Iubitorii de mâncăruri alese și de arome exotice sunt așteptați la cursul „Istoria artei culinare”. Evenimentul este doar la primul „episod”, iar curioșii vor putea să afle tot ce trebuie să știe despre arta gastronomiei.
Gurmanzii din orașul de pe Bega sunt așteptați la curs miercuri, 11 martie, de la ora 19, la Cafeneaua D’arc. Aici vor fi întâmpinați de Gabriel Kelemen, care le va spune participanților cum a evoluat arta culinară din antichitate și până în prezent. Tot în cadrul evenimentului se va discuta modul în care gastronomia influențează viața de zi cu zi a oamenilor și despre puternicul impact social pe care îl are. „Istoria Artei Culinare” se află la primul „episod”, dar organizatorii spun că doresc să dezvolte cât mai mult acest eveniment. În viitor, timișorenii vor putea să participe și la degustări sau la cursuri practice unde vor putea să-și etaleze calitățile de bucătari, dar să și învețe secretele unei mese delicioase. Intrarea este gratuită.
Institutul de Studii Geopolitice al Universității “Aurel Vlaicu” din Arad a găzduit vineri, 5 decembrie,…
Și-au riscat viitorul pentru ceva produse dintr-un magazin. Pentru asta au dat și cu pumnul,…
Vineri, 5 decembrie, aproape de ora 11, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul…
Moţiunea de cenzură „România nu este de vânzare – fără progresişti la guvernare”, prin care…
Universitatea Politehnica Timișoara a cumpărat Casa Mühle, o clădire de o importantă valoare emoțională și…
Sâmbătă, de la ora 14.00, va avea loc un nou tur din seria “Descoperă-ți orașul!”,…