nu mai puțin de… 23 de vicepreședinți, printre care și Titu Bojin. Aceștia au fost votați, dar după ce au fost nominalizați direct de liderul filialei, Sorin Grindeanu!

PNL n-are luminita la capatul tunelului in CJ Timis! Vicepresedintii PSD raman pe loc

Schimbarea vicepreședinților Consiliului Județean Timiș rămâne la stadiul de dorință. Cel puțin momentan. Visul de a-i da jos din funcție pe Florian Zanfir și pe Călin Dobra nu se va materializa prea curând. Dan Popa, copreședintele noului PNL, spune că organizația pe care o conduce alături de Nicolae Robu, nu e în stare să-și asigure majoritate.

Liberalii raman in stand by pentru schimbarea vicepresedintilor de la CJ Timiș

Liberalii nu renunță la schimbarea vicepreședinților CJ, dar nu mai par atât de nerăbdători. Marian Constantin Vasile e convins că „rocada” se va face, dar așteaptă momentul oportun pentru înlăturarea din funcții a social-democraților Călin Dobra și Florian Zanfir. Până atunci, fostul vicepreședinte critică felul în care sunt lăsate de izbeliște proiecte importante ale județului.

Bojin, despre schimbarile de la CJ: Sper sa fim seriosi si sa trecem peste „euforia” lui Marian Vasile

Președintele Consiliului Județean Timiș, Titu Bojin, așteaptă liniștit finalul de an. Social-democrat susține că schimbarea vicepreședinților este mai mult o „euforie” a lui Marian Vasile. Bojin speră totuși că liberalii vor aștepta până la anul dacă vor să facă schimbări, pentru că luna decembrie este deja mult prea încărcată.

Schimbarea vicepresedintilor CJ Timis ar putea fi amanata pana in 2015

Schimbarea vicepreședinților din Consiliul Județean Timiș este o problemă tot mai arzătoare pentru liberali. Ei n-au stabilit încă momentul oportun pentru această schimbare. Marian Vasile, unul dintre aspiranții la scaunul de vicepreședinte al CJ, susține că nici măcar numele celuilalt consilier pe care liberalii doresc să-i propună.

Plen la CJ Timis, s-ar putea schimba vicepresedintii

Consilierii județeni se întâlnesc miercuri dimineață, în ședința ordinară din noiembrie. Dincolo de o ordine de zi ceva mai stufoasă decât în lunile trecute, discuțiile s-ar putea încinge la maximum. Asta, dacă aleșii care nu sunt din PSD se vor înțelege asupra eventualei înlocuiri a vicepreședinților.

Incepe o noua lupta la CJ: majoritatea vrea sa-i schimbe pe Dobra si Zanfir

Rezultatul alegerilor prezidențiale le-au dat curaj ACL-iștilor din Timiș. Liberalii și-au pus în plan să facă ordine în CJ și au ajuns la concluzia că vicepreședinții Călin Dobra și Florian Zanfir trebuie să fie înlăturați din funcții. Rămâne de văzut dacă schimbarea se va face în următorul plen.

Robu si Busoi, alesi vicepresedinti ai PNL

Noua conducere a PNL a fost definitivată sâmbătă noaptea. Numărarea voturilor pentru vicepreședinți s-a încheiat după mai multe ore, fiind marcată de scandal, la fel ca întregul congres. Atât Nicolae Robu, cât și Cristian Bușoi se numără pe lista celor 31 de vicepreședinți. Deja au fost anunțate trei demisii din partid.

Top