Categories: Politicieni

Monica Macovei a lansat M10 Timis

Monica Macovei a fost prezentă sâmbătă, la Timișoara, pentru a lansa filiala de Timiș a Asociației M10. Deocamdată, nu este vorba despre un partid cu acte în regulă, dar acest lucru se va schimba. Macovei spune că noua grupare va transforma clasa politică și va… „rade tot ce este putred”.

Europarlamentarul Monica Macovei s-a aflat sâmbătă, la Timișoara, unde a lansat filiala de Timiș a Asociației M10. Gruparea, la cârma căreia se află Macovei, a fost formată la București, în luna martie, ajungând să se extindă și în alte orașe din țară. Acum, a venit rândul Timișoarei, unde s-a lansat filiala județeană a asociației. Deocamdată, organizația nu este un partid cu acte în regulă, urmând ca în viitor să se parcurgă toți pașii legali pentru înregistrarea grupării. Totuși, Macovei și apropiații acesteia au deja planuri mari și spun că vor face curățenie în lumea politică. „Am venit să fiu lângă colegii de la Timișoara ca să lansăm Asociația M10 și, evident, voi vorbi și despre partidul M10, pentru că am depus actele la Tribunalul București. (…) Eu i-aș spune partidul oamenilor, al oamenilor normali. Eu nu sunt un politician tipic și am ajuns întâmplător în politică. Va fi un partid reformist. De ce reformist? Pentru că va schimba ce nu merge bine, va păstra ce merge bine și va rade ce e putred. Suntem anti-clasa politică actuală, care este una de tranziție, e învechită. Clasa politică nu mai lucrează pentru oameni, nu iubește România și nici românii… s-a perimat. Ca și toți ceilalți oameni normali, așa suntem și noi, decenți și vrem orașe curate, nu mai vrem cozi, nu mai vrem sărăcie, vrem fondurile de la Comisia Europeană, vrem banii de la Banca Europeană de Investiții”, a transmis Macovei.
După Macovei, cuvântul i-a revenit Ioanei Constantinescu, președintele M10 Timiș. Aceasta a declarat că se află la cârma filialei până când partidul va începe într-adevăr să prindă contur, iar atunci se vor organiza alegeri.

Share
Published by
Dariana Bratu

Recent Posts

Cinci infracţiuni dintr-o lovitură! Recordul de nedorit al unui tânăr certat cu bunul simţ şi legea

Sâmbătă seara, polițiștii Biroului Rutier Timișoara au fost sesizati prin apel 112, în jurul orei…

2 ore ago

Lucrările la Centura Sud au depășit pragul de 80 la sută din total/Foto

Luna iulie ca termen pentru finalizarea lucrărilor la Centura Sud de ocolire a Timișoarei va…

6 ore ago

A fost demarată licitația pentru noul pod de la Tapia

Administrația județeană a lansat, în sfârșit, licitația pentru realizarea unui nou pod peste canalul existent…

7 ore ago

Se lucrează la reabilitarea și dublarea căii ferate dintre Lugoj și Timișoara

Lucrările la mult așteptata reabilitare a căii ferate dintre Caransebeș și Arad, care include și…

7 ore ago

Mutare surprinzătoare la Prefectura Timiş. Subprefectul Ovidiu Drăgănescu va fi schimbat cu Sorina Ciurlea, şefa femeilor PNL

Potrivit unor surse din PNL, Ovidiu Drăgănecu va fi demis din funcţia de subprefect, în…

8 ore ago

Ghiroda, victorie importantă la Filiaşi. Poli pierde acasă cu Bihorul

Liga 3 a ajuns la runda a 5-a din play-off şi play-out. Ghiroda continuă să…

8 ore ago