Categories: Politicieni

Primarul Timisoarei: Avem un deputat cu numele Tiuch?

Ironizat joi de deputatul PSD Cătălin Tiuch, care spunea că ar fi bun de primar poate într-un orășel dintr-un roman al lui Gabriel Garcia Marquez, Nicolae Robu răspunde în aceeași notă. Liberalul susține că nu știe să existe în Timiș un deputat cu acest nume!

Nicolae Robu nu se ridică, din păcate, la nivelul funcției de primar al municipiului Timișoara. Poate ar fi un bun primar într-un orășel din Garcia Marquez, unde se joacă prost fotbal și lumea stă la mici (…) Îl invit să vină la București cu mine, luni dimineață, la ora 6,20, cu avionul. Dacă nu vrea cu avionul pentru că nu poți să intri pe Facebook, mergem cu mașina. Îl voi duce unde are nevoie de sprijin pentru proiecte”, spunea, joi, deputatul PSD Cătălin Tiuch. Acesta îi reproșa primarului Timișoarei că nu întoarce vizitele miniștrilor care au trecut prin orașul de pe Bega. Nicolae Robu n-a părut deranjat, în prima fază, de aceste afirmații. Ba chiar, inițial, a dat-o pe glumă. „Avem un deputat cu numele Tiuch? Nu toți cei care au apărut pe afișe atunci (în 2012, pe vremea USL – n.r.) au ajuns să se afirme ca să-i și pot reține. Pe afișe nu m-am prea uitat, riscam să mă văd alături de candidați”, a replicat edilul. Apoi, puțin iritat, a continuat: „Nu am ce să comenteze ce spun orice indivizi. Ar însemna să irosesc din timpul meu prețios. Ce-l recomandă pe acest individ să-mi facă mie recomandări? Să prezinte niște realizări personale. Vreți să mă laud când merg la București, ca să dau satisfacție unor papagali?”. Tiuch a prezentat, joi, o sinteză activității sale, care conține interpelări făcute în parlament și articole din ziare care îl privesc, care se întinde pe mai mult de 100 de pagini, iar Robu a spus că nu-și amintește când a fost ultima dată în capitală.

Share
Published by
Otilia Galescu

Recent Posts

Cinci infracţiuni dintr-o lovitură! Recordul de nedorit al unui tânăr certat cu bunul simţ şi legea

Sâmbătă seara, polițiștii Biroului Rutier Timișoara au fost sesizati prin apel 112, în jurul orei…

7 ore ago

Lucrările la Centura Sud au depășit pragul de 80 la sută din total/Foto

Luna iulie ca termen pentru finalizarea lucrărilor la Centura Sud de ocolire a Timișoarei va…

12 ore ago

A fost demarată licitația pentru noul pod de la Tapia

Administrația județeană a lansat, în sfârșit, licitația pentru realizarea unui nou pod peste canalul existent…

12 ore ago

Se lucrează la reabilitarea și dublarea căii ferate dintre Lugoj și Timișoara

Lucrările la mult așteptata reabilitare a căii ferate dintre Caransebeș și Arad, care include și…

12 ore ago

Mutare surprinzătoare la Prefectura Timiş. Subprefectul Ovidiu Drăgănescu va fi schimbat cu Sorina Ciurlea, şefa femeilor PNL

Potrivit unor surse din PNL, Ovidiu Drăgănecu va fi demis din funcţia de subprefect, în…

13 ore ago

Ghiroda, victorie importantă la Filiaşi. Poli pierde acasă cu Bihorul

Liga 3 a ajuns la runda a 5-a din play-off şi play-out. Ghiroda continuă să…

14 ore ago